Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз за друго си мисля, че може да има пробив в коректността - когато някой иска да продаде акция Х, то той вероятно попълва, че е супер подценена. Хубаво би било анкетата да не е анонимна и поне да се вижда чии прогнози каква стойност имат. Въпреки това смятам, че е супер тази анкета и поздравявам Беър за упоритостта с поддържането и.
Естествено ,че всеки дърпа към своите си акции.
Най-малкото защото всеки за себе си преценява къде да инвестира и къде - не.
Затова е добре да са повече участниците - да се получат по-реални резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Добре де.....обещавам че ще попълня .....от морална гледна точка.Но ще има много които няма да го направят и в този смисъл резултата няма да съвсем коректенПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Е кофти е така бе човек, излизаш ненужен консуматор. Все пак не те карат дърва да цепиш!
Коментар
-
От мързел разбира се!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Това пък защо го правиш?
Коментар
-
Не е точно така ,много вероятно като мен се изтарикатяват и четат само резултатите.Трябва да се направи така че ако не попълниш да не можеш да гледаш резултата!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Положението май е по-зле отколкото си мислех - още са под 100 попълнилите .
А въпросите не са трудни ,с изключение на тоя за ЕТФ-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Положението май е по-зле отколкото си мислех - още са под 100 попълнилите .
А въпросите не са трудни ,с изключение на тоя за ЕТФ-аdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
А въпросите не са трудни ,с изключение на тоя за ЕТФ-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТака е. Българската икономика преживя осем години на деливъридж. През първото тримесечие с ръст в кредитирането публиката обяви, че това е неустойчиво. Обикновенно кредитният цикъл продължава с години в двете посоки. Интересно ми е според теб дали раздуването на кредита в България ще продължи повече или по-малко от десет години. Като добавим очакваните от теб години към начална дата първо тримесечие на 2017 и ще получим долу горе времето на следващата криза.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
It is part of human nature to believe that the current state of affairs will go on forever. And that is the case whether times are good or bad. In bad times, everyone believes that it will never end.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
От скоро започнаха да се теглят повече нови заеми а и тези пари ще ускорят икономиката. До момента когато може да има проблеми от задлъжнялостта има много години и аз очаквам този проблем да се появи със следващият голям спад на борсите на запад.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар