IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

още не
    Но част от профитата знаят, че ще е успешно ИПО-то и ще е в топ10?!?!? За мен Телелинк ще е по-успешно например..... И пак не са питали най-големите асет мениджъри - банките.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Коя е компанията Биосийк?Има ли я на БФБ?
      още не

Коментар

• Коя е компанията Биосийк?Има ли я на БФБ?

Коментар

• Повечето съм ги уцелил, но в друг ред
          Life won't wait for you.

Коментар

• След две години слабо представяне на българската борса, анализаторите предвиждат ръст заради подценеността на акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Погледни за съобщението в папка "Изходящи". На мен често ми изписва някаква грешка и че не е изпратено, а всъщност е.
              Благодаря за опита за помощ k.o., но не е това....

Естествено проверявах в "Изпратени" - реално и оттам разбрах, че не са.... Всъщност (поне при мен) не ми изписва някаква грешка при изпращането, нямам и съобщение за "Потвърждение за изпратено съобщение", като не знам дали пък не трябва да виждам такова....

Както и да е - не исках да спамя в хубавата тема, но просто наистина е дразенещо да не можеш да пратиш елементарно съобщение ?!? А вчера специално бързах много сутринта и ме изнерви съвсем да се логвам/разлогвам, затварям и отварям браузъри в опит да успея да го изпратя написаното вече съобщение....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Днес пробвах поне 10 пъти да изпратя съобщение, но не става ?!?

Явно има проблеми със съобщенията във форума, затова съм ти пуснал мейл, с молба за обратна връзка.

Btw. - някой (предполагам Модераторите ?) с идея защо е този проблем - много е дразнещо.... не знам кога за последно не съм можел да изпращам съобщение в какъвто и да форум....
                оклуци
                пишете си артиите директно , защо е нужна тази лична поща.!?
                Ей ги моите "боклуци", степенувани по тежест: 1. доверие 20%, хим 15% алтерко 9%, другото е кеш.
                Толкова по въпроса
                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Явно има проблеми със съобщенията във форума, затова съм ти пуснал мейл, с молба за обратна връзка.

Btw. - някой (предполагам Модераторите ?) с идея защо е този проблем - много е дразнещо.... не знам кога за последно не съм можел да изпращам съобщение в какъвто и да форум....
                  Погледни за съобщението в папка "Изходящи". На мен често ми изписва някаква грешка и че не е изпратено, а всъщност е.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Имам вече 12 прогнози, така се ще си има класация на Доверените Никове за 2020 :-)

Очаквам още прогнозите списъка по - долу. Ако сте ги пратили не съм ги получил и за това моля пуснете ги на пощата на блога ми - bigbearblogbg@gmail.com
                    Alonso
                    BSEtrader
                    Чичо Манчо
                    ravnovesie
                    dddd
                    pipbel
                    k.o.
                    Toranaga
                    bertram
                    Николай Митанкин
                    margen
                    EquityPrivate
                    Black and white cat-foot
                    inta53
                    15%
                    dex
                    Иво Орозов
                    vale1
                    Van Basten
                    daris
                    Poncho

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Да но тук не играем комар, а на борсата! Обикновено този, който разкрива какво трябва да се купува, СИ ГО Е КУПИЛ 1ВИ!
                      Всеки си пише това което е истина за него или в което вярва!
                      Китайците казват за истината;Моята,Твоята и ИСТИНАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

При игра на комар никой не си показва картите,какъв е смисълът от безцелна фукня?
                        Да но тук не играем комар, а на борсата! Обикновено този, който разкрива какво трябва да се купува, СИ ГО Е КУПИЛ 1ВИ!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Имам вече 12 прогнози, така се ще си има класация на Доверените Никове за 2020 :-)

Очаквам още прогнозите списъка по - долу. Ако сте ги пратили не съм ги получил и за това моля пуснете ги на пощата на блога ми - bigbearblogbg@gmail.com
                          Alonso
                          BSEtrader
                          Чичо Манчо
                          ravnovesie
                          dddd
                          pipbel
                          k.o.
                          Toranaga
                          bertram
                          Николай Митанкин
                          margen
                          EquityPrivate
                          Black and white cat-foot
                          inta53
                          15%
                          dex
                          Иво Орозов
                          vale1
                          Van Basten
                          daris
                          Poncho
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Може да има разлика между двете класации - ще видим. Опитвам да намеря форма под която да излизат по-добри прогнозни портфейли. Дивиденските портфейли последната година не се справят добре -

Кучета на BGTR30 за 2020

Също така една относително успешна селекция - Любимите на форума също не е дала положителен резултат за 2019. Вероятно портфейл фокусиран върху неоценен потенциал за растеж през 2019 ще е дал добри резултати.

Актуални анкети

Дългосрочна инвестиция до 2024 година

Най-добра инвестиция за 2020 година

Стойност и Сантимент 1Q 2020

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

To "синджир" идва от турски
                              От прабългарски.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                                Имам 6 отговора за сега и предполагам че ще се съберат още така се ще ги класирам и ще и ще обявя резултата заедно с другия.
                                При игра на комар никой не си показва картите,какъв е смисълът от безцелна фукня?

Коментар

Working...
                                X