IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази среща е култова и я препоръчвам на мислещият инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
    Първоначално изпратено от psycoholic
    Абе, това с плащането за диск с филмче е доста нахално - и без това цъкаме по цял ден из форума, а аз лично като си отварях сметка при ИП казах, че от Инвестора са ме информирали за тях и прочие и прочие екстри и реклама, благодарение на верните форумци!
    Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.
    Явно предколедно вярваш в дядо Коледа.
    Не е честно спрямо 100-те дошли на място.

Та може ли отново да споменеш кое е нахално, че не разбрах

Говоря на ти, защото често си ми давал идеи за материали и сме си писали
    Да обобщя
    100 души идват на среща, плащат си и т.н., 10 дори стоят прави
    преди това и след това от форума няколко души казват че искат записа
    да ама е безпощадно едни да си плащат други да ползват
    обаче било нахално
    казва човек които иска да чуе записа
    еми кой ще ходи на среща, всичко от което после може да чуе 1:1 и то колкото пъти си иска

Това ме убеждава, че запис повече никога не трябва да се прави, а този трябва да спре да се разпространява.

Коментар

• Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.

Мариянe , ми тогава да не се дават по телевизията футболни мачове , концерти и Формули и др. мероприятия ....защото някой са си платили за да ги гледат ... на място

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        Абе, това с плащането за диск с филмче е доста нахално - и без това цъкаме по цял ден из форума, а аз лично като си отварях сметка при ИП казах, че от Инвестора са ме информирали за тях и прочие и прочие екстри и реклама, благодарение на верните форумци!
        пак не си разбрал

няма филмче

на диска има само аудио запис
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
          Защо едни да си плащат вход, а други да получават всички след това безплатно и даже имат архив и могат да си го преслушват след време.

Коментар

• Абе, това с плащането за диск с филмче е доста нахално - и без това цъкаме по цял ден из форума, а аз лично като си отварях сметка при ИП казах, че от Инвестора са ме информирали за тях и прочие и прочие екстри и реклама, благодарение на верните форумци!
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от HarveyDent
              Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
              Във връзка с предварителния интерес от хора извън София, пълния запис можете да получите срещу плащане на входната такса 15 лв. без ДДС (18 лв. с ДДС) на сметка

Инвестор.БГ АД
              IBAN: BG76 FINV 915Ш 1ШBG N1ШI BG
              Банка: ПИБ
              Банков код: FINVBGSF

Моля пратете e-mail на mpy@start.bg или ЛС тук или запишете емейла си в обяснителните бележки в превода, за да може да ви изпратя линк към записа след като получим превода.
              Това е шега нали?
              Питай тези, които го поискаха, например един участник във форума от Бургас
              Питай го дали е шега
              за мен е интересен резултата
              както и ми е интересно от Варна,Бургас, Пловдив, Русе и т.н. как ще се разпредели интереса
              Ок аз ще си го поръчам и ще го кача в Zamunda
              прати ми линка на ЛС
              и на мен ми е интересен резултата
              i na men ako moje

Коментар

• Първоначално изпратено от HarveyDent
                Във връзка с предварителния интерес от хора извън София, пълния запис можете да получите срещу плащане на входната такса 15 лв. без ДДС (18 лв. с ДДС) на сметка

Инвестор.БГ АД
                IBAN: BG76 FINV 915Ш 1ШBG N1ШI BG
                Банка: ПИБ
                Банков код: FINVBGSF

Моля пратете e-mail на mpy@start.bg или ЛС тук или запишете емейла си в обяснителните бележки в превода, за да може да ви изпратя линк към записа след като получим превода.
                Това е шега нали?
                Питай тези, които го поискаха, например един участник във форума от Бургас
                Питай го дали е шега
                за мен е интересен резултата
                както и ми е интересно от Варна,Бургас, Пловдив, Русе и т.н. как ще се разпредели интереса
                Ок аз ще си го поръчам и ще го кача в Zamunda
                прати ми линка на ЛС
                и на мен ми е интересен резултата
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе

Въпрос на избор. Аз платих 18 лв. и съм благодарен на Мариян за тази възможност да чуя запис от срещата. Много по-удобно (и евтино) ми е отколкото да пътувам 1000 км.
                  Хосе пусни го в Замунда :-)

Коментар

• хехехе ...

някои хора въртят само някоя друга хилядарка... от спестявания!!!

Първоначално изпратено от Alonso
                    Въртите милиони на борсата, пък са ви проблем 18 лева.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso
                      Въртите милиони на борсата, пък са ви проблем 18 лева.
                      те милионите им се въртят вечер като си легнат ......................... на сън
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Въртите милиони на борсата, пък са ви проблем 18 лева.
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Do momcheto, koeto izkaza dulgoto mnenie po vreme na sreshtata. Ako nqma nishto protiv, shte go pomolq da mi pishe na lichni. Mersi
                          pozdravi

Коментар

• Първоначално изпратено от H.Markowitz
                            18 лева за под два часа звук по добре идете за тези пари на концерт пак е звук

П.П. Срещата беше добра да, но така с тази продажба сега обезсмисляте входа на тези които са отишли лично. По добре да си го изтегля безплатно от замунда после. В крайна сметка срещите на инвестора мисля че имаха по друга стойност от това да се прави само за пари. Уви сега излиза така.
                            Въпрос на избор. Аз платих 18 лв. и съм благодарен на Мариян за тази възможност да чуя запис от срещата. Много по-удобно (и евтино) ми е отколкото да пътувам 1000 км.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                              Първоначално изпратено от H.Markowitz
                              П.П. Срещата беше добра да, но така с тази продажба сега обезсмисляте входа на тези които са отишли лично. По добре да си го изтегля безплатно от замунда после. В крайна сметка срещите на инвестора мисля че имаха по друга стойност от това да се прави само за пари. Уви сега излиза така.
                              :-) :-) :-) Евала.
                              Разберете се с тези от другите градове, които не могат да дойдат
                              и дали е честно едни да си платят, а после на другите да се даде безплатно
                              Както би казал Сталин, има среща, има проблем, няма среща няма проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от H.Markowitz
                                :-) :-) :-) Евала.

Коментар

Working...
                                X