IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BigBear
    Ако още не си довършил обработката сложи и прогнозата ми за падащи..
    Печеливши ти изпратих 10, ма за губещи през 2013 само 2 стигат. Не че ми е проблем да ги допълня до 10, ма шитчета не виждам смисъл да пращам.
    1. Атера
    2. Ланд

Мдаа, бях от най големите бици за тях и доста профитирах миналата година.
    Ма тая година, особено втората половина след дивидентите мечтая голяма мецана да играе по земите и акциите им. Здрава корекция. Ха дано.

Коментар

• Стана. Благодаря!
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Темата май е моя, но не знам как се сменя заглавието.
        Темата е твоя. Можеш да промениш заглавието като се върнеш на първото ти мнение в темата и натиснеш бутона Редакция

Коментар

• Сори Голяма Мечка,
          Може и да е глупаво, но виждайки 2012 в заглавието, почти не съм чел тук и съответно не съм разбрал, че подканваш форумците да гласуват за вече течащата година.
          Не е важно, дори никак, но нека все пак има обратна връзка, че нещата вътре в къщата изглеждат по един начин (за "живеещите" във форума), а отвън е друго.
          Поздрави!

Коментар

• няма резултати!!! излизам.

Коментар

• Темата май е моя, но не знам как се сменя заглавието.

Натрий ако те разбирам правилно искаш да видиш какви са били доходностите по месеци на двете стратегии ли? Тряда да се съберат цените на двете двойки десет компании в края на всеки месец и ще го сметна но това по късно...

Коментар

• BigBear, ще ми бъде много интересно да проследя развитието във времето на прогнозата на Форума vs прогнозата на Фонд менъджърите. Например на месечна база.
                Между другото, защо темата е за 2012, а не за 2013 година?

Коментар

Благодаря Натрий , ще се справя. То е като да решаваш лесна кръстословица в неделя. Опитвах се да охладя малко ентусиазма на Тони

Коментар

• Благодаря Натрий , ще се справя. То е като да решаваш лесна кръстословица в неделя. Опитвах се да охладя малко ентусиазма на Тони

Коментар

Благодаря на всичките 49, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Започвам работя по класацията - основният проблем е че има сигурно поне 3-4 различни начина да се запише гласуването за една компания примерно

CCB - кирилица
                      ЦКБ
                      ccb
                      ТБ Централна кооперативна банка АД

така че ще отнеме някакво време да уеднаквя формата на прогнозите. Ако се получат още една две прогнози докато правя това ще ги приема.

Другата анкета все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
                      Ако искаш установи някакъв екселски формат и ми прати част от мненията. Ще помогна да се уеднаквят.

Коментар

• Благодаря на всичките 49, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Започвам работя по класацията - основният проблем е че има сигурно поне 3-4 различни начина да се запише гласуването за една компания примерно

CCB - кирилица
                        ЦКБ
                        ccb
                        ТБ Централна кооперативна банка АД

така че ще отнеме някакво време да уеднаквя формата на прогнозите. Ако се получат още една две прогнози докато правя това ще ги приема.

Другата анкета все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          хайде мечо, къде са нашите прогнози???
                          прави впечатление че групата на Еврохолд хич не са я включили - нито Инсчето, нито Ланд!
                          Че по-хубаво от това няма, значи нямат и грам и пътят нагоре е отворен.

Друго си е да си набълбукан с Пиб-ки, Тим-ки, Монбатки и скъпия Као.

По-добре да не коментирам, че мен ме хваща срам какви профита имаме.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• хайде мечо, къде са нашите прогнози???
                            прави впечатление че групата на Еврохолд хич не са я включили - нито Инсчето, нито Ланд!

Коментар

• Абе мен това ми е ясно. Просто бройката акции която участва в анкетата ми се вижда много

А питието тая вечер го пропуснах
                              Last edited by SOFIX; 05.01.2013, 00:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Значи ние трябва да посочим 10 акции а брокерите изредили над 40
                                да не си пийнал???

те посочват по 10, и от форума участниците посочват по 10 акции ...................... накрая се получават тези класирания ...

...................... нали не си мислиш, че всички анкетирани от форума посочват едни и същи 10 акции и само местата да са им разменени за да се получи класация от 10 акции

Коментар

Working...
                                X