Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма или Софарма трейдинг?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеСпоред мен Софармата е по-добрата инвестиция. Все пак всички по един или друг начин са под нейната шапка и там отиват печалбите.
И според мен се оказа че в сърцето на всичко е СОФАРАМ и без нея няма да има нито СФТРД или СФИ. В момента на тези цени отново СФАРМ е отлична за покупки, но и аз и други по-умни от мен момчета смятат че в близките 1-2години СФТРД има по голям потенциал за ръст!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе трудно се диверсифицира риска когато и двете зависят от един човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеСофарма или Софарма Трейдинг?
И двете, ако питаш мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВъпросът звучи малко смущаващо ...
Преди време EquityPrivate беше написал , цитирам по спомен "..компания , която има толкова кредити е по-скоро собственост на банката отколкото на акционерите..." ....
За което му благодаря - точно се бях наточил да си направя пакетче.
Едва ли има съществена промяна от тогава , ... за разлика от цената на акцията....
Хубаво е когато се прави коментар за дадена акция да се представя и личната позиция на пишещия. Аз лично нямам от тази .
Никакви препоръки не давам .
От Трейдингът притежавам 1111 бройчички - тоест: тоже.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБръза сметка:
Пазарна капитализация на Софарма към моментът - около 375 КБ.
Стойност на делът на Софарма в Трейдингът, Бинтаджийницата, Крепостта на мацките, Унифарм (само като пряко участие) - над 168 МБ.
Разлика: 207 МБ. Това според вас реална цена ли е за могъща компания, притежаваща 15 фабрики, запазени марки, стабилен бизнес и т.н.?
Преди време EquityPrivate беше написал , цитирам по спомен "..компания , която има толкова кредити е по-скоро собственост на банката отколкото на акционерите..." ....
За което му благодаря - точно се бях наточил да си направя пакетче.
Едва ли има съществена промяна от тогава , ... за разлика от цената на акцията....
Хубаво е когато се прави коментар за дадена акция да се представя и личната позиция на пишещия. Аз лично нямам от тази .
Никакви препоръки не давам .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Бръза сметка:
Пазарна капитализация на Софарма към моментът - около 375 КБ.
Стойност на делът на Софарма в Трейдингът, Бинтаджийницата, Крепостта на мацките, Унифарм (само като пряко участие) - над 168 МБ.
Разлика: 207 МБ. Това според вас реална цена ли е за могъща компания, притежаваща 15 фабрики, запазени марки, стабилен бизнес и т.н.?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехм
- Ааа ТОНИ ,- ти си по прогнозите ! - ще сметнеш ли продадените СФмайки - придобити от Сефтополис ~края на февруари, -на колко се =ват по днешния курс ??...
І Това във връзка с историческото ти отношение към потърпевшите , а и дано не си забравил че те посъветвах да се научиш да танцуваш в ритъма на Чичо си, преди > от година !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНадявай се ти на тях...
Дай да правим бартера - ще ти дам 500 търговчета по 1.70
Ти на мене 3500 фпп-та по 0.24
10 лв. ще си на кяр,ще черпиш.
ОК ?
я виж сега къде е СФТРД
Коментар
Коментар