Хем почти всички брокери са посочили Софарма, хем са тоооолкова предпазливи в прогнозите.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеVanitas vanitatum...
Коментар
-
Учудва много задното място на МЦХ, явно е втръснало на брокерите
Не учудва, че прикриват реалната причина Софарма да а на място номер 1 - а то е само факта, че много паднаха акциите, а не глуспотите, които са написали.
Не учудва и по-предното място на Спийди, това е позиция, която брокерите лансират и както се казва в статията за математиакта нещо, именно математиката казва, че ръста вече е предватително изконсумирант, в тази връзка мястото в класацията е неадекватноBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеСлабото място на тези анкети е, че са безотговорни. И "форумните" и тези от Капитал.
Според мен ако, някой даде препоръка за компания и след време тя фалира (или състояние като фалит), примерно като Енемона, ХД Пат, Ф Имоти, КТБ, Мострой трябва повече най-малкото да не се появява и да дава пак мнение.
Ако нямате мога да ви пратя топ компаниите за 2008. Познайте коя беше на първо място като топ оф тхе топ за 2008 - Енебона. Патките мяй бяха 3ти. Питам аз, пак ли мажовците са им виновни на тези "компентни кадри" (според ДДДД - нищо чидно и да е някой от тях), дето съм сигурен, че в Неделя в Капитал пак ще са дали прогнози и вероятно попълват и тука дават за голяма мечка.
Е, как човек да не се възмущава на такива класации и наглост.
Коментар
-
Слабото място на тези анкети е, че са безотговорни. И "форумните" и тези от Капитал.
Според мен ако, някой даде препоръка за компания и след време тя фалира (или състояние като фалит), примерно като Енемона, ХД Пат, Ф Имоти, КТБ, Мострой трябва повече най-малкото да не се появява и да дава пак мнение.
Ако нямате мога да ви пратя топ компаниите за 2008. Познайте коя беше на първо място като топ оф тхе топ за 2008 - Енебона. Патките мяй бяха 3ти. Питам аз, пак ли мажовците са им виновни на тези "компентни кадри" (според ДДДД - нищо чидно и да е някой от тях), дето съм сигурен, че в Неделя в Капитал пак ще са дали прогнози и вероятно попълват и тука дават за голяма мечка.
Е, как човек да не се възмущава на такива класации и наглост.Bulls on BSE
Коментар
-
Албена АД -13%
М+С хидравлик АД 2%
Софарма имоти АДСИЦ 38%
Софарма Трейдинг АД 1%
Монбат АД -5%
Стара планина Холд АД -6%
Софарма АД -29%
Елхим Искра АД 7%
Спиди АД 34%
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ 50%
Свилоза АД 9%
Албена Инвест Холдинг АД 5%
Неохим АД 19%
Адванс Терафонд АДСИЦ -3%
Агрия Груп Холдинг АД 24%
Има 5 компании с двуцифрена положителна доходност при падащ пазар - една трета от всички. Не е лошо.
Този модел изкара положителна доходност. Не помня кой даде идеята - Пипбел или Прецаканото или някой друг, но му благодаря. Ще изчисля компаниите по този модел и за тази година. Пускам нова анкета за доверието в мажоритарните собственици
Доверие 1Q 2016
ПП - B.Graham е бил пуснал линк към ПрофитБГ и там е имало анализ...Last edited by BigBear; 08.01.2016, 13:51.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение+1!
Абсолютно прав си, човече!
Жалко че го няма Форката...он си бе надежден
Сал един Гаки остана, ала поне тройно потвърждение си трябва от него.
Голям дефицит ни гони за сполучлив ботъм фишинг...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСамо за да видим какво ще излезе след година направих списък от компании с високо доверие и ниска оценка. Така наречените по долу нелюбими, но качествени компании. Критерият ми беше просто умножаване на двете оценки.
Компания
1 Монбат АД
2 М+С хидравлик АД
3 Софарма АД
4 Софарма имоти АДСИЦ
5 Спиди АД
6 ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ
7 Софарма трейдинг АД
8 Стара планина Холд АД
9 Албена АД
10 Елхим Искра АД
11 Свилоза АД
12 Албена Инвест Холдинг АД
13 Неохим АД
14 Адванс Терафонд АДСИЦ
15 Агрия Груп Холдинг АДМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНикой не е по-голям от пазара! Докато не спреш да се бориш с него и не започнеш да се адаптираш към него няма да започнеш да печелиш пари. От волеизявленията ти оставам с впечатление, че целта ти не е да спечелиш пари а да подобриш пазара и света. Благородно е, че си загрижен за другите, но имаш първо ангажимент към себе си.
Въпреки всичко след днешните писания в мен напира усещането, че изключитено добре маркираш дъното. През 2011 година другият ник GEKO свърши тази работа много точно.
Успех.
Абсолютно прав си, човече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНикой не е по-голям от пазара! Докато не спреш да се бориш с него и не започнеш да се адаптираш към него няма да започнеш да печелиш пари. От волеизявленията ти оставам с впечатление, че целта ти не е да спечелиш пари а да подобриш пазара и света. Благородно е, че си загрижен за другите, но имаш първо ангажимент към себе си.
Въпреки всичко след днешните писания в мен напира усещането, че изключитено добре маркираш дъното. През 2011 година другият ник GEKO свърши тази работа много точно.
Успех.
Иначе следвайки елементарна математика, винаги може да се нацели дъното или върха - примерно след като беше обран кеша 2007 с последното ИПО, или като бяха обрани акциите по много позиции през 2012, 2013, 2014 и 2015 одизтръскването на чувала с брашно, от който вече нищо не пада
Геко беше прав както се казваBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеи да ти кажа, че за разлика от теб аз не харесвам пазара и като такъв не искам да се нагаждам към него
Успех.
Коментар
Коментар