IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Национализацията на частните пенсионни фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    По новините на телевизия Европа... казаха че решението ще се приеме в Сряда...
    От European People's Party - ЕНП са на друго мнение !
    Ясно и точно !
    ППФ-тата започват да изплащат срочна пенсия за ранно пенсиониране на категорийните работници от 01.01.2011 година !

Коментар

• Идеята има развитие и започна да придобива някакъв смисъл...
      Бат Ваньо в момента е стиснал топките на Бичето и като отпадне онази комунистическа идея за равните пенсии, може и да се получи....

Коментар

• По новините на телевизия Европа... казаха че решението ще се приеме в Сряда...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Да бе, вие тука в УНСС кат че ли учите нещо повече от събиране и изваждане .

Май и ЛААГ учехте, ма не съм много сигурен.

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          .............
          Другарю Пицар,
          Освен с математика в икономическите специалности в България не случайно се кандидатсва и с География. Икономиката е амалгама от география и математика като фундаментални науки. Знам, че в Съветските американски щати може да се вземе и степен по икономика, без грам да разбираш от математика или география. Иначе ти си се подигравай на родните вузове гастарбайтерю, не ми пречиш, като си толкова далеч и пространствено и ментално

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Не е ли по-добре да пишеш така, че да е разбираемо. Да не си мислиш, че пишещите във форумите са професионални математици.
            ..............
            Ти изби рибата бе Гигов, та той не е използвал нито един реален математически термин! Само плещи простотии познати само в топколонията на чаените бунтовници

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
              тоя постинг не е за такива като теб,той е за такива,които знаят ще е сидиес.......понятие "чувано" в бг ,чрез медиите........но непонятно за такива като теб....
              разбира се,ако си по запознат,може да направиш асосиация,че развалянето на салатата е тетата на дериватива,а гръцкия "сух" климат е я дивиация,я вериънс,а ако трябва са сме по "сложни..... сигма.... все НЕсъществуващи ОЩЕ понятия в бг.... и може би за добре....
              то и не очаквам някой да ме разбере,сам си се кефя на матафорите....... кат няма други...
              Не е ли по-добре да пишеш така, че да е разбираемо. Да не си мислиш, че пишещите във форумите са професионални математици.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе, Аноне, как може да е "точна" , наука, която се гради на вяра , т.е на аксиоми.

Които аксиоми отгоре на всичко са доказано невярни при определени условия.

Ако 'точна" = доста добро локално приближение , да съгласен съм

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Асене, не се закачай с математиката или по-точно с един от многобройните й дялове (1-2% от нея).
                Математиката е много точна наука и може да ти покаже всички отговори на "плодовото" уравнение.
                Прав си за това, че между математическа академичност и мат. приложимост има пропаст, но това не е проблем на МАТЕМАТИКАТА.
                Успех.

Коментар

аз не отричам математиката,дори мога да се похваля като много добър математик.......или поне бях.......дори и не знам как да прилагам повече от наученото,защото вече осъзнавам,че просто е било наизустено......с други думи-БЕЗСМИСЛЕНО......
                  сега се подвизавам само в една материя,която ,макар и да използвам,знам,че е НЕвярна.......тва е парадокса на бел кърва......
                  та хубавото е,че го знам,иначе може да стана поредната жертва.....перфектния пример е един фалирал хедж фонд,който е Оправляван от математици,получили нобелова награда.......може да си чувал за блек-шулс......арбитражни статегии "без риск" са правили математиците........и да е станало веднъж,да го приемеме за "случайност" ......ама на едион от тях пак му е дошло самучувствието,направил нов фонд (петилетка след фалита) и хайде пак - 60% пърдене за 2008 год.........
                  на всичкото отгоре същия е съветник на СМЕ-най голямата борса за деривативс в света.........(градски ми е)
                  а тук парадокса е,че той самия е направил фундамента в опшън търговията и за мен е математически гений,на както талеб описва такива люде-мислят си че знаят повече отколкото знаят........

тва анане,дет съм ви го казал за ябълката и крушата.......е повече от "актуално" , макар и че не можеш да си го представил,защото не си се занимавал с такъв тип математика......просто се опитах да го обясня по прост начин...
                  в уравнението имаш 1ябълка+1 круша и въпреки това математически то е грешно 1: половин милион!
                  а са си представи да си взел се насериозно математик и да изчислявал 3марули+6 домата,корен квадратен на 15 морква,относно на времето на разваляне на салата,спрямо 100 грама сирене в нея и накрая да изчислиш,че шанса на гръцкия да фалира е 1 на 10000,защото в гърция климата е сух и времето на разваляне не е същото,както би било в държави с влажен климат.......
                  и ако не бе дедо ти трише да яде в момента развалена гръцка,испанска и ирландска салати,верваш ли ми,че в ЕС нямаше да имаш саксо банк,баркслейс и дузина хеджари и мючуъли,дето имат НАЙ-ДОБРИТЕ МАТЕМАТИЦИ , които MONEY CAN BUY!

въобще не знаеш за кво иде реч.......и всичко е обяснено в уравнението:
                  1круша+и ябълка=2 плода........
                  вЕрвай ми,с подобни неща се занимавам.....
                  .............
                  Другарю Пицар,
                  Освен с математика в икономическите специалности в България не случайно се кандидатсва и с География. Икономиката е амалгама от география и математика като фундаментални науки. Знам, че в Съветските американски щати може да се вземе и степен по икономика, без грам да разбираш от математика или география. Иначе ти си се подигравай на родните вузове гастарбайтерю, не ми пречиш, като си толкова далеч и пространствено и ментално

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777 Разгледай мнение
                    Хора, опомнете се !!!!
                    Отклонявате се ! Главното тук е :

Г-н Борисов ! Опомнете се и Вие ! Вашият бивш работодател го осъзна:
                    Тодор Живков: -
                    ....всичко друго са празни приказки....
                    Ама то моето охранителче много добре е запомнило какво го учех докат ма пазеше. Браво Бойко, Браво моето момче. Добре си изучил марксисъма-ленинизъма! Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Императора ти е отговорил много точно защо.
                      А и аз винаги им давам избор - реални осигуровки-по-ниско заплащане. Засега нямам случай някой да го е искал
                      За съжаление инвестиционната,застрахователната,пенсионно-осигурителната и здравно-осигурителната култура на българина са нещо,което здраво куца.Но това на запад се е получило след доста поколения наливане на мозък.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Егати безсмислиците!

Някои хора много обичат да си виждат писаното слово. Ама е по-добре преди да го постнат, първо да го прочетат.
                        тоя постинг не е за такива като теб,той е за такива,които знаят ще е сидиес.......понятие "чувано" в бг ,чрез медиите........но непонятно за такива като теб....
                        разбира се,ако си по запознат,може да направиш асосиация,че развалянето на салатата е тетата на дериватива,а гръцкия "сух" климат е я дивиация,я вериънс,а ако трябва са сме по "сложни..... сигма.... все НЕсъществуващи ОЩЕ понятия в бг.... и може би за добре....
                        то и не очаквам някой да ме разбере,сам си се кефя на матафорите....... кат няма други...

Коментар

• Ако приемем, че гениалните математици са фалирали хедж фонд, спокойно можем да заключим,че фонда в който работи Асен, никога няма да фалира....

Гигов, Асен пише малко несвързано, защото му изтече почивката и трябва да врътне деривати за 10млн набързо.....

Коментар

• Хора, опомнете се !!!!
                            Отклонявате се ! Главното тук е :
                            Христина Митрева: - Така, ако един човек има натрупани повече средства, а друг прекалено малко от сметката на единия ще се додаде за другия, за да получи и той прилична пенсия.
                            Г-н Борисов ! Опомнете се и Вие ! Вашият бивш работодател го осъзна:
                            Тодор Живков: -
                            Да не се разпростирам, но социализъма е едно недоносче. Ето това е самата истина, недоносче.
                            ....всичко друго са празни приказки....

Коментар

аз не отричам математиката,дори мога да се похваля като много добър математик.......или поне бях.......дори и не знам как да прилагам повече от наученото,защото вече осъзнавам,че просто е било наизустено......с други думи-БЕЗСМИСЛЕНО......
                              сега се подвизавам само в една материя,която ,макар и да използвам,знам,че е НЕвярна.......тва е парадокса на бел кърва......
                              та хубавото е,че го знам,иначе може да стана поредната жертва.....перфектния пример е един фалирал хедж фонд,който е Оправляван от математици,получили нобелова награда.......може да си чувал за блек-шулс......арбитражни статегии "без риск" са правили математиците........и да е станало веднъж,да го приемеме за "случайност" ......ама на едион от тях пак му е дошло самучувствието,направил нов фонд (петилетка след фалита) и хайде пак - 60% пърдене за 2008 год.........
                              на всичкото отгоре същия е съветник на СМЕ-най голямата борса за деривативс в света.........(градски ми е)
                              а тук парадокса е,че той самия е направил фундамента в опшън търговията и за мен е математически гений,на както талеб описва такива люде-мислят си че знаят повече отколкото знаят........

тва анане,дет съм ви го казал за ябълката и крушата.......е повече от "актуално" , макар и че не можеш да си го представил,защото не си се занимавал с такъв тип математика......просто се опитах да го обясня по прост начин...
                              в уравнението имаш 1ябълка+1 круша и въпреки това математически то е грешно 1: половин милион!
                              а са си представи да си взел се насериозно математик и да изчислявал 3марули+6 домата,корен квадратен на 15 морква,относно на времето на разваляне на салата,спрямо 100 грама сирене в нея и накрая да изчислиш,че шанса на гръцкия да фалира е 1 на 10000,защото в гърция климата е сух и времето на разваляне не е същото,както би било в държави с влажен климат.......
                              и ако не бе дедо ти трише да яде в момента развалена гръцка,испанска и ирландска салати,верваш ли ми,че в ЕС нямаше да имаш саксо банк,баркслейс и дузина хеджари и мючуъли,дето имат НАЙ-ДОБРИТЕ МАТЕМАТИЦИ , които MONEY CAN BUY!

Егати безсмислиците!

Някои хора много обичат да си виждат писаното слово. Ама е по-добре преди да го постнат, първо да го прочетат.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Асене, не се закачай с математиката или по-точно с един от многобройните й дялове (1-2% от нея).
                                Математиката е много точна наука и може да ти покаже всички отговори на "плодовото" уравнение.
                                Прав си за това, че между математическа академичност и мат. приложимост има пропаст, но това не е проблем на МАТЕМАТИКАТА.
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X