IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS - Инсталиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а бе Новак кажи как е този вивател за нет че ще трябва да ходя на почивка , а през телефона не е добър вариант

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
      Първоначално изпратено от al4en
      Probvai sega .. sushtoto e ...i sega mojesh da si vlezesh v kobusa... i ako ima problem pishi..
      utre iskam go na sluzebniq komp.

a, u-brokera mie na laptopa s vivatel trafic

mojesh da go instalirash na sto mesta ) ti si znaesh )

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
        Probvai sega .. sushtoto e ...i sega mojesh da si vlezesh v kobusa... i ako ima problem pishi..
        utre iskam go na sluzebniq komp.

a, u-brokera mie na laptopa s vivatel trafic

Коментар

• Probvai sega .. sushtoto e ...i sega mojesh da si vlezesh v kobusa... i ako ima problem pishi..

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
            Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            Първоначално изпратено от ReadOnly
            Платформата не се праща... нещо бъркаш... единственото което ти изпращат е сертификат, който трябва да инсталираш в браузера и ползваш! https://cobos.bse-sofia.bg
            Приложението е Уеб базирано, трябва ти само flash player, който го има в съвременните браузери.

пратили са ми 2 файла

единия е сертификата а другото незнам - КОБОС нещо си

смятах че е платформата затова не съм ги дръпнал още

Savni si dvata faila nqkude to ediniq ne ti trqbva.. otvori ediniq...to samo ediniq se otvarq do kolkoto si spomnqm i si go istalirai kato kliknesh na nego dai si bulgarski ezik ) napred napred i si gotov posle v stranicata na borsata otivash na vhod v kodus.. otvarq ti se edin prozorec.. tam ti e kobusa.. klikvash na nego i gotovo.. are uspeh
            мерси, утре ще пробвам - дано да няма проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Първоначално изпратено от ReadOnly
              Платформата не се праща... нещо бъркаш... единственото което ти изпращат е сертификат, който трябва да инсталираш в браузера и ползваш! https://cobos.bse-sofia.bg
              Приложението е Уеб базирано, трябва ти само flash player, който го има в съвременните браузери.

пратили са ми 2 файла

Savni si dvata faila nqkude to ediniq ne ti trqbva.. otvori ediniq...to samo ediniq se otvarq do kolkoto si spomnqm i si go istalirai kato kliknesh na nego dai si bulgarski ezik ) napred napred i si gotov posle v stranicata na borsata otivash na vhod v kodus.. otvarq ti se edin prozorec.. tam ti e kobusa.. klikvash na nego i gotovo.. are uspeh

Коментар

• Първоначално изпратено от ReadOnly

пратили са ми 2 файла

Коментар

• Платформата не се праща... нещо бъркаш... единственото което ти изпращат е сертификат, който трябва да инсталираш в браузера и ползваш! https://cobos.bse-sofia.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Frost
                    ami sledvaj instrukciite step by step ,to si pishe
                    да ама не са ми пратили инструкции

Коментар

• ami sledvaj instrukciite step by step ,to si pishe

Коментар

• COBOS - Инсталиране

освен U-Brokera реших да ползвам и кобос

пратиха ми два файла към е-пощата
                        единия явно е самата платформа а другия е ел. сертификат

помогнете да си инсталирам кобоса - още не съм го дръпнал от пощата защото не искам да прецакам нещо.

дайте акъл как се прави
                      Working...
                      X