Първоначално изпратено от jikev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
50% free float на БФБ?
Collapse
X
-
[QUOTE=4i40;1059183379]Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение,....... да те ошушкат - стават.
/QUOTE]
........Осъдиха кредитен консултант, присвоил парични вноски.......
Пека, според европейска директива, имаш право на интернет в затвора......Така, че споко...пак ще пишеш.....
А той се е подготвил и как ще си плаща за трафика - не случайно артистичният му псевдоним е "Лейди Нагъзаки"...Last edited by ATILA; 06.12.2011, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеСамо АДСИЦ и бившите приватизационни фондове, сега фондове. Но и двете са от куца по-куца форма за инвестиция. Виж, да те ошушкат - стават.
Коментар
-
колега jikev, точно сега е момента…или поне наближаващия петък. изчакайте до петък да видим какво ще сътворят EU лидерите. ако Меркел успее да прокара по строги фискални ограницения за юро зоната и бъдат приети и подписани от всички членове то S&P щъ духат супата. ако пък случайно решат да свалат некой рейтинг ще станат за посмесище. щот единствено в момента страха от S&P да не би да рейзнат некой рейтинг пречи на борсите да растат, респективно пречи на БФБ-то да расте.. и още един + за борсите. у четвъртък ЕЦБ-то ще свали лихвата с поне 25 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеИма ли компания с > от 50% free float на БФБ?
Мисля, че е време да се включа и аз на борсичката ни, но не ми се иска мажоритарите да се ебават с мен (увеличаване на капитал и от тоя род прецаквания).
Бихте ли посочили няколко в тая тема!
Един съвет от мен - не само не поглеждай към БФБ, а най-добре забрави за тази шитня. Тя е създадена само за да обслужва интересите на шепата БГ олигарси и да прибира парите на шаранчета - кандидат милионери.
Коментар
-
Ето няколко от влизащите в основните индекси *
Борсов код Емисия Фрий-флоут коефициент
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 0.6263
5SR Стара планина Холд АД-София 0.6547
5BU Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София 0.6897
5AX Актив Пропъртис АДСИЦ-Пловдив 0.5936
5BD Булленд инвестмънтс АДСИЦ-София 0.7306
* Определени от БФБ на 02.12. т.г., валидни за следващите три месеца|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар