If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо гласували 92 души. Участието е между максималните 37 гласа за Атера до минималните 9 гласа за Енерго-Про Мрежи.
Все пак анкетата е доста подробна и само около една трета от всички са гласували за повечето - болшинството си дават вота за компаниите които познават, а другите ги прескачат.
Благодаря на всички и специални благодарности за тези, които са имали търпението да попълнят всичко!
При Енерго про мрежи даже са много ,при положение ,че 100 % акциите ги изкупиха и никой във форума няма акции ( аз бях от последните имащи ,ама ми ги взеха насила ) гадове !!!
После на ОСА - то вероятно са гласували дивидент ?
Протокола ,който излезе е със затрити страници по точките за разпределение на печалбата.
Интересно ,че преди месец- два смениха надзорния съвет и там няма вече чехи
Коментар
Konsultant
Анкетата е доста по-РЕАЛНА от други години и се забелязва ОТРЕЗВЯВАНЕ на участниците!
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
еее в тази класация три от четирите ми компании на бфб изобщо ги няма
Сигурно имат твърде малко сделки - критерият ми е да имат поне стотина за година иначе анкетата става твърде голяма и желанието да я попълваш се изпарява...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Общо гласували 92 души. Участието е между максималните 37 гласа за Атера до минималните 9 гласа за Енерго-Про Мрежи.
Все пак анкетата е доста подробна и само около една трета от всички са гласували за повечето - болшинството си дават вота за компаниите които познават, а другите ги прескачат.
Благодаря на всички и специални благодарности за тези, които са имали търпението да попълнят всичко!
Да и аз бях изненадан макар че без да имам ЧЕЗ бях му дал доста висока оценка. Оказа се че общо 17 човека са му дали оценка между 9 и 10. Май във форума останахме само най старите кучета и брокерите - ще съм любопитен да видя тяхната класация...
Да и аз бях изненадан макар че без да имам ЧЕЗ бях му дал доста висока оценка. Оказа се че общо 17 човека са му дали оценка между 9 и 10. Май във форума останахме само най старите кучета и брокерите - ще съм любопитен да видя тяхната класация...
Класацията напълно съвпада с моите виждания .
ЧЕЗ разпределение си е най-подценената акция на БФБ , но там политическия натиск и бедността на нацията си казват думата. Но дружеството все пак е монополист и ще остане такъв на най-големия район в България.
Учудва ме мястото на ПИБ в класацията . Обикновено акцията върви заедно с ХИМ и ЦКБ.
Браво на Big Bear !
Като доста зряло бих определил това подреждане, чак не ми се вярва форума да дава такава прогноза - не са спекулативни компании
Браво за Чеза, заслужава си мястото! Ще трябва да се помисли повече върху изводите
От няколко години първото място за най добра едногодишна инвестиция беше на Химимпорт. Сега е загубил пет позиции, а на първо място е ЧЕЗ Разпределение
Ако не друго, тая тема беше полезна с едно нещо. Доста хора пишеха, срещу избушената борса, срещу биковете и т.н. а в последните дни се оказа, че са имали доста акции
Коментар