IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS - Инсталиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от afterd
    stiff_bg,

1) никак, в COBOS не можеш...
    2) в COBOS-а - не можеш..
    3) същото като 2)..

Всичките ми отговори са отрицателни, но.. случва се понякога..
    Сокойно, това го предполагах и преди да ги задам, но си казах може и да пропускам нещо.... явно не пропускам. Учудвам, се че другите две системи на делта и евро-финанс не са по-популярни...

Коментар

• EFOCS

по точки 2 и т.3 по-долу тези услуги ги има и на платформата EFOCS на Евро-финанс АД

Коментар

• Здравейте, отскоро ползвам кобоса и имам няколко въпроса:
        как мога във всеки един момент да знам с колко пари разполагам
        2. Как да проверя колко комисионна ми е удържана за всяка сделка и дали не ми се удържа повече;
        3. Как най точно мога да разбера дали са се повишили парите които съм вкарал като стойност, ако сметна броя акции които притежавам + сумата на потвърдени и непотвърдени поръчки към момента + сумата за която системата ми позволява да пускам поръчки, сбора ще ми даде ли точно парите ми към момента? Благодаря Ви предварително.

Коментар

• 2) и 3) са услуги, които предлага и Делтаброкер-а на ДелтаСток.

Коментар

• За последното 3): можеш да го видиш в http://pazari.dnevnik.bg/deals.php

като си избереш/кликнеш върху името на желаната позиция/акция.
            След това горе от менюто избираш - ордери. И ти излизат и кобосите по ИП-та. Но за текущия ден се показват чак след като приключи търговията по някое време. Иначе за предишните дни веднага. Като, разбира се ги сравняваш с таблицата на Инвестор.БГ, където са изписани просто като кобоси и така картинката ти става пределно ясна.
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• stiff_bg,

1) никак, в COBOS не можеш...
              2) в COBOS-а - не можеш..
              3) същото като 2)..

Всичките ми отговори са отрицателни, но.. случва се понякога..

Коментар

• Здравейте, имам няколко върпоса за работа с COBOS.

1) Как мога да увелича периода на графиката на дадена позиция. При мен винаги ми показва 2-3 дни... Не мога ли да увелича да ми показе за седмица, месец и тн?
                Видях в хелпа, че показва последните 70 сделки... няма ли начин да се промени това?

2) Как мога да видя какви сделки са се сключили (имам в предвид не моите, а всички сделки на борсата) като в инвестора?

3) Има ли начин да разбера даден cobos към кой ИП е?

Предварително благодаря.

Коментар

• Novakа спомена че vivatel trafiс е голяма скръб, някой може ли да посочи по-читава алтернатива - на Мтел по-добро ли е, за Глобул не знам дали изобщо предлагат такова нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                    Много благодаря Ned
                    За,нищо,успех с новата парола!

Коментар

• Много благодаря Ned

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                        Моля ви кажете как да си сменя паролата на Cobos.
                        В ляво имаш прозорец профил,кликни върху него, и като се появи профила ти, най-долу имаш възможност да си смениш паролата.

Коментар

• Моля ви кажете как да си сменя паролата на Cobos.

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                            а бе Новак кажи как е този вивател за нет че ще трябва да ходя на почивка , а през телефона не е добър вариант
                            голяма скръб е ама ако се наложи спешно поръчка да дам става, макар и малко трудничко

Коментар

• Това с разширение png са инструкциите

Коментар

• Едното ти е сертификата, адругото са инструкциите

Коментар

Working...
                                X