IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    обхождаш темите а?
    И според мен се оказа че в сърцето на всичко е СОФАРАМ и без нея няма да има нито СФТРД или СФИ. В момента на тези цени отново СФАРМ е отлична за покупки, но и аз и други по-умни от мен момчета смятат че в близките 1-2години СФТРД има по голям потенциал за ръст!
    Аз не мисля така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Според мен Софармата е по-добрата инвестиция. Все пак всички по един или друг начин са под нейната шапка и там отиват печалбите.
      обхождаш темите а?
      И според мен се оказа че в сърцето на всичко е СОФАРАМ и без нея няма да има нито СФТРД или СФИ. В момента на тези цени отново СФАРМ е отлична за покупки, но и аз и други по-умни от мен момчета смятат че в близките 1-2години СФТРД има по голям потенциал за ръст!

Коментар

Абе трудно се диверсифицира риска когато и двете зависят от един човек
        Според мен Софармата е по-добрата инвестиция. Все пак всички по един или друг начин са под нейната шапка и там отиват печалбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
          Софарма или Софарма Трейдинг?
          И двете, ако питаш мен...
          Абе трудно се диверсифицира риска когато и двете зависят от един човек

Коментар

• Софарма или Софарма Трейдинг?
            И двете, ако питаш мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Въпросът звучи малко смущаващо ...
              Преди време EquityPrivate беше написал , цитирам по спомен "..компания , която има толкова кредити е по-скоро собственост на банката отколкото на акционерите..." ....
              За което му благодаря - точно се бях наточил да си направя пакетче.
              Едва ли има съществена промяна от тогава , ... за разлика от цената на акцията....
              Хубаво е когато се прави коментар за дадена акция да се представя и личната позиция на пишещия. Аз лично нямам от тази .
              Никакви препоръки не давам .
              Прав си: аз притежавам 111 бройчички - т.е. имам интерес един вид.

От Трейдингът притежавам 1111 бройчички - тоест: тоже.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Бръза сметка:

Пазарна капитализация на Софарма към моментът - около 375 КБ.
                Стойност на делът на Софарма в Трейдингът, Бинтаджийницата, Крепостта на мацките, Унифарм (само като пряко участие) - над 168 МБ.

Разлика: 207 МБ. Това според вас реална цена ли е за могъща компания, притежаваща 15 фабрики, запазени марки, стабилен бизнес и т.н.?
                Въпросът звучи малко смущаващо ...
                Преди време EquityPrivate беше написал , цитирам по спомен "..компания , която има толкова кредити е по-скоро собственост на банката отколкото на акционерите..." ....
                За което му благодаря - точно се бях наточил да си направя пакетче.
                Едва ли има съществена промяна от тогава , ... за разлика от цената на акцията....
                Хубаво е когато се прави коментар за дадена акция да се представя и личната позиция на пишещия. Аз лично нямам от тази .
                Никакви препоръки не давам .
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Бръза сметка:

Пазарна капитализация на Софарма към моментът - около 375 КБ.
                  Стойност на делът на Софарма в Трейдингът, Бинтаджийницата, Крепостта на мацките, Унифарм (само като пряко участие) - над 168 МБ.

Разлика: 207 МБ. Това според вас реална цена ли е за могъща компания, притежаваща 15 фабрики, запазени марки, стабилен бизнес и т.н.?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Преди години Донев, Софянски и сие прилапаха с компенсаторки и РМД "Софийски аптеки". Превърнаха ги в банкови офиси и такива на мобилни оператори. Сега отворили две забутани аптеки и голяма работа. Като не даде дивидент за 2015 г. в Трейдинга, цената ще стане колкото на Софарма.

Коментар

• Софарма Трейдинг е доста скъпа. Софарма ми се струва по-перспективна на тези цени.

Коментар

• Аз съм за трейдинга в краткосрочен план
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

хм

- Ааа ТОНИ ,- ти си по прогнозите ! - ще сметнеш ли продадените СФмайки - придобити от Сефтополис ~края на февруари, -на колко се =ват по днешния курс ??...
                          І Това във връзка с историческото ти отношение към потърпевшите , а и дано не си забравил че те посъветвах да се научиш да танцуваш в ритъма на Чичо си, преди > от година !

Коментар

• В момента дългосрочно фармата - много падна. Само че може и още, та въпрос да се уцели другия момент.

Коментар

• хм

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Надявай се ти на тях...
                                Дай да правим бартера - ще ти дам 500 търговчета по 1.70
                                Ти на мене 3500 фпп-та по 0.24
                                10 лв. ще си на кяр,ще черпиш.
                                ОК ?
                                Пиб тая оферта помниш ли я?
                                я виж сега къде е СФТРД

Коментар

Working...
                                X