Първоначално изпратено от afterd
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COBOS - Инсталиране
Collapse
X
-
Здравейте, отскоро ползвам кобоса и имам няколко въпроса:
как мога във всеки един момент да знам с колко пари разполагам
2. Как да проверя колко комисионна ми е удържана за всяка сделка и дали не ми се удържа повече;
3. Как най точно мога да разбера дали са се повишили парите които съм вкарал като стойност, ако сметна броя акции които притежавам + сумата на потвърдени и непотвърдени поръчки към момента + сумата за която системата ми позволява да пускам поръчки, сбора ще ми даде ли точно парите ми към момента? Благодаря Ви предварително.
Коментар
-
За последното 3): можеш да го видиш в http://pazari.dnevnik.bg/deals.php
като си избереш/кликнеш върху името на желаната позиция/акция.
След това горе от менюто избираш - ордери. И ти излизат и кобосите по ИП-та. Но за текущия ден се показват чак след като приключи търговията по някое време. Иначе за предишните дни веднага. Като, разбира се ги сравняваш с таблицата на Инвестор.БГ, където са изписани просто като кобоси и така картинката ти става пределно ясна.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Здравейте, имам няколко върпоса за работа с COBOS.
1) Как мога да увелича периода на графиката на дадена позиция. При мен винаги ми показва 2-3 дни... Не мога ли да увелича да ми показе за седмица, месец и тн?
Видях в хелпа, че показва последните 70 сделки... няма ли начин да се промени това?
2) Как мога да видя какви сделки са се сключили (имам в предвид не моите, а всички сделки на борсата) като в инвестора?
3) Има ли начин да разбера даден cobos към кой ИП е?
Предварително благодаря.
Коментар
Коментар