Вече се вижда че почва да се променя логиката на избор. Не е само елементарното което е паднало най-много то ще се качи най-много. Макар че все още има доста които са избрани май точно с този доста ирационален мотив.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи какво сега и профитата харесват фармата и форума!?!?
взех да се притеснявам, хубаво е че сме вмъкнали и Инс-а в нашата десятка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи какво сега и профитата харесват фармата и форума!?!?
взех да се притеснявам, хубаво е че сме вмъкнали и Инс-а в нашата десятка!!!
Щом на всички боклуци като мен има кой да напише къде трябва да влагат, значи ставаме хиляди /боклуците/ От диз момент, имате проблем виЯ профитата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗа всички едновременно! И благодаря на участвалите!
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на 2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗа всички едновременно! И благодаря на участвалите!
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на 2013
Коментар
-
Да благодарим първо на Голямата мечка за труда....
Акциите на 2013 според форума. Софарма ,ССВ ,ХИМ...
Преведено на езика на спекуланта ,там след ИП и ДФ и дребните са се напълнили качествено ...
Даже сигурните КАО и Еларг ги няма въпреки че ги чакат над 20 - 40% профит до месец ,два...
Жалко, все пак ще е трудна година ,въпреки че имаше тия дни светлина в тунела...
Дано чужденците , който ръбят ХИМ и Ст планина има достатъчно кеш....
Не е препоръка...
Коментар
-
За всички едновременно! И благодаря на участвалите!
Фаворити на форума за поскъпване и понижаване към края на 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи пък не мога разбера какво си се разприпирал толкоз та притесняваш човека..
Бетер от децата.
Ще инвестираш според анкетата ли ?
Получи 13-та ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАбе оставете го човека да свърши - стига сте го разсейвали!!!
айде че чакам с интерес!
Бетер от децата.
Ще инвестираш според анкетата ли ?
Получи 13-та ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBigBear
Ако още не си довършил обработката сложи и прогнозата ми за падащи..
Печеливши ти изпратих 10, ма за губещи през 2013 само 2 стигат. Не че ми е проблем да ги допълня до 10, ма шитчета не виждам смисъл да пращам.
1. Атера
2. Ланд
Мдаа, бях от най големите бици за тях и доста профитирах миналата година.
Ма тая година, особено втората половина след дивидентите мечтая голяма мецана да играе по земите и акциите им. Здрава корекция. Ха дано.
айде че чакам с интерес!
Коментар
Коментар