БИГ големи поздравления за много полезната за пазара класация- все така бъди успешен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на второ тримесечие на 2012
За първи път такъв баланс между бичи и мечи прогнози - мечите винаги са били доста по малко. Сега почти по равно, като хора които обикновено не дават мечи са дали и то с лекота попълват 10 избора...
Анкети за оценка на настроенията на форумни участници на ИнвесторБГ интересуващи се от инвестиции в български акции / НЕ на всички инвеститори /
Пазарен Ветропоказател 1Q 2012
Очаквания за дивиденти 1Q 2012
Резултатите са анонимни също и са видими след повторно влизане през същия линкМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПак добре , че даваш ГАЗ, а не Синергон за поскъпване. От ТИМ акциите аз давам ЦКБ- но само за групировката
Докато ГАЗ - е обратното - там цялата група работи за ГАЗ и резултатите са от година на годинна по-добри и по-добри
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениета давам ГАЗ като номер едно за поскъпванеLast edited by SEBULBA; 02.04.2012, 19:11.
Коментар
-
Прогнозите станаха 24.
Пазарен Ветропоказател 1Q 2012
Очаквания за дивиденти 1Q 2012
Резултатите са анонимни също и са видими след повторно влизане през същия линкLast edited by BigBear; 02.04.2012, 16:05.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Биг Беър,
Давам прогноза, само една
Най-добрият отчет от миналата година според мен е за ПДНГ
та давам ГАЗ като номер едно за поскъпване
П.С. Естествено има и други добри отчети - но те са на база, че някой нещо ликвидирал, взел кеш и искал да го дава за дивиденти - лично мен не ме блазнят такиваThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕто това очакване имах в предвид - в предните тримесечия имаше желание да се споделят очаквания за поскъпващи или понижаващи се компании. Сега негативизмът е доста силен. Не знам как да го меря. Засичам го по отказа да се участва или по занижения брой под прогнози и прогнози. Примерно следващия път ще добавя следния въпрос към анкетата
Ако сега разполагахте с всичките си активи предназначени за влагане в БФБ в кеш какъв процент бихте вложили сега в БФБ?
Близо 30 % съм изкарал досега от началото на годината и в момента се чудя за още 20 %....
Вярно връщането е въпрос на минути, но сега са депозит на мижави лихви в долари вярно.....
Поздрави!
Коментар
-
Ето това очакване имах в предвид - в предните тримесечия имаше желание да се споделят очаквания за поскъпващи или понижаващи се компании. Сега негативизмът е доста силен. Не знам как да го меря. Засичам го по отказа да се участва или по занижения брой под прогнози и прогнози. Примерно следващия път ще добавя следния въпрос към анкетата
Ако сега разполагахте с всичките си активи предназначени за влагане в БФБ в кеш какъв процент бихте вложили сега в БФБ?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам за другите колеги, но аз лично не намирам много смисъл да се прогнозира всяко тримесечие. БФБ сега е толкова убита и замряла... нещата се случват бавно и мъчително. В такава среда тримесечни прогнози са си стреляне в тъмното и не мисля че ще носят някакво полезно инфо.
Лично мнение. Желая успех!
А и като пращах моите имах предвид 2012, не идващото 3 месечие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМоже би най песимистичното за прогнозиране тримесечие до сега от как обобщавам очакванията Ви, но все пак програмата минимум е изпълнена и вече има 20 прогнози и 55 анкети.
Благодаря на участвалите. Ще приемам прогнози и днес до края на деня заради специалното тълкуване на вчерашния ден
Лично мнение. Желая успех!
Коментар
-
Може би най песимистичното за прогнозиране тримесечие до сега от как обобщавам очакванията Ви, но все пак програмата минимум е изпълнена и вече има 20 прогнози и 55 анкети.
Благодаря на участвалите. Ще приемам прогнози и днес до края на деня заради специалното тълкуване на вчерашния денМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАма миехте ли ги бре?
Нали съм писал - позаплаквах ги по спомен ( или така ми се иска да е било)
Сега направо ми е гадно, като си помисля.....
Ноо, какви лета бяха - цял ден се скиташ по реката, биеш се със селянчетата а в 3-4 клас бабето ме взимаше да работя в ТКЗС с нея за по 50 ст на ден.( едни купончета даваха бригадирите и после тя ги осребряваше......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеполог се казва....
Едно време на село полозите бяха на стената -1.6 . Като видиш , че кокошката слиза по стълбичката вземаш топлото яйце, измиваш го криво ляво, пробиваш една дупчица от едната страна и пиеш от другата......и това беше само преди 45 г......
Коментар
Коментар