И докато си говорите, златото падна с още 1 процент
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалира ли вече Гърция ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов да не ми да твърдиш, че златото ще поскъпва а замята и храната не
Храната ще поскъпва спрямо всички останали активи. Казал съм го отдавна... От това което си написал разбирам, че освен в хартишки на бфб-то си се ушил и в земя... То на човек като му тръгне му върви...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЧе какво пък му е толкова красиво?
Не се вълнуваш изобщо дали шайка клептократи ще напечат още хартишки, на които им казват пари само защото са издали закон задължяващ хората да ги ползват като пари!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе знам как го виждаш този свършек, но и аз за сега не виждам нищо по-различно на хоризонта. Май ще се окажем мнозинство?
ПП. А златото ще се окаже скоро, че е просто една красива вещ.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, зная колко. Няма нито един! Затова пък познавам много, които бяха оптимисти и постепенно станаха песимисти! А познавам и много които смениха по няколко псевдонима, защото се бяха изложили и подлъгали много други с ураджийския си оптимизъм. Познавам и много оптимисти, които загубиха огромни пари както свои така и чужди.
И оптимистите губят от време на време пари, както и
Песимистите като теб - от време на време имат някоя сполука
Идва време и на песимистите да им влезе вътрешно мосля - тия дето са се ушили с депозити, злато, сребро и подобни
Само не си мислите, че само вие сте прави и все ще се на гребенаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеС настоящата парична система е свършено. Дните и са преброени... Май ти си един от малкото, които все още на инат мижат с очи за да не видят очевидното?
ПП. А златото ще се окаже скоро, че е просто една красива вещ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗнаете ли колко такива финансови магове минаха през годините на този форумСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСЕГА аз живея в настоящата парична система и се опитвам да оцелявам в нея.
Ти действаш като пасажер на Титаник сляпо вярващ на официалната пропаганда че той е непотопяем... Опитваш да се прехвърлиш на друга палуба от по-висока класа... А спасението е напускане на кораба в златна спасителна лодка!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеС настоящата парична система е свършено. Дните и са преброени... Май ти си един от малкото, които все още на инат мижат с очи за да не видят очевидното?
СЕГА аз живея в настоящата парична система и се опитвам да оцелявам в нея.
Ако ти се окажеш прав, тогава ще трябва да се адаптирам към новата, но дори и еволюционно, у нас не е заложено да се адаптираме към бъдещи неизвестни среди. Случат ли се - чак тогава започва приспособяването и естествения отбор.
Ако излезеш прав - ти ще имаш голямо предимство пред тези, които тепърва ще се адаптират, но ако не стане твоята?!?! Тогава рискуваш съществуването си.
Най-много да се застраховам, но не мисля, че златото е подходящ инструмент за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНастоящата парична система...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар