Първоначално изпратено от Valuator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сертификат на ABN Amro не индикира атака срещу борда
Collapse
X
-
niki5
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от niki5http://www.rcb.at/datenbank/certificates_pdf_factsheet.php?ric_code=&u_isin=AT 0000A091Y1&RLB=&lang=DEOnly God Can Judge me...
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от niki5http://www.rcb.at/datenbank/certificates_pdf_factsheet.php?ric_code=&u_isin=AT 0000A091Y1&RLB=&lang=DE
Коментар
-
niki5
-
Здравейте на всички.
niki5 благодаря ти тази информация до сега не се бях замислял за това, попринцип има няколко ИП които на сайтовете си дават възможност да се видят котировки и от тях се вижда доста големи движения.
Колегата Jay Gould беше пуснал преди време един линк на сайт с графдика на евро/лев за което му благодаря.
Айде лек ден на всички, че започвам да ставам досаден след 2-рият пост.
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от NovakatЗдрваейте на всички.
По въпроса със Сертификат на ABN Amro от много време търся някой ИП който го предлага за да мога да се опитам да хеджирам(е разбира се като плащам комисионни и лихвени диференциали)и да нямаля загубите от бъдещи проблеми с борда.
Коментар
-
Здрваейте на всички.
По въпроса със Сертификат на ABN Amro от много време търся някой ИП който го предлага за да мога да се опитам да хеджирам(е разбира се като плащам комисионни и лихвени диференциали)и да нямаля загубите от бъдещи проблеми с борда.
По въпрос за инфлацията->сега инфлацията ни е голяма при силно евро а смени ли се тренда с долара не ми се мисли какво ще правим, и с тоя борд(някои хора смятат, че като се смени тренда на евро/долар видиш ли то и цените на суровините(тук вклучвам метали, петрол, всякакви хранителни стоки) спрямо долара щели да паднат наивници всякакви ).
Проблем че имаме на всички е ясно, лощото е че никой не казва решения на тези проблеми(сега като се замисля то и да каже някой , дали ще има кой да го чуе от власт имащите?)
Лек и печеливш ден на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от FontusПървоначално изпратено от Mr.ProfitА ние поне можем да компенсираме с намаляване на акцизи и да убием тази възможност за нарастване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FontusПървоначално изпратено от Mr.ProfitА ние поне можем да компенсираме с намаляване на акцизи и да убием тази възможност за нарастване.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitА ние поне можем да компенсираме с намаляване на акцизи и да убием тази възможност за нарастване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitJay Gould, това се опитвам да кажа. Има способи да се напомпа и това напомпване да даде възможност по-лесно да се държи в нормата по-късно.
Там Heraclitus, където е написал 2,56%+1,5% дава 4,06%.
Когато има световна инфлация породена от високи цени на енергийни суровини например то това ще даде отражение и в процентите на други страни. А ние поне можем да компенсираме с намаляване на акцизи и да убием тази възможност за нарастване.
Не казвам, че ще се изравнят цените на 100%. Далеч съм от такава мисъл. Говоря как много големи разлики според мен няма как да съществуват. Те се явяват просто като арбитраж и веднага биват запълвани дали с пренос на производство дали с друго.
Мен пък ми е омръзнало да нямам вяра и ми се иска нещата да се променят. Надявам се да успеем но не си мислете, че не гледам критично.
то тва не е случайно бе профи хората не искат тъмни бантустани като нас у подредената европа.
Коментар
-
Jay Gould, това се опитвам да кажа. Има способи да се напомпа и това напомпване да даде възможност по-лесно да се държи в нормата по-късно.
Там Heraclitus, където е написал 2,56%+1,5% дава 4,06%.
Когато има световна инфлация породена от високи цени на енергийни суровини например то това ще даде отражение и в процентите на други страни. А ние поне можем да компенсираме с намаляване на акцизи и да убием тази възможност за нарастване.
Не казвам, че ще се изравнят цените на 100%. Далеч съм от такава мисъл. Говоря как много големи разлики според мен няма как да съществуват. Те се явяват просто като арбитраж и веднага биват запълвани дали с пренос на производство дали с друго.
Мен пък ми е омръзнало да нямам вяра и ми се иска нещата да се променят. Надявам се да успеем но не си мислете, че не гледам критично.Keep going ...
Коментар
Коментар