If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гръцката борса се качи стабилно последните седмици.Съвсем нормално след като положителните очаквания са донякъде изконсумирани да се получи спад, докато не станат ясни подробностите по самото спасяване.
За последния месец например доста гръцки банки направиха по над 100%, а от началото на годината има и такива с по над 200% доходност.
И понеже са толкова профита, та се чудят от къде да вземат 130 милиарда !? Ми да си помагат на икономиката и да купуват гръцки бондове !
Гръцката борса се качи стабилно последните седмици.Съвсем нормално след като положителните очаквания са донякъде изконсумирани да се получи спад, докато не станат ясни подробностите по самото спасяване.
За последния месец например доста гръцки банки направиха по над 100%, а от началото на годината има и такива с по над 200% доходност.
Напълно съгласен Е и? През всичкото това време БФБ-то копаше. И изводите какви са? Още копане предстои. Няма начин в един момент да не се окажете прави за покачване, но този момент още не е дошъл. Поне според мен. Всеки си знае за него.
П.П. Да не забравя изречението за Комисията. Имам артии и непрекъснато купувам. ЕМЕКА и MILDE, че то не става само с ядене. Трябва и С....
Ходи обясни и на гръцката борса, че не трябва да пада с близо 4% днес
Естествено, те мрънкалниците ще признаят че кризата е свършила чак на следващия връх. След това ще направят това което правят най-добре - пак ще си загубят парите като влезат на върха И ще продължат да мрънкат.
,който се състои от празни приказки и голи обещания, дава началото на Периферен Нов Етап от Кризата с проекция до 2014-15 г. След което веднага предстои Перфектната Буря с отшумяване не по рано от 2025-28 г. - ако изобщо някой оцелее до края .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар