Първоначално изпратено от corruptedmarket101
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Bulls on BSE
-
Ъхъ ракети - но отговорите на анкетите показват предпочитанията на тези които отговарят на тези анкети. Ако отговарящите не се интересуват от ракети, а си предпочитат добри компании, макар и на по-високи коефициенти то това е реалността за отговарящите.
А когато на някой не му харесва как отговарят други хора за неща които касаят само и лично техни собствени избори - е това е просто инфантилно. Да подскача наоколо, да тропа с крачета и да повтаря ама аз пък не ви харесвам вашите собствени избори за вашите собствени пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеот кое се печели, нали преди малко споменахме предколедната игра - от това ли е печалбата? Няма ли да коментираме,. какъв там че има ръст на фОндамента, на приходите, на собствениа капитал и т.н., т.е. нали са топ-картони, бест оф да бест, kъде са страшните рьстове, пазари, експанзии и тем подобни фоерверки. Доколкото разбрах Булсон - поста му имаше савсем друга идея - анкетата да съдържа друшества-ракети, а не само старите муцуни, за по некоя олющена парица деведент - ето аз например имам ракета гагарин - само тя се е домогнала до класациьтъ, но бие пъти профита на дедо Матйо от стинките на предколедното забалончване , просто мислиа, че Булсон е предпочитал да види топ 10 най-подценени, а не топ 10 най-оценение. има голиама разлика. И се извиниавам за кривописа, много се мъча с една объркана клавиатура от чуждо за мен устройствоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
А просто можеше в един пост да кажеш - мрън,мрън, мрън - аз пък нищо не съм спечелил последните 10 години а само губя
и в още един пост - никога няма да си купя тези работи от които се печели защото мисля бавно и до като ги харесам и те вече са поскъпнали, за това ще ги плюя на воля и ще се надявам по някое време моите шитове, които никой освен мен самия не харесва да вземат да се търгуват по-скъпо защото хората масово са оглупели междувременно и вече ще бъдат готови да дават пари за боклуциНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеравновесие, за мен ти си хахав човек, дори не ти чета мнениеята, понеже са смесица от интелигентност и лудост с много наивност и глупост и са тотално объркани - нищо което да вземеш като цяло (голата теория, която демонстрираш не струва нищо), и да ти кажа, че за разлика от теб аз не харесвам пазара и като такъв не искам да се нагаждам към него - това не е мрънкане, не прави грешка, аз съм против пазара в сегашния му вид, и няма как да го приема и затова ще си казвам мнението. че нещата не струват, колкото и да ги се мъчим да ги хвалим, всичко трябва да се изрине из основи - но това не е мрънкане, но ти няма да ме разбереш - дерзай
Коментар
-
равновесие, за мен ти си хахав човек, дори не ти чета мнениеята, понеже са смесица от интелигентност и лудост с много наивност и глупост и са тотално объркани - нищо което да вземеш като цяло (голата теория, която демонстрираш не струва нищо), и да ти кажа, че за разлика от теб аз не харесвам пазара и като такъв не искам да се нагаждам към него - това не е мрънкане, не прави грешка, аз съм против пазара в сегашния му вид, и няма как да го приема и затова ще си казвам мнението. че нещата не струват, колкото и да ги се мъчим да ги хвалим, всичко трябва да се изрине из основи - но това не е мрънкане, но ти няма да ме разбереш - дерзайBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМхм, точно така, правата думаш и ти вярвам напълно
Всичко останало са глупости или некомпетентност (както казва ДДДД - на него също трябва да се вярва, а най-много на Голямата Мечка, понеже от от много години на БФБ).
Различните мнения нямат място във форума на Инвестор - създават проблеми
Във форума на Инвестор най-обичаме да се лъжем, явно много хора има такава потребност
А просто можеше в един пост да кажеш - мрън,мрън, мрън - аз пък нищо не съм спечелил последните 10 години а само губя
и в още един пост - никога няма да си купя тези работи от които се печели защото мисля бавно и до като ги харесам и те вече са поскъпнали, за това ще ги плюя на воля и ще се надявам по някое време моите шитове, които никой освен мен самия не харесва да вземат да се търгуват по-скъпо защото хората масово са оглупели междувременно и вече ще бъдат готови да дават пари за боклуци
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ нормално ли е в това да се концентрира целогодишната игра на бфб ?? Седим и чакаме фондовете да отчетат дейност ??? 25 стинки от мцх - страшен келепир )))) Това ли е играта с бль-чипа незименно седящ в топ 10? Хелразер. И може би инвеститорите се радват, че са прецакали пазара??? Яко нали )) Само потвърждаваме така мнението на Булсонбсе.
Най-обичаме да се лъжеме на БФБ. Затова и останахме само 10тима да си пишемBulls on BSE
Коментар
-
Мхм, точно така, правата думаш и ти вярвам напълно
Всичко останало са глупости или некомпетентност (както казва ДДДД - на него също трябва да се вярва, а най-много на Голямата Мечка, понеже от от много години на БФБ).
Различните мнения нямат място във форума на Инвестор - създават проблеми
Във форума на Инвестор най-обичаме да се лъжем, явно много хора има такава потребностBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеДа беше купил в началото на декември и да беше продал в края на декември ей тия, дето са ти омръзнали да ги гледаш в класации:
7.20 MONBAT 7.90
3.65 CENHL 4.00
4.90 MCH 5.15
.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
В случая вероятно гроздето е кисело!
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТа аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКакто и не мисля, че тези калсации уж от форума са резултат мнения на индивидуални инвеститори, а са по скоро на хора от посредници и фондове, като това е все едно една втора версия на тази от Капитал - въобще както и да се погледне са все един и същи 10 компании, на които само им сменяме местата. Това е проблемът
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТа има ли някой, честен или безкористен като ги попълва
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКакто казах, едни 10тина души пишем тук ако се срещнем сигурно ще се сбием толкова са полярни мненията ни.
Сега ще си позволя два съвета (пиша рядко и няма да ти отговоря):
Първо. Да беше купил в началото на декември и да беше продал в края на декември ей тия, дето са ти омръзнали да ги гледаш в класации:
7.20 MONBAT 7.90
3.65 CENHL 4.00
4.90 MCH 5.15
Второ. Пиши на воля, ама недей от "последна инстанция" да омаловажаваш труда на BigBear.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, имаш трибуна на изброиш десетте най надценени и подценени акции. От това по-голяма борба със статуквото какво искаш. В противен случай излиза, че се оплакваш от големи загуби и мразиш, тези, които печелят на борсата.
Естествено че това му е проблема.
Ма никой не му е крив че от торбата с п.. е хванал х....., при това системно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЕдинственото креативно и полезно на БФБ в момента е постоянно и по всякакъв начин да се предизвиква статуквото на БФБ и колкото се може по-решително да бъде заклеймено. Правенето на едни и същи неща, които виждаме колко години не носят резултатат и нещата се влошават - 2015 е с най-лош оборот от както се помня.
Та аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно И понеже 2015 не се случи на БФБ нищо съществено, можеше да си караме със същата класация от миналата година (то и в новата няма нищо ново )
Коментар
Коментар