IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Енерго-протата си посипвам главата с пепел - изтървал съм да ги изтрия ...

Топ 10 акции на форума за 2016 година
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• За почти всички "покупка при спадове" или "изчакване" .... това не ми харесва.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Общо гласували 92 души. Участието е между максималните 37 гласа за Атера до минималните 9 гласа за Енерго-Про Мрежи.

Все пак анкетата е доста подробна и само около една трета от всички са гласували за повечето - болшинството си дават вота за компаниите които познават, а другите ги прескачат.

Благодаря на всички и специални благодарности за тези, които са имали търпението да попълнят всичко!
        При Енерго про мрежи даже са много ,при положение ,че 100 % акциите ги изкупиха и никой във форума няма акции ( аз бях от последните имащи ,ама ми ги взеха насила ) гадове !!!
        После на ОСА - то вероятно са гласували дивидент ?
        Протокола ,който излезе е със затрити страници по точките за разпределение на печалбата.
        Интересно ,че преди месец- два смениха надзорния съвет и там няма вече чехи

Коментар

• Анкетата е доста по-РЕАЛНА от други години и се забелязва ОТРЕЗВЯВАНЕ на участниците!

До някъде съвпада и с моите прогнози.

Здрава и доходна 2016 г.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            еее в тази класация три от четирите ми компании на бфб изобщо ги няма
            Сигурно имат твърде малко сделки - критерият ми е да имат поне стотина за година иначе анкетата става твърде голяма и желанието да я попълваш се изпарява...

Коментар

• еее в тази класация три от четирите ми компании на бфб изобщо ги няма
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Общо гласували 92 души. Участието е между максималните 37 гласа за Атера до минималните 9 гласа за Енерго-Про Мрежи.

Все пак анкетата е доста подробна и само около една трета от всички са гласували за повечето - болшинството си дават вота за компаниите които познават, а другите ги прескачат.

Благодаря на всички и специални благодарности за тези, които са имали търпението да попълнят всичко!

Коментар

• БРАВО БИГ- ДА ВИДИМ ЧЕЗ щЕ СИ ОПРАВДАЕ ЛИ РЕНОМЕТО С ДИВИДЕНТ..

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Да и аз бях изненадан макар че без да имам ЧЕЗ бях му дал доста висока оценка. Оказа се че общо 17 човека са му дали оценка между 9 и 10. Май във форума останахме само най старите кучета и брокерите - ще съм любопитен да видя тяхната класация...
                    Петък вечер

Коментар

• Да и аз бях изненадан макар че без да имам ЧЕЗ бях му дал доста висока оценка. Оказа се че общо 17 човека са му дали оценка между 9 и 10. Май във форума останахме само най старите кучета и брокерите - ще съм любопитен да видя тяхната класация...

Коментар

• Big би ли споделил какво е участието в анкетата ?

Коментар

• Класацията напълно съвпада с моите виждания .
                          ЧЕЗ разпределение си е най-подценената акция на БФБ , но там политическия натиск и бедността на нацията си казват думата. Но дружеството все пак е монополист и ще остане такъв на най-големия район в България.
                          Учудва ме мястото на ПИБ в класацията . Обикновено акцията върви заедно с ХИМ и ЦКБ.
                          Браво на Big Bear !

Коментар

• Като доста зряло бих определил това подреждане, чак не ми се вярва форума да дава такава прогноза - не са спекулативни компании
                            Браво за Чеза, заслужава си мястото! Ще трябва да се помисли повече върху изводите

Поздрави, BigBear!

Коментар

• От няколко години първото място за най добра едногодишна инвестиция беше на Химимпорт. Сега е загубил пет позиции, а на първо място е ЧЕЗ Разпределение

Топ 10 акции на форума за 2016 година

Коментар

• Ако не друго, тая тема беше полезна с едно нещо. Доста хора пишеха, срещу избушената борса, срещу биковете и т.н. а в последните дни се оказа, че са имали доста акции
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X