IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зaпoчване на бизнес с 10 000 лв.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единственото добро място за такава малка сума е БФБ какъвто и друг бизнес да се започне големите ще те натиснат с икономии от мащаба. Проблема е само ликвидността на БФБ ама с 10К човек може да си шета поне в 10 акции без да влияе на цената. За БФБ трябват 3 неща капитал, знания и лап топ с хубав интернет нищо друго не ти трябва

Коментар

• МАй по-добре темата да се изтрие.
      Толкова глупости и в темата Политика не съм чел.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Да кажем,че съм успял да развъдя паленцата.Каква е пазарната логика някой да ги купи от мен,неизвестният кучкар,при положение ,че сам казваш ,че има доста развъдници за такива породи.Не се връзва нещо....
        Затуй по-добре да си развъдиш заювци - ако никой не ти ги земе, можеш сам да си ги готвиш.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nabaco Разгледай мнение
          Виждам че темата е доста стара, но след като изчетох всички глупости издрънкани в нея, реших да отговоря и да кажа реалена бизнес идея.

Защо я споделям: ами защото съм сигурен, че никой от тукашните бананови босове и разбирачи няма да я реализират. Просто всеки иска с 10 000лв. да започне бизнес с който да има хубав офис, секретарка, подчинени, а той да идва в 10:30ч. на работа - да размаха пръст раздавайки задачи да си тръгва на бизнес срещи на които да договаря бъдещите му сделки за милиони лева! И аз така искам, но не става пичове, трябва си труд и то много!

И така имаме 10 000лв. - искате бизнес. С тези пари няма място за много инвестиции в техника, ресурси и други подобни.... тогава вземете няколко киноложки книги, запишете се по няколко форума, включително и чудестранни. Вземете книжки и прочетете за породите, отглеждане, развъждане, хранене, обучение, дресировка ... и инвестирайте в порода куче, което да развъждате. С 10 000лв. може да се купят 1-2 кучета които са с доказана порода, рода е участвал по изложби и състезания, има доказани радословни корени. Такива кучета могат да се купят от вече доста развъдници. Ето ви и нахвърлян "бизнес план" (обърнете вниманието на кавичките на "бизнес план"):
          1. Кучета от различни равъдници (примерно Пинчер): 2 х 1000лв. = 2000лв.
          2. Инвестиции в имунизации и други производни - 200-500, станаха 2 500лв.
          3. Храна за първите 2 до 3 години = 2 000лв. - станаха 5 000лв.

При първо поколение от 2-3 кучеца х 1000лв. = 3000лв. избивате след 2-рата година оовече от 50% от вложената сума. По-нататък... и повече!
          Да кажем,че съм успял да развъдя паленцата.Каква е пазарната логика някой да ги купи от мен,неизвестният кучкар,при положение ,че сам казваш ,че има доста развъдници за такива породи.Не се връзва нещо....

Коментар

ТАКА ТЕ ИСКАМ ПИЧ!!! Сега прати линка на приятелите си! Знаех си че си тъп, но рано или късно ще започнеш да схващаш! До тук изкара от шефа ми едно кафе, малко ти остава до първото уиски
            Искрено се надявам Филип да не знае какви глупости пишеш тук.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Добре умнико... Следващият път вдигнете капитала още с 10000. До момента в който раберете, че вдигане на капитал не значи кинти за заплати И ще те помоля да поспреш с този тон щото ако те захванем тук и шефът ти разбере какви ги плещиш - утре си на улицата
              Не му се сърди, просто се е заблудил от ника ти

Коментар

ТАКА ТЕ ИСКАМ ПИЧ!!! Сега прати линка на приятелите си! Знаех си че си тъп, но рано или късно ще започнеш да схващаш! До тук изкара от шефа ми едно кафе, малко ти остава до първото уиски
                Добре умнико... Следващият път вдигнете капитала още с 10000. До момента в който раберете, че вдигане на капитал не значи кинти за заплати И ще те помоля да поспреш с този тон щото ако те захванем тук и шефът ти разбере какви ги плещиш - утре си на улицата

Коментар

Виж какво паляков, държавен служителю излазил от някоя службица и тръгнал да консултира.
                  На такива, които са сложили нещо като това на първа страница на сайта си не бих поверил даже грижата за кенефа на котката си

НАБАКО България ЕООД вдига капитала си на 10 000лв. След добрите финансови резултати и стабилността на компанията, капитала се променя така че фирмата да разполага с необходимия ресурс за развитието си.

С натрупания капитал НАБАКО България ще следва своята основна цел за излизане на компанията извън страната като предложи своите решения на международните пазари.
                  според мен потребителя набако няма общо с набако българия.
                  едва ли ще се занимават точно с бизнес с пинчери-нинджа да ни просветляват тия пичове.

Коментар

НАБАКО България ЕООД вдига капитала си на 10 000лв. След добрите финансови резултати и стабилността на компанията, капитала се променя така че фирмата да разполага с необходимия ресурс за развитието си.

С натрупания капитал НАБАКО България ще следва своята основна цел за излизане на компанията извън страната като предложи своите решения на международните пазари.
                    В интернет информацията отдавна вече е платена!

Коментар

За човек вторачил се в лай-та на котката си ще ти е трудно да разбереш.... иначе и за теб имам идея: ако стигнеш и надминеш ИМПЕРАТОРА по мнения, ще заслужиш титлата х2!
                      Виж какво паляков, държавен служителю излазил от някоя службица и тръгнал да консултира.
                      На такива, които са сложили нещо като това на първа страница на сайта си не бих поверил даже грижата за кенефа на котката си

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        А малко ли ни са по улиците и детските площадки та трябва да развъждаме още ?
                        Правете деца, те са най важното, а не кучетата.

А с 10К можеш да направиш един съвсем цивилизован кенеф.
                        Има фрапантна липса на обществени такива.
                        Заставаш на входа (и изхода) и си ти - при правилно подбрана локация профита ще тече като река.
                        Идеята за кенеф е доста добра, но не се реализира с 10 000лв!

Коментар

Виж ся. Не ни мятай по върбите с разни палета. Кажи си кво е тва НАБАКО .... нъл за това си тук
                          За човек вторачил се в лай-та на котката си ще ти е трудно да разбереш.... иначе и за теб имам идея: ако стигнеш и надминеш ИМПЕРАТОРА по мнения, ще заслужиш титлата х2!

Коментар

С 2 поста и вече обижда наглеца - кучколог.
                            Да не говорим че нищо не разбра от това което ти каза Импа.
                            Терминологията тука малко по специална, не е за хора с мършаво IQ.
                            Хъх - вярно - он сигурно не ме разбрал.

Наивников тоже е прав - човек може да направи кенеф и да го даде под наем на някой хъхряк, ако му е несгодно сам да си кибичи.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А малко ли ни са по улиците и детските площадки та трябва да развъждаме още ?
                              Правете деца, те са най важното, а не кучетата.

А с 10К можеш да направиш един съвсем цивилизован кенеф.
                              Има фрапантна липса на обществени такива.
                              Заставаш на входа (и изхода) и си ти - при правилно подбрана локация профита ще тече като река.
                              +1

даже ще навиеш Фандъка да пусне фъндък нещо мизерно общинско под наем..на примоция

Коментар

Пич, ако Деанксита вече не ти действа мини на по-силни илачи ще ти помогнат за известно време.
                                С 2 поста и вече обижда наглеца - кучколог.
                                Да не говорим че нищо не разбра от това което ти каза Импа.
                                Терминологията тука малко по специална, не е за хора с мършаво IQ.

Коментар

Working...
                                X