Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
прави ми впечатление, че форума върви след победителите от предното тримесечие
Коментар
-
Да, дивидента трябва да се включва в резултата иначе ще има големи изкривявания. Все пак трябва да Ви се напомня - ето получих още три прогнози.
Искам да подчертая че това не е състезание по резултати, защото аз само публикувам обобщените прогнози на форума и се формира нещо като вектор на очакванията на форума и за това колкото повече мнения по-добре както би казал Мечо ПухМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеEon, ще се опитам. Първата прогноза беше за годината, така ще има само съпоставка само с прогнозата за второ тримесечие.
Всичко ще си е само обобщено.
За сега имам 16 прогнози. Може и просто да потвърдите старите си прогнози - пазя ги.
Поздрави и благодаря на всички които вече пратиха своите прогнози!
П.П.По висока цена за Доверие , Стара планина , ИХБГ ,Атера... все пак за по голяма преставителност ,
Коментар
-
Eon, ще се опитам. Първата прогноза беше за годината, така ще има само съпоставка само с прогнозата за второ тримесечие.
Всичко ще си е само обобщено.
За сега имам 16 прогнози. Може и просто да потвърдите старите си прогнози - пазя ги.
Поздрави и благодаря на всички които вече пратиха своите прогнози!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеА ако управляващите загубят?
Ама едва ще се случи...Last edited by SEBULBA; 28.06.2011, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗдравейте
Очаквам новите Ви прогнози за Фаворити на форума за поскъпване и понижаване за трето тримесечие на 2011.
Монбат
Меком(ако успеят да си изплатят текущите заеми и планирания дивидент)
Софарма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение...
Още на следния ден след изборите БФБ постепенно тръгва нагоре.
Привет!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБлагодаря на всички които участваха!
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване за второто тримесечие на 2011Last edited by Eon; 29.06.2011, 09:35.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Очаквам новите Ви прогнози за Фаворити на форума за поскъпване и понижаване за трето тримесечие на 2011.
Още на следния ден след изборите БФБ постепенно тръгва нагоре.
Привет!
Коментар
-
всички останали - по-малко губещи от тия в топ 2 )))
Mакар да имам и акциЙ - Не е препоръкъНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар