тази ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБлагодаря на всичките 46, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Моля не спирайте да пращате прогнозите си.Срокът е до края на тази седмица и е окончателен
Анкетата все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
някой има ли класацията на фондмениджерите за 2013?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Благодаря на всичките 46, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Моля не спирайте да пращате прогнозите си.Срокът е до края на тази седмица и е окончателен
Анкетата все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
някой има ли класацията на фондмениджерите за 2013?Last edited by BigBear; 04.01.2013, 16:30.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЗа съжаление аз не очаквам БФБ_2013 да бъде по различна от БФБ_2012. Растежа по отделни позиции ще бъде свързван със смяна на мажоритара, отписване и т.н... Растеж виждам при ЕнергоДружествата, БФБ, Каолин... АДСИЦ-те тези дойни кравички за свързаните с Мажо ОД надали ще направят същия 2013_Растеж... Малка, неликвидна сергийка, която ще дава възможности за Вътрешковци....
Дано да не съм прав!
Аз пък напук на масата съм яко биче отново. Досега няколко години бърках, вече ми е ред да позная
Успешна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсе едно аз съм го писал.....
Само пояснение за Енерго дружествата който ще са отписват ако някой останат ще бъде и там мъка и сделки през седмица......
Поздрави и успешна 2013 г.
Да надиграем индексите, а...
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЗа съжаление аз не очаквам БФБ_2013 да бъде по различна от БФБ_2012. Растежа по отделни позиции ще бъде свързван със смяна на мажоритара, отписване и т.н... Растеж виждам при ЕнергоДружествата, БФБ, Каолин... АДСИЦ-те тези дойни кравички за свързаните с Мажо ОД надали ще направят същия 2013_Растеж... Малка, неликвидна сергийка, която ще дава възможности за Вътрешковци....
Дано да не съм прав!
Само пояснение за Енерго дружествата който ще са отписват ако някой останат ще бъде и там мъка и сделки през седмица......
Поздрави и успешна 2013 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение2013 няма да има нищо общо с 2012
Коментар
-
Дано да не съм прав!
Сега нещата са на 180 градуса. Ще има известно забавяне до като и до тук стигне ентусиазма, но това време вече не е някъде в непрогнозируемото бъдеще.Last edited by ravnovesie; 03.01.2013, 21:20.
Коментар
-
За съжаление аз не очаквам БФБ_2013 да бъде по различна от БФБ_2012. Растежа по отделни позиции ще бъде свързван със смяна на мажоритара, отписване и т.н... Растеж виждам при ЕнергоДружествата, БФБ, Каолин... АДСИЦ-те тези дойни кравички за свързаните с Мажо ОД надали ще направят същия 2013_Растеж... Малка, неликвидна сергийка, която ще дава възможности за Вътрешковци....
Дано да не съм прав!
Коментар
-
41 прогнози до тук. Доста хора вече влизат веднъж седмично за да гледат българския пазар и коментарите и за това ще продължа да приемам прогнозите Ви и обобщението ще го публикувам в понеделник. Няма много прогнози за падащи акции така, че ако може които не е пращал такива да прати. Благодаря!
iezuita - може, пиши ми лично съобщение.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар