IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази среща е култова и я препоръчвам на мислещият инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утрешната култова среща я препоръчвам на всички /не само на мислещите/ инвеститори Smile
    B.Graham , едно записче .... и по 18 лева .... и си решаваш проблемите .... тук

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
      Първоначално изпратено от polki
      Това ме убеждава, че запис повече никога не трябва да се прави, а този трябва да спре да се разпространява.
      и какво пречи някой да си запише срещата на диктофончето /както ти си направил/ или на GSM-a и след това да качи записа да се ползва от всички ??????
      просто накрая никой няма да идва на срещите, няма да има клубност и това НИЩО, ще се ползва от ВСИЧКИ
      идилия нали
      става въпрос за друго, но явно не искате да разберете /ИЛИ ТАКА ВИ ОТЪРВА/

хайде да го кажа направо - С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ

този диск с аудио запис може да го давате бонус на присъствалите на срещата - за да им е спомен от срещата

но когато искате цена за диск която е равна на заплатеното от присъствалите , трябва продукта да е направен професионално /да си наемето студио/ - трябва да има не само звук , но и картина

btw , исках да подаря диска със срещата на колега от форума за празниците , но сега няма да го направя , именно поради това , че е само звук. жалка работа
      Това клуб на анонимните алкохолици ли е? Клубност в България Вие ме разсмивате.Да не живеете в Лондон.

Коментар

• Утрешната култова среща я препоръчвам на всички /не само на мислещите/ инвеститори
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
          Aleksi e ot Mojeshtite !
          Да, рядко се среща човек който може да говори и има какво да каже! Определено има моите симпатии и когато не съм съгласен с мнението му, винаги бих се замислил дали не бъркам.

Коментар

• Aleksi e ot Mojeshtite !

Коментар

• Има група в zip.bg с всички участвали
              много е важно да имаш с кого да обсъждаш инвестициите си
              аз общувам с 10-тина инвеститори и дето се казва 10 антени е по-добре от 1-на, освен това често са ме подсещали за удари, аз също и така
              може и да те спасят от грешки (както се е случвало много пъти с мен)
              Марияне , ситуацията в момента е такава , че трябва да се спасява капиталовия пазар и колкото повече отвореност толкова по добре... всичките тия специалисти в анализите си стигат до мнението ...след шест месеца , всичко ще о кей... а колко по шест месеца трябва да минат .... и ще кажат ли кога ще се върне доверието ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                Това ме убеждава, че запис повече никога не трябва да се прави, а този трябва да спре да се разпространява.
                и какво пречи някой да си запише срещата на диктофончето /както ти си направил/ или на GSM-a и след това да качи записа да се ползва от всички ??????
                просто накрая никой няма да идва на срещите, няма да има клубност и това НИЩО, ще се ползва от ВСИЧКИ
                идилия нали
                става въпрос за друго, но явно не искате да разберете /ИЛИ ТАКА ВИ ОТЪРВА/

хайде да го кажа направо - С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ

този диск с аудио запис може да го давате бонус на присъствалите на срещата - за да им е спомен от срещата

но когато искате цена за диск която е равна на заплатеното от присъствалите , трябва продукта да е направен професионално /да си наемето студио/ - трябва да има не само звук , но и картина

btw , исках да подаря диска със срещата на колега от форума за празниците , но сега няма да го направя , именно поради това , че е само звук. жалка работа
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Споко!!! не е вярно!!! Интерес винаги ще има...!!!

хора ще идват... например аз бих си купил записа но ако е видео!!! и бих си ги колекционирал....

а инак до сега не съм пропускал среща и смятам да идвам всеки път!!!

просто накрая никой няма да идва на срещите и няма да има какво да се ползва от всички
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• не отричам, че хубавото на тези срещи е
                    Контактите но малцина го разбират
                    повечето гледат на това като на слушане, стават и си отиват
                    че можеш да се видиш със себеподобни (инвеститори), че можеш да се запознаеш с някой от тях
                    с някой мениджър на дружество или с лектор инвеститор или фонд мениджър
                    може да си зададеш въпросите

след срещите винаги се ходи на заведение и там е също доста подходящо, както и преди и след дискусията в залата
                    Аз затова винаги ходя по-рано

Има група в zip.bg с всички участвали
                    много е важно да имаш с кого да обсъждаш инвестициите си
                    аз общувам с 10-тина инвеститори и дето се казва 10 антени е по-добре от 1-на, освен това често са ме подсещали за удари, аз също и така
                    може и да те спасят от грешки (както се е случвало много пъти с мен)

Няма начин да стоиш някъде и да говориш само с брокера си и да станеш добър инвеститор
                    нужни са много контакти

Не съм сигурен че идващите на срещите залагат на контактите, по-скоро на слушането, но това си е личен проблем на всеки

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      просто накрая никой няма да идва на срещите и няма да има какво да се ползва от всички

Коментар

• Не мога да разбера каква е тази драма, че Инвестор.БГ продават записа от срещата. Който иска да слуша лекцията, ще си купи. Другите - четат статията и толкова.
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• hehehhe.... кво им обръщаш вниманието на глупостите...

нека да почетат малко E-Marketing за да разберат кое се плаща и кое не... и кога може да даваш безплатно Intellectual Property

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.
                          Явно предколедно вярваш в дядо Коледа.
                          Не е честно спрямо 100-те дошли на място.

Та може ли отново да споменеш кое е нахално, че не разбрах

Говоря на ти, защото често си ми давал идеи за материали и сме си писали
                          Мариянe , ми тогава да не се дават по телевизията футболни мачове , концерти и Формули и др. мероприятия ....защото някой са си платили за да ги гледат ... на място
                          че кой дава футболни мачове по телевизията?
                          ВЪРВЯТ В ПАКЕТ С РЕКЛАМИ, телевизиите с какво плащат за правата?
                          ако беше както казваш интересните мачове щеше да вървят по всички ефирни канали пряко, но вървят максимум по 1, този който е платил

в случая с клуба, ако никой не идва на срещите и чака записа, по добре срещи да не се правят
                          а срещите са си доста приятни, срещат се хора (има твърда група) виждам се с познати и така
                          но защо да тичаш за някъде и да плащаш 10-15 лв., като може да не ги плащаш
                          освен това това е бутикова среща
                          не е футболен мач
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.

Мариянe , ми тогава да не се дават по телевизията футболни мачове , концерти и Формули и др. мероприятия ....защото някой са си платили за да ги гледат ... на място
                              че кой дава футболни мачове по телевизията?
                              ВЪРВЯТ В ПАКЕТ С РЕКЛАМИ, телевизиите с какво плащат за правата?
                              ако беше както казваш интересните мачове щеше да вървят по всички ефирни канали пряко, но вървят максимум по 1, този който е платил

в случая с клуба, ако никой не идва на срещите и чака записа, по добре срещи да не се правят
                              а срещите са си доста приятни, срещат се хора (има твърда група) виждам се с познати и така
                              но защо да тичаш за някъде и да плащаш 10-15 лв., като може да не ги плащаш
                              освен това това е бутикова среща
                              не е футболен мач

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

ma absultnu be

mariancho pile shareno neshto ste se obarkali ama totalno i za kakvo vzimate sponsorstvo ot OBB

ne che me valnuva aleksi i enkakvi podobni na nego ama taka se podigravate s investicionata obshtnost

to verno niama mnogo lapachka naposledak ama ot tova da pravite pari e grehota

Коментар

Working...
                                X