обзървър, не ми се прави реклама на конкурентите, но ще ти кажа моя опит: Пощенска имат разплащателна сметка интерес с 4% лихва над 5 000лв. наличност - можеш да си теглиш и внасяш колкото си искаш. първо ползавах нея. после минах на сметка Мега - 6% лихва, без да има изискване за сумата, но си ограничен до 2 тегления на месец - над тях губиш високата лихва за следващия месец. сега съм на ДСК темпо - 10% на годишна база за 3 месеца. не може да пипаш парите защото ще загубиш цялата лихва. аз и не бързам да я пипам де, но като хитър финансист съм си оставил 15-20% кеш по Мегата, за нещо интересно ако се появи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми най-висока лихва по разплащателна сметка
Collapse
X
-
Re: Препоръчайте ми най-висока лихва по разплащателна сметка
Първоначално изпратено от СикоПървоначално изпратено от обзървърМоля препоръчайте ми банката с най-висока лихва по разплащателна сметка за физически лица?
Досега съм в една с 3%
и мисля че това е най-добрата, но все пак питам
интересува ме само разплащателна сметка, пък може и за юридически лица
Благодаря
Трябва ми разплащателна сметка (може и "отворен депозит") където да си държа парите между бързите удари на БФБ
Коментар
-
Re: Препоръчайте ми най-висока лихва по разплащателна сметка
Първоначално изпратено от обзървърМоля препоръчайте ми банката с най-висока лихва по разплащателна сметка за физически лица?
Досега съм в една с 3%
и мисля че това е най-добрата, но все пак питам
интересува ме само разплащателна сметка, пък може и за юридически лица
БлагодаряIf you're not sure - google it!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0masДа, наистина депозитът звучи много добре Може да се внася само до 6-тия месец, но може да се тегли по всяко време. Виж какво са показали в техния блог:
Customer Support казва:
07.07.2008 в 10:21
Здравейте, г-н Тодоров,
Във връзка с първия Ви въпрос прилагам таблица, която ще Ви помогне да се ориентирате за това как нараства лихвата по депозита:
Период - Годишна лихва в левове и евро
За 1 месец - 6.00%
За 2 месеца - 6.25%
За 3 месеца - 6.50%
За 4 месецa - 7.00%
За 5 месеца - 7.50%
За 6 месеца - 8.00%
За 7 месеца - 8.25%
За 8 месеца - 8.50%
За 9 месеца - 8.75%
За 10 месеца - 9.00%
За 11 месеца - 10.00%
За 12 месеца - 11.00%
Що се касае до втория въпрос – при промяна на пазарните условия банката си запазва правото да променя лихвения процент.
На разположение съм за още въпроси,
Милка Тодорова
и още
„След изтичане на 1 година депозитът преминава в стандартен едномесечен, ако до тогава не предложим други по-добри условия, а ние ще се постараем да го направим.
Няма месечни такси по сметката
Няма неснижаем остатък
Няма разлика - те са същите както при разплащателните сметки
В момента работим по въпроса скоро (до една седмица) да може да се открива този депозит и през Виртуалния банков клон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от обзървърИма нов депозит на ПИБ, черешката на депозитите
с лихва от 11% в последния месец, май този продукт е с най високата лихва
можело да внасяш и теглиш когато поискаш
аз я докарвам годишна лихва от 7.31%
гадното е че се получава на края на периода, но май е добре за разплащателна сметка
защото лихвата се взима на края на 12-тия месец и няма капитализация
може и да съм объркал с изисленията, горе долу на око я смятах
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървърИма нов депозит на ПИБ, черешката на депозитите
с лихва от 11% в последния месец, май този продукт е с най високата лихва
можело да внасяш и теглиш когато поискаш
аз я докарвам годишна лихва от 7.31%
гадното е че се получава на края на периода, но май е добре за разплащателна сметка
Коментар
-
Да, наистина депозитът звучи много добре Може да се внася само до 6-тия месец, но може да се тегли по всяко време. Виж какво са показали в техния блог:
Customer Support казва:
07.07.2008 в 10:21
Здравейте, г-н Тодоров,
Във връзка с първия Ви въпрос прилагам таблица, която ще Ви помогне да се ориентирате за това как нараства лихвата по депозита:
Период - Годишна лихва в левове и евро
За 1 месец - 6.00%
За 2 месеца - 6.25%
За 3 месеца - 6.50%
За 4 месецa - 7.00%
За 5 месеца - 7.50%
За 6 месеца - 8.00%
За 7 месеца - 8.25%
За 8 месеца - 8.50%
За 9 месеца - 8.75%
За 10 месеца - 9.00%
За 11 месеца - 10.00%
За 12 месеца - 11.00%
Що се касае до втория въпрос – при промяна на пазарните условия банката си запазва правото да променя лихвения процент.
На разположение съм за още въпроси,
Милка Тодорова
и още
„След изтичане на 1 година депозитът преминава в стандартен едномесечен, ако до тогава не предложим други по-добри условия, а ние ще се постараем да го направим.
Няма месечни такси по сметката
Няма неснижаем остатък
Няма разлика - те са същите както при разплащателните сметки
В момента работим по въпроса скоро (до една седмица) да може да се открива този депозит и през Виртуалния банков клон.
Коментар
Коментар