IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалира ли вече Гърция ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ходи го обясни на тези от Топлофикация
    Еее, виж, че съм написал "доколкото не са монополни цените".

Бих добавил и за стоки от първа необходимост, но не такива са златото или имота.
    Затова "хляба" е по-добре да бъде махнат от долния ми пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Щ
      Историята е доказала, че е най-най- добре да бъдеш КУПУВАЧ. КУПУВАЧЪТ винаги има ПРАВО!!!
      Ходи го обясни на тези от Топлофикация

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Не е ли рано за тука още
        Нека да фалират като хората първо.
        Няма да е далеко
        Само си питам. Понеже никой не коментира борсата им, за това Миналият месец напрайхме бързи 30% от такива нива, и след тва 25 на обратно)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Всеки който има някакъв актив зависи от страна купувач. Защо мислиш, че страната купувач на злато ще се представлява монополно от тези, които в момента са си присвоили правото единствени да печатат пари?

Ще има милиони желаещи да купуват злато, защото златото е истинските пари и няма да ми е никакъв проблем да си купя хляб.
          Ще ти кажа нещо и повече няма да се дърлим за това пусто злато.

Историята е доказала, че е най-най- добре да бъдеш КУПУВАЧ. КУПУВАЧЪТ винаги има ПРАВО!!!

Настоящата парична система определя само едно лице като КУПУВАЧ - това, което притежава ХАРТИЕНИ ПАРИ. То определя правилата на играта. Доколкото не са монополни цените, единствен КУПУВАЧЪТ може да ти каже колко ти струва златото, земята, имота, хляба и т.н.

Това е много важен момент и трябва добре да го запомниш и надявам се - разбереш.

Коментар

Търся меракилии за скачане дълго тук?
            http://www.bloomberg.com/quote/AETF20:GA

Или идеи колко още надолу да бутаме
            Не е ли рано за тука още
            Нека да фалират като хората първо.
            Няма да е далеко

Коментар

За да си купиш хляб, ти трябва да продадеш златото си за пари, т.е. зависиш от страната "купувач" на твоето физическо злато.
              Всеки който има някакъв актив зависи от страна купувач. Защо мислиш, че страната купувач на злато ще се представлява монополно от тези, които в момента са си присвоили правото единствени да печатат пари?

Ще има милиони желаещи да купуват злато, защото златото е истинските пари и няма да ми е никакъв проблем да си купя хляб.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мастъре те са прави- да беше хеджирал в земя поне леб да имаш, а тлъстите лихви ли ръфа още по тлъстата инфлация

Коментар

Той е хеджирал с торба сухарЕ и леб не му трябва

Коментар

Ами точно това, което ти говоря поне от година време:
                    За да си купиш хляб, ти трябва да продадеш златото си за пари, т.е. зависиш от страната "купувач" на твоето физическо злато.

П.П. доколкото все още не продават хляб по магазините за пендари.
                    Той е хеджирал с торба сухарЕ и леб не му трябва

Коментар

За депозитите е ясно. За физическото злато нещо не мога да проследя мисълта ти?! Как ще го обезценят златото ми закопано някъде? Като пуснат радиовълни за да направят студен ядрен синтез и го превърнат в олово ли?!
                      Ами точно това, което ти говоря поне от година време:

П.П. доколкото все още не продават хляб по магазините за пендари.

Коментар

Нали разбираш, че и депозитите и физическото ти злато могат да ги обезценят
                        За депозитите е ясно. За физическото злато нещо не мога да проследя мисълта ти?! Как ще го обезценят златото ми закопано някъде? Като пуснат радиовълни за да направят студен ядрен синтез и го превърнат в олово ли?!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

За мен не е притеснително. Моите инвестиции в банкови депозити са гарантирани от българската държава, а белите ми пари за черни дни са във физическо инвестиционно злато. Ни Драги ни Мраги могат да откраднат златото ми.
                          Нали разбираш, че и депозитите и физическото ти злато могат да ги обезценят, преди да ги получиш в ЗЕЛЕНИ ПАРИ, ХАРТИЕНИ. Тези тъй необходими хартии.

Коментар

• Търся меракилии за скачане дълго тук?
                            http://www.bloomberg.com/quote/AETF20:GA

Или идеи колко още надолу да бутаме

Коментар

• Долното го каза онзи ден и Бундесбанк:

2012.04.04 14:57:31 *Austrian Central Bank Won't Accept Irish, Greek, Portuguese Bank Bonds

Коментар

• Драги на седмица по два пъти се чуди за едно и също...а Меркози реализират чуденките му с нови такива
                                Досега къде беше, че прави постфактум констатации
                                Голдмъните си излязоха по терлички ...европейците малко по малко прокарват пътя по пързалката
                                Да му мислят гърците, после и ние

Коментар

Working...
                                X