Ейй... опорочихте и тая тема!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Понижиха рейтинга на Румъния до "боклук"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от Nasko 1Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от малкия прасчоасене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
ако сакам ще пиша и на латиница,и на руски мога.
ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
а ти бегай в некой форум по филология и правопис.много успехи във всичките ти начинания!
Логорията ти е потресаваща. Я кажи калко сантиметра си висок - познах нали?! Ти си малко злобно и комплексирано човече незнайно какво продало на мамона , за да се докопа до щатите - като гледам в твоя случай файдата е никаква.
Живееш в страната, която направо измами целия цивилизован свят и му докара криза! Хиляди корпоративни лъжи!
Ние тук не гладуваме и дори държавата не ни отпуска ПОМОЩИ като при новата ти родина, но ако си чуруликате с костов, то само той е най-добрия в БГ! Защото сме способни и умни - да и още по-добре можем да се справим и бъдещето ще докаже, че съм бил прав! У нас тепърва предстои истинско бурно развитие.
Тези, които познавам се върнаха с промити мозъци от щатите и не струват като специалисти. Вероятно има и свестни...
От първия си пост на Пон Мар 03, 2008 8:11 pm Заглавие: Добро утро БЪЛГАРИЯ си поставяш за цел да громиш по болшевишки и просташки начин икономическата политика на България!
И още тогава допускаш фундаментална грешка ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика! Разбери го!
така че,ако трябва да използваме теорията ти за връзката меджу ръст и злоба,би следвало,че съм по НЕзлобен от средностатистическия българин.
що се отнася до първия ми постинг от началото на март-тогава софикс беше 1400.
в момента е 523.
и ако не беше куха лейка и беше вникнал в това,което казвах тогава,в момента да имаш над войно повече пари.
обаче,защото си куха лейка и нямаш грам мозък в тимберицата си,а само самочувствие,си слушал гамени като КК или твойто брокерче,или кадровиците,които ви пълнеха главите с лъжи!
злобей сега.и гладувай.друго не ти е останало.
И какъв е този неграмотно изписан ник асеn1975 ?!? Това на латиница ли е или на кирилица? На латиница се пише asen , а на кирилица асен .
в сащ НЕ ТИ КАЗВАТ как да си пишеш името,а те питат как искаш да ти е изписано в паспорта и книжката!
тва да не ти е българия,дето все някой ти казва как трябва да е и кво можеш да правиш и кво не?
кви се ми задръстени.......така било трябвало.......
не разбрах олигуфрене,на теб къв ти е проблема?може би това,че пиша олигуфрен с У?
и с у да го напиша и о да го напише-все същото значе-че си олигуфрен!
и къде съм казал,че в бг е глад?то не че не е,ама къде съм го казал,олигуфрене?
казах,че гугъла ше мре от глад,защото се е "изпонаинвестирал" на БФБ и слушал хора,които идея си нямат как се управляват акционерни пари,но са си купили по един марков костюм за 5000$,кола на лизинг за 150 000$ и вие си мислите,че са големите разбирачи.
а не знаете,че са голи гъзове,само че, вие сте им финансирали благополучието и в момента бая акционерни пари отиват за поддръжка на лукса.........
изядоха ви и изпиха парите,а тези,които ги инвестираха,ги инвестираха по най аборигенския начин и не само няма да носят доходност,ами и ще се изпарят.......
поредните пирамидални структури.........
ама бъгларина е тъпо парче!
в сащ по акъла посрещат и по акъла изпрашат.
в бг по дрехите посрещат и по дрехите изпращат....
ако не знаеш кво имам предвид,а сигурно не знаеш,защото ти е казано кво да знаеш и кво да не знаеш,ще разбереш съвсем скоро.......иде станишовата зима!
Така като те чета изпитвам удовлетворение от факта, че човек като теб е напуснал България! По-добре да се поочистим от такива малоумници като теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsekataосвен стария образ на бай Ганьо тук във форума могат да бъдат открити и редица съвременни мутирали варианти: be_google, wolf, zloblivi prostotii. Отличителни черти: неграмотност, необразованост, липса на сериозна аргументация, непознаване на чужди езици, простеене, агресивност, сбъркано чувство за национална гордост и една тънка комунидна миризма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nasko 1Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от малкия прасчоасене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
ако искам,че си направя бг нова терминология...и без тва голяма част от нея куца...
а ти бегай в некой форум по филология и правопис.много успехи във всичките ти начинания!
Логорията ти е потресаваща. Я кажи калко сантиметра си висок - познах нали?! Ти си малко злобно и комплексирано човече незнайно какво продало на мамона , за да се докопа до щатите - като гледам в твоя случай файдата е никаква.
Живееш в страната, която направо измами целия цивилизован свят и му докара криза! Хиляди корпоративни лъжи!
Ние тук не гладуваме и дори държавата не ни отпуска ПОМОЩИ като при новата ти родина, но ако си чуруликате с костов, то само той е най-добрия в БГ! Защото сме способни и умни - да и още по-добре можем да се справим и бъдещето ще докаже, че съм бил прав! У нас тепърва предстои истинско бурно развитие.
Тези, които познавам се върнаха с промити мозъци от щатите и не струват като специалисти. Вероятно има и свестни...
От първия си пост на Пон Мар 03, 2008 8:11 pm Заглавие: Добро утро БЪЛГАРИЯ си поставяш за цел да громиш по болшевишки и просташки начин икономическата политика на България!
И още тогава допускаш фундаментална грешка ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
Това е основната разлика между ЕС и щатите - тук си сътрудничим и няма сливане на корпорации и политика! Разбери го!
така че,ако трябва да използваме теорията ти за връзката меджу ръст и злоба,би следвало,че съм по НЕзлобен от средностатистическия българин.
в момента е 523.
и ако не беше куха лейка и беше вникнал в това,което казвах тогава,в момента да имаш над войно повече пари.
обаче,защото си куха лейка и нямаш грам мозък в тимберицата си,а само самочувствие,си слушал гамени като КК или твойто брокерче,или кадровиците,които ви пълнеха главите с лъжи!
И какъв е този неграмотно изписан ник асеn1975 ?!? Това на латиница ли е или на кирилица? На латиница се пише asen , а на кирилица асен .
в сащ НЕ ТИ КАЗВАТ как да си пишеш името,а те питат как искаш да ти е изписано в паспорта и книжката!
тва да не ти е българия,дето все някой ти казва как трябва да е и кво можеш да правиш и кво не?
кви се ми задръстени.......така било трябвало.......
не разбрах олигуфрене,на теб къв ти е проблема?може би това,че пиша олигуфрен с У?
и с у да го напиша и о да го напише-все същото значе-че си олигуфрен!
и къде съм казал,че в бг е глад?то не че не е,ама къде съм го казал,олигуфрене?
казах,че гугъла ше мре от глад,защото се е "изпонаинвестирал" на БФБ и слушал хора,които идея си нямат как се управляват акционерни пари,но са си купили по един марков костюм за 5000$,кола на лизинг за 150 000$ и вие си мислите,че са големите разбирачи.
а не знаете,че са голи гъзове,само че, вие сте им финансирали благополучието и в момента бая акционерни пари отиват за поддръжка на лукса.........
изядоха ви и изпиха парите,а тези,които ги инвестираха,ги инвестираха по най аборигенския начин и не само няма да носят доходност,ами и ще се изпарят.......
поредните пирамидални структури.........
ама бъгларина е тъпо парче!
в сащ по акъла посрещат и по акъла изпрашат.
в бг по дрехите посрещат и по дрехите изпращат....
ако не знаеш кво имам предвид,а сигурно не знаеш,защото ти е казано кво да знаеш и кво да не знаеш,ще разбереш съвсем скоро.......иде станишовата зима!
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от малкия прасчоасене, научи се да пишеш правилно и тогава раздавай квалификации кой бил умен и кой не!
в момента е 523.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от tsekataосвен стария образ на бай Ганьо тук във форума могат да бъдат открити и редица съвременни мутирали варианти: be_google, wolf, zloblivi prostotii. Отличителни черти: неграмотност, необразованост, липса на сериозна аргументация, непознаване на чужди езици, простеене, агресивност, сбъркано чувство за национална гордост и една тънка комунидна миризма...
Да не те хвана господаря ти да си играеш на PC-то и да те изхвърлиха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsekataосвен стария образ на бай Ганьо тук във форума могат да бъдат открити и редица съвременни мутирали варианти: be_google, wolf, zloblivi prostotii. Отличителни черти: неграмотност, необразованост, липса на сериозна аргументация, непознаване на чужди езици, простеене, агресивност, сбъркано чувство за национална гордост и една тънка комунидна миризма...
Да не те хвана господаря ти да си играеш на PC-то и да те изхвърлиха?
Коментар
-
освен стария образ на бай Ганьо тук във форума могат да бъдат открити и редица съвременни мутирали варианти: be_google, wolf, zloblivi prostotii. Отличителни черти: неграмотност, необразованост, липса на сериозна аргументация, непознаване на чужди езици, простеене, агресивност, сбъркано чувство за национална гордост и една тънка комунидна миризма...
Коментар
-
niki5
-
niki5
Първоначално изпратено от hahПървоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от hahТова от Мудис
country - rating - gap
Bulgaria: Baa3
CDS implied: Ba1 -1
Bond implied: Baa1 +2
Romania: Baa3
CDS implied: Ba2 -2
Bond implied: Baa3: 0
Първоначално изпратено от Cave Man, то пазарът вече е отсъдил - България, Румъния и Унгария са CCC+ или в най-добрия случай B- - това са нивата, на които се търгуват 5-6 годишни облигации и CDS - 500-750 б.т.....а пазарът щом отсъди, става много сложно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от hahТова от Мудис
country - rating - gap
Първоначално изпратено от Cave Man, то пазарът вече е отсъдил - България, Румъния и Унгария са CCC+ или в най-добрия случай B- - това са нивата, на които се търгуват 5-6 годишни облигации и CDS - 500-750 б.т.....а пазарът щом отсъди, става много сложно....Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от Cave ManПървоначално изпратено от hahТова от Мудис
country - rating - gap
Първоначално изпратено от Cave Man, то пазарът вече е отсъдил - България, Румъния и Унгария са CCC+ или в най-добрия случай B- - това са нивата, на които се търгуват 5-6 годишни облигации и CDS - 500-750 б.т.....а пазарът щом отсъди, става много сложно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahТова от Мудис
country - rating - gap
Коментар
-
Re: асен12345
Първоначално изпратено от acen1975точно заради гамени като теб,гугъле,бг е на тоя хал!щото им позволявате на такива да ви лъжат и краднат!!!!!!!!!
и колко повече ви лъжат и краднат,ТОЛКОЗ ПОВЕЧЕ ГИ УВАЖАВАТЕ..........
не ми парадирай с изкуствен патриотизъм,моля те......
"Брей! Хитро момче излезе, да е живо на баща си, всинца ни измами! Не можахме да го излъжем! Ашкулсун. Браво!"
Алеко Константинов, "Бай Ганьо"
8)
Коментар
Коментар