Извинявам се за отклонението, но ми се иска да благодаря на всички качващи прогнозите си тук и заставащи с името си(ник-а) си зад тях. То е ясно, че при 20-30 читави компании избора на форумците ще се повтаря, но ми бе интересно да видя кой как и какво мисли. Едва ли пращащите прогнозите си на лични съобщения до Биг Беър, се страхуват че ще ерозират авторитета си - ако прогнозата им не се сбъдне. От друга страна проследявайки начина на мислене и залозите на успешните инвеститори - много от нас се замислят какво са пропуснали и се учат.
Ето миналата година Батя ме изненада със залога си за Петрол и ми подсказа, че нещо пропускам и компанията наистина донесе чудесни ръстове - за което евала на уникалния му нюх. Нито тръгнах да купувам Петрол, нито щях да повлиая със смешния си портфейл на цената(а и той вероятно е бил накупил преди да пише) но ми бе полезно - намерих пропуск в информационния си обзор
Нека и Петър/Данета да посочи своя залог - сега е момента за прогноза, стига си заобикалял темата
Не е страшно да се греши - аз непрекъснато го правя, но така научавам и много добри уроци.
Успешна 2025г.!!!
Ето миналата година Батя ме изненада със залога си за Петрол и ми подсказа, че нещо пропускам и компанията наистина донесе чудесни ръстове - за което евала на уникалния му нюх. Нито тръгнах да купувам Петрол, нито щях да повлиая със смешния си портфейл на цената(а и той вероятно е бил накупил преди да пише) но ми бе полезно - намерих пропуск в информационния си обзор
Нека и Петър/Данета да посочи своя залог - сега е момента за прогноза, стига си заобикалял темата
Не е страшно да се греши - аз непрекъснато го правя, но така научавам и много добри уроци.
Успешна 2025г.!!!
Коментар