If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли компания с > от 50% free float на БФБ?
Мисля, че е време да се включа и аз на борсичката ни, но не ми се иска мажоритарите да се ебават с мен (увеличаване на капитал и от тоя род прецаквания).
Бихте ли посочили няколко в тая тема!
колега jikev, точно сега е момента…или поне наближаващия петък. изчакайте до петък да видим какво ще сътворят EU лидерите. ако Меркел успее да прокара по строги фискални ограницения за юро зоната и бъдат приети и подписани от всички членове то S&P щъ духат супата. ако пък случайно решат да свалат некой рейтинг ще станат за посмесище. щот единствено в момента страха от S&P да не би да рейзнат некой рейтинг пречи на борсите да растат, респективно пречи на БФБ-то да расте.. и още един + за борсите. у четвъртък ЕЦБ-то ще свали лихвата с поне 25 пункта.
Мисля, че е време да се включа и аз на борсичката ни, но не ми се иска мажоритарите да се ебават с мен (увеличаване на капитал и от тоя род прецаквания).
Само АДСИЦ и бившите приватизационни фондове, сега фондове. Но и двете са от куца по-куца форма за инвестиция. Виж, да те ошушкат - стават.
Един съвет от мен - не само не поглеждай към БФБ, а най-добре забрави за тази шитня. Тя е създадена само за да обслужва интересите на шепата БГ олигарси и да прибира парите на шаранчета - кандидат милионери.
Има няколко такива при АДСИЦ-тата.
Примерно във Фонд имоти АДСИЦ, на последното ОСА миноритарите бламирахме предложенията на досегашния мениджмънт.
Сега предстои ново ОСА и промени в ръководството.
Коментар