Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРАЙ на Кризата!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГръцката борса се качи стабилно последните седмици.Съвсем нормално след като положителните очаквания са донякъде изконсумирани да се получи спад, докато не станат ясни подробностите по самото спасяване.
За последния месец например доста гръцки банки направиха по над 100%, а от началото на годината има и такива с по над 200% доходност.
П.П. Да не забравя изречението за Комисията. Имам артии и непрекъснато купувам. ЕМЕКА и MILDE, че то не става само с ядене. Трябва и С....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе - и преди 3/4 от артиите да се изчистят до нивото на пени-сток което вероятно е някъде към Софикс 120 ...Last edited by ACTA; 21.02.2012, 14:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХоди обясни и на гръцката борса, че не трябва да пада с близо 4% днес
За последния месец например доста гръцки банки направиха по над 100%, а от началото на годината има и такива с по над 200% доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОпределно пред БФБ предстоят добри времена .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОпределно пред БФБ предстоят добри времена .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеС приемането на спасителния план за Гърция на все повече инвеститори ще стане очевиден Края на Кризата .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗащо колега???
посочи някой виц или бисер
По данни на НСИ
Хора с малък собствен бизнес масово остават без работа
Стоим си на дъното с най-ниска минимална заплата в ЕС
Със €138 възнаграждение смe последни в Еврообщността[/QUOTE]Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеTaя тема требва да е под тема на "Бисери и вицове"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение.... спасителния план за Гърция ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Определно пред БФБ предстоят добри времена .
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСпоред мен кризата - определена като постоянно влошаване - свърши още края на декември. От тогава насам нещата постоянно се подобряват.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Защо колега???
посочи някой виц или бисер
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеTaя тема требва да е под тема на "Бисери и вицове"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар