Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2025 на форума
Collapse
X
-
Сори Голяма Мечка,
Може и да е глупаво, но виждайки 2012 в заглавието, почти не съм чел тук и съответно не съм разбрал, че подканваш форумците да гласуват за вече течащата година.
Не е важно, дори никак, но нека все пак има обратна връзка, че нещата вътре в къщата изглеждат по един начин (за "живеещите" във форума), а отвън е друго.
Поздрави!
Коментар
-
Темата май е моя, но не знам как се сменя заглавието.
Натрий ако те разбирам правилно искаш да видиш какви са били доходностите по месеци на двете стратегии ли? Тряда да се съберат цените на двете двойки десет компании в края на всеки месец и ще го сметна но това по късно...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБлагодаря Натрий , ще се справя. То е като да решаваш лесна кръстословица в неделя. Опитвах се да охладя малко ентусиазма на Тони
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБлагодаря на всичките 49, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Започвам работя по класацията - основният проблем е че има сигурно поне 3-4 различни начина да се запише гласуването за една компания примерно
CCB - кирилица
ЦКБ
ccb
ТБ Централна кооперативна банка АД
така че ще отнеме някакво време да уеднаквя формата на прогнозите. Ако се получат още една две прогнози докато правя това ще ги приема.
Другата анкета все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
Коментар
-
Благодаря на всичките 49, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Започвам работя по класацията - основният проблем е че има сигурно поне 3-4 различни начина да се запише гласуването за една компания примерно
CCB - кирилица
ЦКБ
ccb
ТБ Централна кооперативна банка АД
така че ще отнеме някакво време да уеднаквя формата на прогнозите. Ако се получат още една две прогнози докато правя това ще ги приема.
Другата анкета все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде мечо, къде са нашите прогнози???
прави впечатление че групата на Еврохолд хич не са я включили - нито Инсчето, нито Ланд!
Друго си е да си набълбукан с Пиб-ки, Тим-ки, Монбатки и скъпия Као.
По-добре да не коментирам, че мен ме хваща срам какви профита имаме.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗначи ние трябва да посочим 10 акции а брокерите изредили над 40
те посочват по 10, и от форума участниците посочват по 10 акции ...................... накрая се получават тези класирания ...
...................... нали не си мислиш, че всички анкетирани от форума посочват едни и същи 10 акции и само местата да са им разменени за да се получи класация от 10 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕдна прогноза по малко от миналата година (44)
Дайте още две да направим прогрес
нека има регрес при анкетираните и прогрес при акциите тази година
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗначи ние трябва да посочим 10 акции а брокерите изредили над 40
То като гледам кои са изброили - мама миаНе-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар