Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРАЙ на Кризата!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗащо не днес? Алфа - 11% надоле, EFG Eurobank 7.5, NBG 8.5 и продължават да падат
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеTи май не се овътри достатъчно на БФБ, че искаш и гърците да храниш - няма лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсъщност мисля да го направя в скоро време
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсъщност мисля да го направя в скоро време
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМи купи си малко гръцки акции де - тъкмо гледам банките са заформили някакво връхче
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова показва пазара, и е в очевидна дисхармония с твоите виждания. И ще ми простиш но твоите виждания не стават и за чеп за зеле щом се разминават със стотици проценти спрямо пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеИ понеже са толкова профита, та се чудят от къде да вземат 130 милиарда !? Ми да си помагат на икономиката и да купуват гръцки бондове !
Коментар
-
Колега SPART,
сигруно говориш за SOFIX 1200 ???
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе - и преди 3/4 от артиите да се изчистят до нивото на пени-сток което вероятно е някъде към Софикс 120 ...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАбсолютни спекулации - колкото да вземат парите на балъците Пак ще си се върнат на нивото от Нова Година , като междувременно ще се понапълнили касичките с парите на някой и друг наивник
Коментар
-
+1
Напълно съм съгласен с теб колега .
Тези, които сега говорят че цените ще падат...ще купят след няколко години на върха нашите акции .
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено, те мрънкалниците ще признаят че кризата е свършила чак на следващия връх. След това ще направят това което правят най-добре - пак ще си загубят парите като влезат на върха И ще продължат да мрънкат.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНапълно съгласен Е и? През всичкото това време БФБ-то копаше. И изводите какви са? Още копане предстои. Няма начин в един момент да не се окажете прави за покачване, но този момент още не е дошъл. Поне според мен. Всеки си знае за него.
П.П. Да не забравя изречението за Комисията. Имам артии и непрекъснато купувам. ЕМЕКА и MILDE, че то не става само с ядене. Трябва и С....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГръцката борса се качи стабилно последните седмици.Съвсем нормално след като положителните очаквания са донякъде изконсумирани да се получи спад, докато не станат ясни подробностите по самото спасяване.
За последния месец например доста гръцки банки направиха по над 100%, а от началото на годината има и такива с по над 200% доходност.
Коментар
Коментар