kaizer-schmeizer,
сега като ти погледнах първите 10 мнения се сетих за теб - ти си манипулатор и
наистина те разбирам защо те кефи пазара да е безнадзорен.... ама сигурно са те викали на кафенцеее ...
... признай си какъв ти е интереса и злобата срещу този държавен орган?!
ами кой се инвестира на пазар без надзор бе аланкоолу?
или на пазар пълен с такива като теб?
още по Нова година предложихме Банковия надзор да мине в КФН, а то се прави обратното - явно мишената е КФН, която пречи да бъдем ограбени и измамени...
А костов се оовлече и се по*осра оня ден с глупостите си за борсата, щото Апостол Апостолов като шеф на КФН каза ясно и коректно каквото трябва и когато трябва... твърде алчните и лакомите може и да не са го чули и разбрали... това е - благодаря му, защото се бях наканил да извърша безумия, като репа и заеми... днес щях да ровя по кофите, ако АА си беше затраял през 2007-а ... :-) :-)
От мой източник знам, че и в КФН като във всяко държавна институция работят има
некомпетентни служители ... аз дапреди година в моята интституция обучавах експерти с 2 пъти по-големи заплати от моята ... учил съм ги на компютърна грамотност и на други неща от професията... такава ни е администрацията...
с ниски заплати...
Ами не помните ли онази тема за юрист със 700 лева начална заплата в КФН???
това са абсурдите на времето колеги и с плюене тук не ги решаваме, но можем да
помогнем с идеи и предложения!
Сега се подготвя огромно безчестие от борсовото лоби, чрез сваляне от търговия на по-слаболиквидните акции и подозирам, че се подготвят още неща, които не биха минали в сегашната КФН! Говорим за некорумпирани професионалисти!
Всяко такава идиотщина ще даде негативен импулс и на Софикс!
сега като ти погледнах първите 10 мнения се сетих за теб - ти си манипулатор и
наистина те разбирам защо те кефи пазара да е безнадзорен.... ама сигурно са те викали на кафенцеее ...

ами кой се инвестира на пазар без надзор бе аланкоолу?
или на пазар пълен с такива като теб?
още по Нова година предложихме Банковия надзор да мине в КФН, а то се прави обратното - явно мишената е КФН, която пречи да бъдем ограбени и измамени...
А костов се оовлече и се по*осра оня ден с глупостите си за борсата, щото Апостол Апостолов като шеф на КФН каза ясно и коректно каквото трябва и когато трябва... твърде алчните и лакомите може и да не са го чули и разбрали... това е - благодаря му, защото се бях наканил да извърша безумия, като репа и заеми... днес щях да ровя по кофите, ако АА си беше затраял през 2007-а ... :-) :-)
От мой източник знам, че и в КФН като във всяко държавна институция работят има
некомпетентни служители ... аз дапреди година в моята интституция обучавах експерти с 2 пъти по-големи заплати от моята ... учил съм ги на компютърна грамотност и на други неща от професията... такава ни е администрацията...
с ниски заплати...
Ами не помните ли онази тема за юрист със 700 лева начална заплата в КФН???

това са абсурдите на времето колеги и с плюене тук не ги решаваме, но можем да
помогнем с идеи и предложения!
Сега се подготвя огромно безчестие от борсовото лоби, чрез сваляне от търговия на по-слаболиквидните акции и подозирам, че се подготвят още неща, които не биха минали в сегашната КФН! Говорим за некорумпирани професионалисти!
Всяко такава идиотщина ще даде негативен импулс и на Софикс!
Първоначално изпратено от keizer
Коментар