IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Не разбирам...
    Защо сте оценили добре ЧЕЗ разпределение а ЧЕЗ енерго го няма в класациите...

пп Пак купих грешната акция....
    Чичка,ти защо не участва ?
    Не се притеснявай за другото ЧЕЗ - и там е доста подценено ,но се търгува трудно с него поради високата единична цена .
    А и не е монополист като разпределението .Чез си има второ крайно дружество за търговия с фирми. Отделно на пазара има и други фирми за търговия с крайни клиенти.
    Но все пак 99,99 % от гражданите са при Чез енерго засега ,така ,че споко

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      С десет Гагарина и 82 % кеш/сиреч играете със страшни суми/ какво точно ще им продадете на хитреците?
      О ти ми бройш парите ами имам над 10К в Петрол и малко назд 30 булстрад и малко гагарин...... колко е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
        С десет Гагарина и 82 % кеш/сиреч играете със страшни суми/ какво точно ще им продадете на хитреците?
        мога да купувам на пазарни и да вдигна дадена акция с 20 % а ти можеш да продаваш и да свалиш дадена акция с 5%.....най ликвидната а слабо ликвидните да ги пратиш в небитието....
        за това не мисля да купувам в момента а ви гледам настроението....почва да спада тонуса ..нещо, що ли....

Коментар

• Топ 10 акции на форума за 2016 година

Равновесие, оценката тази година е за по-подценен пазар спрямо същата анкета миналата година. Като цяло обаче всеки вижда таблицата съобразно контекста в които се намира

- има или няма кеш
          - инвестира или не в България
          - мечи е настроен за пазара или бичи
          - кои акции е купил наскоро и кои е продал

Аз лично се надявам другата добра тема - Мечки срещу Бикове да продължи да се поддържа и тази година отново да се преброим кой за коя посока на пазара гласува...
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не се притеснявай ,това са акциите по реда за продан...... на хитреците на борсата....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Да, донякъде е така, но само начало на отрезвяване се набелязва, има още много път.

Мислиш ли например че позиции 3 и 5 дето се търгуват на 2.5 пъти по висока ебитда спрямо позиции 12 и 17 да кажем имат много повече потенциал от последните...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Баси, аз от тия имам само Хим

Компания
                Препоръка на форума
                1ЧЕЗ Разпределение България АД 1.61
                2Химимпорт АД 1.80
                3Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 2.05
                4Софарма АД 2.11
                5Юрий Гагарин АД 2.19
                6Хидравлични елементи и системи АД 2.21
                7Монбат АД 2.28
                8Неохим АД 2.29
                9Агрия груп холдинг АД 2.33
                10Булгартабак - холдинг АД 2.36
                Не се притеснявай ,това са акциите по реда за продан...... на хитреците на борсата....

Коментар

• Или с други думи пазара е скъп и си заслужава да се влиза само при срив - а при някой дори и тогава не

Коментар

• Другият ЧЕЗ има 36 сделки за година и за това не е попаднал в класацията.

По отношение на Купавай при спадове имаме акциите на 31 компании в тази категория, което е няколко пъти повече от миналата година. Отделно има и две които са Купувай сега а миналата нямаше.
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                      За Енерго-протата си посипвам главата с пепел - изтървал съм да ги изтрия ...

Топ 10 акции на форума за 2016 година
                      Баси, аз от тия имам само Хим

Компания
                      Препоръка на форума
                      1ЧЕЗ Разпределение България АД 1.61
                      2Химимпорт АД 1.80
                      3Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 2.05
                      4Софарма АД 2.11
                      5Юрий Гагарин АД 2.19
                      6Хидравлични елементи и системи АД 2.21
                      7Монбат АД 2.28
                      8Неохим АД 2.29
                      9Агрия груп холдинг АД 2.33
                      10Булгартабак - холдинг АД 2.36

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Не разбирам...

Не си. Но аз за всеки случай си взех и от двете.

Коментар

• Не разбирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                            Анкетата е доста по-РЕАЛНА от други години и се забелязва ОТРЕЗВЯВАНЕ на участниците!
                            Да, донякъде е така, но само начало на отрезвяване се набелязва, има още много път.

Мислиш ли например че позиции 3 и 5 дето се търгуват на 2.5 пъти по висока ебитда спрямо позиции 12 и 17 да кажем имат много повече потенциал от последните...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              За почти всички "покупка при спадове" или "изчакване" .... това не ми харесва.
                              Нормално ... набирането в тези условия е вредно за вас и вашето семейство.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                За Енерго-протата си посипвам главата с пепел - изтървал съм да ги изтрия ...

Топ 10 акции на форума за 2016 година
                                Нещо не ме кефи избора на форума.
                                Да знаете че аз не съм участвал в анкетите

Коментар

Working...
                                X