If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Притежавам малък брой акции от ЗИТ-София и Месокомбинат Плевен.Търся информация за съответните дружества на evroinvestkonsult-stz@abv.bg
Месокомбинат Плевен го ликвидираха още преди над 10 години. На мен ми бяха отворили сметка и ми бяха превели парите за акциите в банка Алианц. Случайно разбрах за това, защото бях клиент на банката.
Притежавам налични акции от първата емися акции,от Гранд хотел Варна,които се пласираха,чрез клоновата мрежа на банка ДСК.Моля за информация кой ИП се занимава с тях,и изобщо ме интересуват новини за компанията.
P.S. - Не раздробявам пакети по-малки от 1000 броя!!! А при по-големите не продавам по-малко от 1000 акции - всичко е отразено в цените според това условие!!! Пакети от НАЛИЧНИ акции, които са на едно удостоверение, не раздробявам!
С теб диалозите са супербезмислени! Значи, аз съм посочил цената в годишната ми справка от ПФБК, след това се завъртя спор, как се била формирала, като е очевидно, че е средна на сключените сделки през годината. После ти няколко пъти каза, че нямало пазар, а сега връщаш спора в пелените, като пак питаш колко е цената.. щеше да е комично, ако не е плачевно.
Коментар