IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

ПП.Я питай Лорда (ако е в кондиция по това време) той на колко ги е купил.

ПП. И сега Лорда смета капиталова по офертна както за имота в Радомир
    Содите никога не съм ги смятал на офертна, а на цена на придобиване. Счети , имаш голяма грешка....иначе нямаше да имам тези 1000%, а много по-малко...върни дипломата, там където си дал прасето

Коментар

Ще река че или си негамотен финансово или си злоупотребил.Най -вероятно и двете
      Тогава би бил готов на бас, нали и без това си комарджия, реши се.....може пък да спечелиш

Коментар

Колега ако се раздава всичко за дивидент това значи компанията да "залинее".И дивидента няма да расте,Има също риск да дигнат лихвите и ако има дълг печалбата ще падне.(гледах за 2016 няма дълг) Така че 100 лева си е справедлива цена.Освен това печалбата пада.За неликвидна позция цената е колкото ти дадат.за 2017 и 2018 не намерих отчетите,

ПП.Я питай Лорда (ако е в кондиция по това време) той на колко ги е купил.

ПП. И сега Лорда смета капиталова по офертна както за имота в Радомир
        Отговорът се крие в цитата по-горе. Авторът е прав, че ако 1 дружество раздава цялапа печалба като дивидент ще "залинее". Солвей-Девня през всичките тези години и всичките тези дивиденти не са "залинели" Тоест, има достатъчно свободен капитал, за да съществува. Да не забравяме, че варовикът и солта ги имат в наличност, и то в количества, които ще им са достатъчни за дълъг период от време.

Вярно е също така че акциите на Солвей не са равнопоставени на акциите на Солвей-Соди. Солвей е публично и като такова има и необходимо присъщи разходи, за да формира печалба тя трябва да е остатъка от печалбата на дружествата, които управлява. Ако Соди-Девня им беше на загуба, нямаше да я държат в холдинга. Досега да е станала публично др. и да са я продали. Самият факт, че Соди-Девня го държат като непублично означава, че е доста ценна в портфолиото на холдинга, за да делят печалбата му и с други (външни) инвеститори, освен с Шишеджам които имат 25%.

Но както и да е. Щом няма желаещи за придобиване да дял от Соди-Солвей, не ми остава нищо друго освен... Да продължа да си получавам дивидента всяка година. Единственото неудобство, заради което ги продавам, е че са твърде малко, а аз се намирам в чужбина. Затова понякога се налага да получа дивидента доста по-късно, но все пак си "избива" едно идване до Бг.

Коментар

Поздваления че си удвоил дохода
          Много ми знаеш дохода.....от януари още със 100лв. Само за два месеца със 180+ еври мант, жалко нали

Коментар

• Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Може би си прав, от вчера дохода ми нарастна с 80лв. месечно , гарантирано Не за содите, на кофторите

Коментар

Пиша за содите, не за имоти, не си ме разбрал, улисан в хазарт....
                  е аз за Содите имах предвид

Коментар

Тебе те знаем ти правиш 3 цифрени печалби годишно.Всеки ден смяташ капиталова по офертна докато се чепиш с "Карабунарска ориджинъл спешъл селкшън"
                    Пиша за содите, не за имоти, не си ме разбрал, улисан в хазарт....

Коментар

Хаха, интересен въпрос, през последните 5г.инвестицията ми се върна на 1000%
                      Питах колегата с подаръците, не тебе.

Коментар

УУУУ това си е 250мл Пещерняк на ден
                        Както искаш го смятай 80лв.+ еври мант, кво ще кажеш?

Коментар

Хаха, интересен въпрос, през последните 5г.инвестицията ми се върна на 1000%
                          Тебе те знаем ти правиш 3 цифрени печалби годишно.Всеки ден смяташ капиталова по офертна докато се чепиш с "Карабунарска ориджинъл спешъл селекшън"
                          Last edited by nradev; 06.12.2019, 03:29.

Коментар

Може би си прав, от вчера дохода ми нарастна с 80лв. месечно , гарантирано Не за содите, на кофторите
                            УУУУ това си е 250мл Пещерняк на ден

Коментар

Не, но равносилен на преждепишещия= на душегубна гарсониера в Дружба нали

В купела на овците, вече са 35м2. Масивно + земя под него, кво ще речеш?
                              Ще река че или си негамотен финансово или си злоупотребил.Най -вероятно и двете

Коментар

Равен е на 12 годишен Пернишки Гоуф

Коментар

Working...
                                X