If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази среща е култова и я препоръчвам на мислещият инвеститор
Това ме убеждава, че запис повече никога не трябва да се прави, а този трябва да спре да се разпространява.
и какво пречи някой да си запише срещата на диктофончето /както ти си направил/ или на GSM-a и след това да качи записа да се ползва от всички ??????
просто накрая никой няма да идва на срещите, няма да има клубност и това НИЩО, ще се ползва от ВСИЧКИ
идилия нали
става въпрос за друго, но явно не искате да разберете /ИЛИ ТАКА ВИ ОТЪРВА/
хайде да го кажа направо - С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ
този диск с аудио запис може да го давате бонус на присъствалите на срещата - за да им е спомен от срещата
но когато искате цена за диск която е равна на заплатеното от присъствалите , трябва продукта да е направен професионално /да си наемето студио/ - трябва да има не само звук , но и картина
btw , исках да подаря диска със срещата на колега от форума за празниците , но сега няма да го направя , именно поради това , че е само звук. жалка работа
Това клуб на анонимните алкохолици ли е? Клубност в България Вие ме разсмивате.Да не живеете в Лондон.
Да, рядко се среща човек който може да говори и има какво да каже! Определено има моите симпатии и когато не съм съгласен с мнението му, винаги бих се замислил дали не бъркам.
Има група в zip.bg с всички участвали
много е важно да имаш с кого да обсъждаш инвестициите си
аз общувам с 10-тина инвеститори и дето се казва 10 антени е по-добре от 1-на, освен това често са ме подсещали за удари, аз също и така
може и да те спасят от грешки (както се е случвало много пъти с мен)
Марияне , ситуацията в момента е такава , че трябва да се спасява капиталовия пазар и колкото повече отвореност толкова по добре... всичките тия специалисти в анализите си стигат до мнението ...след шест месеца , всичко ще о кей... а колко по шест месеца трябва да минат .... и ще кажат ли кога ще се върне доверието ...
Това ме убеждава, че запис повече никога не трябва да се прави, а този трябва да спре да се разпространява.
и какво пречи някой да си запише срещата на диктофончето /както ти си направил/ или на GSM-a и след това да качи записа да се ползва от всички ??????
просто накрая никой няма да идва на срещите, няма да има клубност и това НИЩО, ще се ползва от ВСИЧКИ
идилия нали
става въпрос за друго, но явно не искате да разберете /ИЛИ ТАКА ВИ ОТЪРВА/
хайде да го кажа направо - С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ
този диск с аудио запис може да го давате бонус на присъствалите на срещата - за да им е спомен от срещата
но когато искате цена за диск която е равна на заплатеното от присъствалите , трябва продукта да е направен професионално /да си наемето студио/ - трябва да има не само звук , но и картина
btw , исках да подаря диска със срещата на колега от форума за празниците , но сега няма да го направя , именно поради това , че е само звук. жалка работа
не отричам, че хубавото на тези срещи е Контактите но малцина го разбират
повечето гледат на това като на слушане, стават и си отиват
че можеш да се видиш със себеподобни (инвеститори), че можеш да се запознаеш с някой от тях
с някой мениджър на дружество или с лектор инвеститор или фонд мениджър
може да си зададеш въпросите
след срещите винаги се ходи на заведение и там е също доста подходящо, както и преди и след дискусията в залата
Аз затова винаги ходя по-рано
Има група в zip.bg с всички участвали
много е важно да имаш с кого да обсъждаш инвестициите си
аз общувам с 10-тина инвеститори и дето се казва 10 антени е по-добре от 1-на, освен това често са ме подсещали за удари, аз също и така
може и да те спасят от грешки (както се е случвало много пъти с мен)
Няма начин да стоиш някъде и да говориш само с брокера си и да станеш добър инвеститор
нужни са много контакти
Не съм сигурен че идващите на срещите залагат на контактите, по-скоро на слушането, но това си е личен проблем на всеки
Не мога да разбера каква е тази драма, че Инвестор.БГ продават записа от срещата. Който иска да слуша лекцията, ще си купи. Другите - четат статията и толкова.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
hehehhe.... кво им обръщаш вниманието на глупостите...
нека да почетат малко E-Marketing за да разберат кое се плаща и кое не... и кога може да даваш безплатно Intellectual Property
Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
Първоначално изпратено от meche_cveti93
Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.
Явно предколедно вярваш в дядо Коледа.
Не е честно спрямо 100-те дошли на място.
Та може ли отново да споменеш кое е нахално, че не разбрах
Говоря на ти, защото често си ми давал идеи за материали и сме си писали
Мариянe , ми тогава да не се дават по телевизията футболни мачове , концерти и Формули и др. мероприятия ....защото някой са си платили за да ги гледат ... на място
че кой дава футболни мачове по телевизията?
ВЪРВЯТ В ПАКЕТ С РЕКЛАМИ, телевизиите с какво плащат за правата?
ако беше както казваш интересните мачове щеше да вървят по всички ефирни канали пряко, но вървят максимум по 1, този който е платил
в случая с клуба, ако никой не идва на срещите и чака записа, по добре срещи да не се правят
а срещите са си доста приятни, срещат се хора (има твърда група) виждам се с познати и така
но защо да тичаш за някъде и да плащаш 10-15 лв., като може да не ги плащаш
освен това това е бутикова среща
не е футболен мач
Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.
Мариянe , ми тогава да не се дават по телевизията футболни мачове , концерти и Формули и др. мероприятия ....защото някой са си платили за да ги гледат ... на място
че кой дава футболни мачове по телевизията?
ВЪРВЯТ В ПАКЕТ С РЕКЛАМИ, телевизиите с какво плащат за правата?
ако беше както казваш интересните мачове щеше да вървят по всички ефирни канали пряко, но вървят максимум по 1, този който е платил
в случая с клуба, ако никой не идва на срещите и чака записа, по добре срещи да не се правят
а срещите са си доста приятни, срещат се хора (има твърда група) виждам се с познати и така
но защо да тичаш за някъде и да плащаш 10-15 лв., като може да не ги плащаш
освен това това е бутикова среща
не е футболен мач
ma absultnu be
mariancho pile shareno neshto ste se obarkali ama totalno i za kakvo vzimate sponsorstvo ot OBB
ne che me valnuva aleksi i enkakvi podobni na nego ama taka se podigravate s investicionata obshtnost
to verno niama mnogo lapachka naposledak ama ot tova da pravite pari e grehota
Коментар