IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КФН

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
    Преди дни:

Днес:

Да не и се завие свят, от толкова въртене.

п.п. инвестора...оправете си КНФ-то
    richar, мазно, а?
    Кажи ми причина да рови кирливите ризи на нЕкой ?
    Институции в държавата бол - с власт и бюджети ....
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• не, просто си отворих биричка в чест на офшорните компании
      довечера шампанско

Коментар

• Преди дни:
        Сред въпросите бе дали новият председател на КФН ще направи ревизия на решенията на предишния председател. Караиванова каза, че „трябва да има яснота какво заварва новият човек“. „Нормално е да се извърши финансов одит и одит на извършените операции за изминалия мандат“, посочи тя.
        Днес:
        Въпреки призивите на някои депутати да провери работата на КФН по време на мандата на предшественика ѝ Стоян Мавродиев, чието управление бе изпълнено със скандали, тя отсече, че няма да направи ревизия.
        „Актовете на КФН подлежат на контрол, не е моя работа да правя проверка“, каза Караиванова.
        Да не и се завие свят, от толкова въртене.

п.п. инвестора...оправете си КНФ-то
        richar, мазно, а?

Коментар

• пльок

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            ПИК не я хвалят, напротив - плюят я. И това е от поне един месец. Последователно и методично.

Но за мен не е читава по една причина - заместник е на Черешаря, а всички знаем как той разбира борсовите работи
            Моето мнение за фин.министър е много отрицателно, дори съм правил някои много крайни оценки за него. Но някак си не върви да оценяме кандидат за председател на КФН по това че е заместник на Горанов... Мисля че трябва да й се даде някакъв кредит на доверие и да се види какви действия ще предприеме. Дано да е по-твърда и да може да устоява на големия натиск, който предполагам има на тази позиция. В тази посока ми са основните притеснения...че може да не бъде независим и да изпълнява чужди влияния....

Коментар

ПИК не я хвалят, напротив - плюят я.
              Признавам - сбъркал съм. По принцип прескачам линковете от пик, а от мнението на тошшшшко останах с впечатление че я четкат нещо.

Коментар

• още малко търпение и регистратора на офшорки си заминава при тях
                познайте кой плаща на пик за очернянето

Коментар

ПИК не я хвалят, напротив - плюят я. И това е от поне един месец. Последователно и методично.

Но за мен не е читава по една причина - заместник е на Черешаря, а всички знаем как той разбира борсовите работи
                  Черешаря е уникален по своята същност и природа!
                  Това, че е работила в министерството и му е била подчинена не означава, само по себеси, че е толкова некомпетентна като него! така, че............. надеждата умира последна :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                    Абе щом пик я хвалят, не е добре работата...

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Няма угодия: всички са против "момичето" и медиите на Пеевски, и другите, и все с мотива, че е човек на Пеевски. Не знам как да се ориентирам вече. Ама от Стоенчо, трудно по-зле ще да е

Коментар

• Абе щом пик я хвалят, не е добре работата...

Коментар

• Абе новата кондидатка била голяма риба на капиталовия пазар, ако можем да се доверим на някои медии.
                          Извода е поне ще си имаме председател на КФН, който знае що е то капиталов пазар и няма да прави сравнение с пазара на череши в България, както направи Фин. Мин-а :-)))

http://pik.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%...ews564067.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                            " Делян Добрев от ГЕРБ опита да обоснове позицията на ГЕРБ с това, че ако председателят на КФН не бъде избран сега, това щяло да стане чак след няколко месеца, което пък щяло да повлияе на капиталовия пазар. Бившият министър обаче не обели и дума, че именно ГЕРБ забави с три месеца избора на нов председател на КФН."

капиталов пазар в булгаристан ли!?
                            кочина с измет!

Коментар

• http://frognews.bg/news_115659/TSvet...nov-i-Peevski/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Нали казват, че е човек на Шиши и Черешко
                                Абе за Шиши не знам - може и слух да е .... Ама за Черешаря си е съвсем сигурно - все пак дамата му е заместник Та затова съм малко скептичен, като знам Черешарските разбирания за борса ....
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X