SPART,стига глупости.ако нашите акции са балонизирани-другите /щатски ,европейски /трябва отдавна да са гръмнали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... справка Софикс и през юни 2009, и през януари 2011 (как чудно съвпада с управлението на Единствения и Непогрешимия) си е един и същ - не е мръднал с повече от 5 пункта.....
Така си е Грую ! Което показва ,че БФБ-то и преди и сега ,на мутра не вярва В една друга тема Мрънкалото , правилно е забелязало че всеки скандал около бандата се отразява благотворително на борсичката и в момента дори калкулира милиционерски крах ....А това пък показва ,че БФБ-то реагира като нормална борса ( както е по света ) на всяка вътрешно-политическа криза като промяна към нещо по -добро .
В такъв случай, за вас от БФБ-то , по -добре би било мутрата да се гърчи и влачи максимално дълго време , за да може родните индекси да отразят адекватно " бъдещата промяна " .... Лошото е ,че това не променя фундамента като цяло , демек акциите се балонизират , но пък хубавото е че се трупа " история " от котировки
Та техниката каква е -->> купувайте при слухове ( правителствена криза ) , продавайте при фактите ( падане на правителството ) . Не съм гледал скоро софикса и напосоки казвам ,че ако горния сценарий се реализира ( за момента според мен много вероятен ) , до към 420 ( мисля беше стара подкрепа , която сега е съпротива ) можете да го докарате .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПоздравления , Биг Биър !
Добра работа , но прогнозите не са никак розови Тия дето са на дъното ще копат още надолу ,очаквайки бързата помощ и на ония отгоре
Още сме в периферията на кризата , обаче стигнем ли окото към 2014 -- 16 г. ......Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За да се върнем към дискусията:
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИзненадва липсата 10те на ГАГБТ, ХЕС, МЦХ, ЕLHIM,които показват реални резултати. Очакванията са силно спекулативни за ръст на много падналите разпродадени дружества
Аз затова и не можах да попълня класация...
Между другото, БРЕФ, при ръст от 20% дотук от началото на годината, е извън двайсетицата...това трябва да значи, че хората имат доста оптимистични очаквания за 2011 г.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеПриятел,
Има много международни нормативни актове
Ти сертификат имаш ли? Кой номер е?
По кой стандарт за обработка и събиране на данни работиш?
До кога е валиден? От кого е издаден?
Поне дипплома в БГтовица по социология? Поне нещо? Курс?
Помниш ли , че наскоро Пеката го беше подбрала КаФеНе то, че уж управлявал активи на клиенти? Тук е същото!
Ама ти се спече? Споко! Теб никой няма да те търси, ако някой не те наклевети. Сайтчето ще го отнесе, ама и него няма кой да го търси.
Коментар
-
Помниш ли , че наскоро Пеката го беше подбрала КаФеНе то, че уж управлявал активи на клиенти? Тук е същото!
Ама ти се спече? Споко! Теб никой няма да те търси, ако някой не те наклевети. Сайтчето ще го отнесе, ама и него няма кой да го търси.
Коментар
-
Ама ти се спече? Споко! Теб никой няма да те търси, ако някой не те наклевети. Сайтчето ще го отнесе, ама и него няма кой да го търси.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Приятел,
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеSPEKO посочи ми кои точно закони съм нарушил - / Закон, член, параграф, точка /...
Има я даже безсмислената фраза - *Настоящият материал има аналитичен характер и не представлява препоръка за търговия с ценни книжа
Нещо което го няма примерно в другия източник за класацията на фондмениджерите.
При толкова много аграсивна манипулация през телевизии и медии по света единственото което съм направил е да обобщя прогнозите на 41 автори на общо над 80 хиляди мнения във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПоздравления , Биг Биър !
Добра работа , но прогнозите не са никак розови Тия дето са на дъното ще копат още надолу ,очаквайки бързата помощ и на ония отгоре
Още сме в периферията на кризата , обаче стигнем ли окото към 2014 -- 16 г. ......
Коментар
-
Поздравления , Биг Биър !
Още сме в периферията на кризата , обаче стигнем ли окото към 2014 -- 16 г. ......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеSPEKO посочи ми кои точно закони съм нарушил - / Закон, член, параграф, точка /...
Има я даже безсмислената фраза - *Настоящият материал има аналитичен характер и не представлява препоръка за търговия с ценни книжа
При толкова много аграсивна манипулация през телевизии и медии по света единственото което съм направил е да обобщя прогнозите на 41 автори на общо над 80 хиляди мнения във форума.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
SPEKO посочи ми кои точно закони съм нарушил - / Закон, член, параграф, точка /...
При толкова много аграсивна манипулация през телевизии и медии по света единственото което съм направил е да обобщя прогнозите на 41 автори на общо над 80 хиляди мнения във форума.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар