IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КФН

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
    И аз като bertram помислих, че "интервюто" при Слави е с цел четкане на имиджа на Мавродиев и че е иницирано от самия Мавродиев.
    От това, което видях си правя следните изводи:

Слави, каза че той е иницирал срещата и като следях разговора мисля, че е вярно.
    Слави показваше, че е взел вече страната на Дневник и Капитал още в началото на разговора с Мавродиев.

Много слаба подготовка имаха сценаристите на Слави по този случай и за мен, като човек знаещ какво е БФБ, репликите и въпросите на Слави ми звучаха толкова логични и последователни, колкото и размислите на Мечо Пух описани от "Алън Милн" от типа:
    "Понякога седя и си мисля… а понякога просто си седя."
    "Отдавна, много отдавна — онзи ден…"
    "Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места."

Не знам дали идеята за участието на Мавродиев е на самите сценаристи или са ги помолили приятелите от Дневник и Капитал. Ако поканата идва от Икономедия (чрез Слави, а не от самия него), това е добре замислен ход. Слави не сервилничеше с Мавродиев, както примерно го прави Цветанка Ризова (в нета имаше инфо, че я е роднина с близък на Мавродиев). Но изпълнението беше много лошо! Трябваше да се допитат до някой адвокат, който има познания по ЗАКОН СРЕЩУ ПАЗАРНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ и въпросите да бъдат доста по-конкретни.

Забелязахте ли към края на интервюто доволната усмивка на Мавродиев? Той лично се чустваше победител в разговора, не успяха да го затапят с нищо, освен с историята с Брендо (което никак не е малко).

Въпросите на Слави за статиите в "други" медии относно КТБ, ако е вярно, че са след датата на спиране на търговия с акциите на дружеството са ненужни. Имаше какво друго да се извади от тези "медии", което е преди този период и тогава щеше да е силен шамар към Мавродиев, защо наказва само Икономедия, а не "медии приписвани на ....... ".

Спомням си гениалния (или трябва да се каже гениталния ) репортаж по една телевизия за цените на продуктите на българска публична компания продавани в Турция. А споменатите по-горе "хартиени медии" ги преразказваха? Колко неверни данни е имало в него за компанията и за мажоритарния собственик на публичното дружество?

Основния ми извод от интервюто: добър замисъл, много лошо изпълнение, ако е организирано от Икономедия и ужасно добър замисъл и перфектно изпълнение, ако е организирано от ПиАрите на Мавродиев.

Ще се самоцитирам, за да изясня текста в синьо:

Четейки тази статия:
    http://www.mediapool.bg/kakvo-stoyan...ews229586.html

Разбирам, че въпросните статии са излезли в периода 14-20 юни 2014,а БНБ затваря банката на 20 юни 2014, а пък КФН спира търговията след това действие на БНБ!

т.е. КФН е следвало да наложи глоба за поне този текст (датиран 17.06.2014):

"Над милиард отишъл в обкръжението на банкера, Цветан Василев точи КТБ през свързани дружества, негови служители с кредити за десетки милиони от трезора, раздават ги като заеми".

Това твърдение не е доказано и до днес, нали? До доказването му като истинска информация то е СЛУХ, нали?

Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
    разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, или по какъвто и да е друг начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща.

http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Който трябва знае кой съм. Включително и в този форум. Ти не влизаш между тези хора
      Опазил ме Бог.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Не съм рекъл не съм те намерил.Ако си мислиш че в нета си анонимен си в заблуда.Ма щом се криеш продължавай твоя воля.
        Който трябва знае кой съм. Включително и в този форум. Ти не влизаш между тези хора

Коментар

Това е лична информация. Нямам никаквонамарение да разкривам лична информация. Поне не истинска такава
          Не съм рекъл не съм те намерил.Ако си мислиш че в нета си анонимен си в заблуда.Ма щом се криеш продължавай твоя воля.

Коментар

И какво му е тайното?
            Това е лична информация. Нямам никаквонамарение да разкривам лична информация. Поне не истинска такава

Коментар

Това е ирелевантна информация
              И какво му е тайното?

Коментар

Не ти отговарям защото въпроса ти е супер идиотски и си мислех че е риторичен. ФЕД печатат парите с които купуват дълга.
                Не че не го знам просто исках да го напишеш.Сега питам как в една държава на която дългът расте валутата поскъпва?Как в една държава в която няма производство акциите на фирмите поскъпват?Кой манипилира цените на нефта?

Коментар

Преди да ти отговоря ще ти се наложи да кажеш на колко си години?
                  Това е ирелевантна информация

Коментар

И какво точно е откраднал.
                    Преди да ти отговоря ще ти се наложи да кажеш на колко си години?

Коментар

Сатрапин е САЩ.А защо не ми отговаряш откъде ФЕД има пари да купува дълг?
                      Не ти отговарям защото въпроса ти е супер идиотски и си мислех че е риторичен. ФЕД печатат парите с които купуват дълга.

Коментар

ФЕД не продават дълг. Дългът се продава от министерството на финансите. И се купуваше от ФЕД. Това е все министерството на финансите на България да продава ДЦК на почти 0 лихва, които да се купуват от БНБ като БНБ обещава да не ги продава в последствие. Съществува ли изобщо такъв дълг

Либия бе бомбардирана от Европа. От Итлалия, Франция и така нат. САЩ се намесиха чак когато европейците се осраха в координацията си.

Е не са го свалили Садам когато е трябвало, свалиха го по-късно. Какво значение има.

Сръбския сатрапин избиваше стотици хиляди хора. От американските бомбардировки пострадаха десетки пъти по-малко хора. Реално нетно хората в Югославия спечелиха. Е Русия загубиха един сатрапин като съюзник.
                        Сатрапин е САЩ.А защо не ми отговаряш откъде ФЕД има пари да купува дълг?

Коментар

Точно обратното а пък ако го натири в затвора за кражби и далавери ще има пълно мнозинство.
                          И какво точно е откраднал.

Коментар

Баце ако бяга от Прокопиев ще види повече управление през крив макарон. На ГЕРБ им трябва подкрепа или поне неутралност от Дневник и Капитал. Иначе ще има силно преливане на избиратели от ГЕРБ към РБ.
                            Точно обратното а пък ако го натири в затвора за кражби и далавери ще има пълно мнозинство.

Коментар

Баце ако бяга от Прокопиев ще види повече управление през крив макарон. На ГЕРБ им трябва подкрепа или поне неутралност от Дневник и Капитал. Иначе ще има силно преливане на избиратели от ГЕРБ към РБ.
                              Прокопиев не е проблема на ГЕРБ.Проблемът е друг - доста по-голям и корпулентен.
                              Ако Бойко не се освободи скоро от него, тогава ще загуби избиратели в посока РБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Мавродиев може и да е котва, но Прокопиев е железобетонен стълб набит на 50 метра в земята. Баце требва да бега колкото се може по-далеч ит него.

Коментар

Working...
                                X