IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще фалира ли Правителството на България през Q3 2011г?????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
    Толкова сме зле, че дори опозиционните партии си мълчат!!!!

Ужас!!

Верно е, че опозицията е толкова гОла вОда, ама....???

От къде ще намерим 20 млрд евро за следващите 3,4години??????

Просто не ми го побира главата?????
    Спеко=споко пак си спекъл мозъка,какво ти са толкова много пари ..втора АЕЦ ли ще строим..ахха
    Спеко от както си регнал ника говориш и създаваш такива теми,които са прекалено фантастични,не мислиш ли....

Коментар

• Толкова сме зле, че дори опозиционните партии си мълчат!!!!

Ужас!!

Верно е, че опозицията е толкова гОла вОда, ама....???

От къде ще намерим 20 млрд евро за следващите 3,4години??????

Просто не ми го побира главата?????

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Не ти трябва. Повечето са трътлести.
        На дърти години паднала млада булка пък аз да и търся кусури.То нали като ми стане трябва веднага да почвам щото докато намеря българка ще спадне и после не се знае кога пак ще стане.Ма то може и виаграта да напредне след години

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          И един милион гъркини да ни прислугват по къщите.На дърти години да клецам гъркиня и да ми слугува.
          Не ти трябва. Повечето са трътлести.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Наистина трябва да се гордеем с постиженията си. Нееднократно съм казвал, че нашият народ е много нетърпелив и иска много бързо да заживее нашироко и охолно. Лесно е да искаш, но съм сигурен, че всички искащи лесен живот, не се поставят на мястото на управляващите ни през последните 20 години. Просто е необходимо да се изчака още малко време - не повече от 10-15 години. И тогава всички ще видим, че пътят по който вървим сега е правилен. Нека има критика, но да е градивна. Ако не ние, то нашите деца или внуци в краен случай, ще заживеят добре. Дори и на Запад не е станало бързо и лесно. Отново призовавам към повечко търпение и да не се поддаваме на "умората от реформите", като братята гърци. Иначе ни чака техният хал - техните заплати и пенсии.
            Дано по скоро стигнем хала на братята гърци.Да вземаме по 2000 евро средно а пенсиите по 1200 евро.И един милион гъркини да ни прислугват по къщите.На дърти години да клецам гъркиня и да ми слугува.

Коментар

• Наистина трябва да се гордеем с постиженията си. Нееднократно съм казвал, че нашият народ е много нетърпелив и иска много бързо да заживее нашироко и охолно. Лесно е да искаш, но съм сигурен, че всички искащи лесен живот, не се поставят на мястото на управляващите ни през последните 20 години. Просто е необходимо да се изчака още малко време - не повече от 10-15 години. И тогава всички ще видим, че пътят по който вървим сега е правилен. Нека има критика, но да е градивна. Ако не ние, то нашите деца или внуци в краен случай, ще заживеят добре. Дори и на Запад не е станало бързо и лесно. Отново призовавам към повечко търпение и да не се поддаваме на "умората от реформите", като братята гърци. Иначе ни чака техният хал - техните заплати и пенсии.
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• стига ни Лукойл да спре да работи за 6 месеца и ще видим какви отличници сме....

Коментар

• Стига сме били чуждопоклонници, нека да не гледаме тези безпочвени критики.
                  Ами къде останаха постиженията ни, защо се премълчават? Ние имаме едни от най-добрите финансови показатели, някой отрича ли това постижение?
                  Важното е че успяваме да крепим и борда, за да сме стабилни финансово.

Коментар

• България, която в продължение на дълги години демонстрираше стопански прираст от по 6% и повече, внезапно се оказа на ръба на икономическия провал. Чуждестранните инвеститори, които преди кризата финансираха стопанското оживление с щедри капиталови инжекции
                    Смях, смях...

Коментар

• Икономика | 02.05.2011
                      България: беднотия и управленчески хаос

Под знака на бедността

България е бедна, даже много бедна страна. Икономическата криза и непоследователните действия на правителството допълнително увеличиха бедността и бъркотията, констатира в свой анализ за в. "Ханделсблат" Щефан Менцел.

И на самите българи им е ясно, че не са особено заможни, и че богатите западноевропейци печелят средно три пъти повече от тях. Но всичко това им дойде в повече, когато преди няколко седмици собственият им премиер ги призова към по-особен вид спестовност. Така авторът на статията в "Ханделсблат" представя идеята на премиера Борисов за "самозадоволяване" със селскостопански продукти и по-конкретно за садене на картофи, популяризирана в едно телевизионно предаване.

Горчивата българска реалност

Парите са кът
                      "Онова, което звучи като сатира, за мнозина българи си е горчива реалност", пише по-нататък "Ханделсблат" и привежда следните аргументи: средните доходи в страната се сринаха през последните две години. България, която в продължение на дълги години демонстрираше стопански прираст от по 6% и повече, внезапно се оказа на ръба на икономическия провал. Чуждестранните инвеститори, които преди кризата финансираха стопанското оживление с щедри капиталови инжекции, днес предпочитат да заобикалят малката страна на Балканите.

Непоследователната политика на управляващите не предоставя възможности за подобряване на положението, констатира по-нататък германското издание и цитира Антон Михайлов, експерт по проблемите на България към Виенския Институт за международни икономически сравнения. В характеристиките си за управленето той говори за "хаотичен мениджмънт на финансовата политика" и липса на ясна линия, поради което бъркотията се задълбочавала още повече. За пример е дадено въведеното през миналата година увеличение на тютюневия акциз, което вместо да увеличи приходите в бюджета, ги намалило поради това, че пушачите заобикалят данъка, купувайки си цигари на черния пазар.

Студени ветрове от южна посока

Авторът на статията описва накратко представения от правителството икономически план за следващите три години, с чиято помощ трябва да се оздравят държавните финанси и да се стимулира стопанския прираст. Според заместник-финансовата министърка Боряна Пенчева, в средносрочен план това щяло да помогне на България да изпълни критериите за влизане в зоната на еврото.

Ако България иска да попадне там - коментира авторът в заключение - страната като начало ще трябва да се справи с гръцката криза, която я засяга поради тясната обвързаност на икономиките на двете страни. Томас Мироу, шеф на Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/ вече предупреди, че гръцката криза може да прелее към Балканите. "Трябва да положим усилия, иначе проблемите ще се пренесат и другаде", апелира той.

АГ, ХБ, ЩМ, Б. Узунова, Д. Попова-Витцел

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        А в същото време си съгласен 20% от сребърният фонд да се инвестират/налеят/ профукат в БГ компании. И то при положение, че нищо не се е променило от преди 3 години ! ????? За мен това е непонятно !
                        Даже подозирам първата сделка на сребърния фонд на БФБ - увеличение на капитала на Фонд Имоти АДСИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение

и товоа го казва човек евреин . интересно мислих че няма глупави евреи но всяко правило си има изключение . иначе и на децата е ясно че БГ е собственост на мафията . ако ти не го разбираш проблемът си е твой
                          явно розовите хапченца вече не вършат работа ... трябва да минеш на зелените ....крайно време е ...приятелски съвет..

Коментар

• [QUOTE=йосиф;1059084390]
                            но аз знам че ти си привърженик на конспиративните теории ( нормално човек като няма мозък да си обясни рационално дадено явление се обръща към всякакви конспирации , масонски схеми , еврейски планове и божествени сили за да си ги обясни) ... лов на стопове , митични кукловоди които не искали нещо да се случи и т.н. дето ги разправяш наляво и надясно.....
                            /QUOTE]

и товоа го казва човек евреин . интересно мислих че няма глупави евреи но всяко правило си има изключение . иначе и на децата е ясно че БГ е собственост на мафията . ако ти не го разбираш проблемът си е твой

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                              3.Узаконяване на капитали с неясен произход - Изпиране на пари. Е БФБ съществува най-вече заради това.
                              не мислех да продължавам дискусията с тебе защото винаги съм се чудил как човек с дългогодишен опит на финансовите пазари може да изрече толкова глупости в 5 изречения...но това последното ме накара...

НЯМА ТАКОВА НЕЩО петърчо... да переш пари на борсата е доста несъстоятелно пич ...и ако ти ми обясниш точно как става изпирането ще ти сваля шапка ...

но аз знам че ти си привърженик на конспиративните теории ( нормално човек като няма мозък да си обясни рационално дадено явление се обръща към всякакви конспирации , масонски схеми , еврейски планове и божествени сили за да си ги обясни) ... лов на стопове , митични кукловоди които не искали нещо да се случи и т.н. дето ги разправяш наляво и надясно.....

М/у другото никъде не съм казал че СЪМ СЪГЛАСЕН 20 % от пенс.фондове да се инвестират на борсата така че изумявай се на измислиците си

Коментар

• Борда пиле шарено е ЛЕКАРСВО, което има за цел да постави финансова дисциплина в държавата и банковатам система. И той изпълни задачата си още в първите 4-5г. След което трябваше да бъде премахнат. Защото лекарствата се приемат само докато има болен и завърши неговото лечение. Ако след оздравяването на пациента плекарството продължи да се дава и приема от пациента, то започва да действа като отрова. Точно така действа към момента борда за българската икономика ! Няма да задълбавам с подробности защото си Икономически НЕГРАМОТЕН !
                                Ей олигофрен завършен,я си пий хапчетата,че си много грамотен колкото птица ама врабче.Глупи какви ги говориш пак
                                Това горе е пълна глупост,бил си продължавал пациента да си пие хапчетата,ами това сити бе глупак.

Ако не беше Валутния Борд сега щяха да се сбъднат твоите мечти за апокалипсис.И това няма как да го осъзнаеш.Нямаш развитите качества,които трябва да имаш.Глупи.
                                Неграмотен си,защо не казваш всички варианти,а само този които си мислиш,че ти е угоден.Глупи..
                                И какво казваш,че ако бяхме махнали борда и дойде тази криза,кои щеше да ти е виновен тогава.Глупи.А да не говорим,че в момента лева трябва да е доста по скъп към еврото, долара.
                                Но за това никои не говори.Защо бе Петъре не говориш за такива глупости.

Кои е неграмотен икономически вече си личи,няма как с технически образование да се праскаш да си икономически грамотен.Даже и търговията ти последните години с нищо не ти е помогнала,да си обясниш как се сменят циклите във времето и как когато дойде времето тогава идва дадената цена.
                                Да не говорим за вълните с които се опитваш прогнозираш нещо си.Колко ли години и сметки ще минат преди да го оплюеш и него.Глупи.

И сега помисли за БФБ,като не говориш от коя година слушаш това онова,а фактите и действията.
                                С това пост тоталитарно мислене,няма как да имаш успех и развитие в каквото и да било.

Сега на коментарът ти - "Остави Унсс и кажи Истерията ти през 2009г. срещу някои публични компании до какво доведе,и какво показа,че си пълен неудачник журналист с техническо образование бълващ дезинформация" - това беше 2008г. пернатко, ама както констатирах вече, няма как мозъкът ти с размер на оризово зърно да съхрани всичката информация - так Де
                                Ами пак си супер елементарен,нямаше кои да те осъди,един от най болните глашатай беше ти и какъв беше резултата,нещо положително,глупи няма как да си преписваш такива неща и да се биеш в гърдите,че си еди кои си.Много си оглупял вече.След като след твоите глупости нищо не стана,САМО СЕГА ДА НЕ КАЖЕШ,ЧЕ И СИ ГО ПРОГНОЗИРАЛ.
                                Не ми се рови назад,но и 2009г пак беше глашатай,характерен за кризи.Ей глупи,та какво казваш пак глупости ли.Явно да.

А за характеристиките на цената да не говори,че там си най смешен.
                                След като имаш характеристики на цената е ясно,че незнаеш какви прогнози ти предоставя това.Ама какво да ти говоря,явно си много обременен.И това,че се чудиш за какво да говориш за борса за политика за избори ли.....Глупи,така най много никои да не гласува за теб.Ти нямаш ли си шеф,да ти казва къде и какво да говориш.Глупи.

Това какво Дянков е потвърдил в парламента,а е нямал право,нещо сте се объркали,и то защото са слухове,а ти обичаш слуховете,всички го разбрахме,глупи.
                                Дали пък не ставаше дума за държавните пари в кои банки са били оставени на лихва....
                                И от това да ми вадите слухове ужас.
                                И ако е имало нещо подобно което ти твърдиш,то е засекретено,да не могат цървули като тебе да правят слухове и новини от това.

А в същото време си съгласен 20% от сребърният фонд да се инвестират/налеят/ профукат в БГ компании. И то при положение, че нищо не се е променило от преди 3 години ! ????? За мен това е непонятно !
                                Ами нормално глупи,като си пропуснал увеличението на капитала на бфб и предстоящото такова в държавния дял.
                                А иначе това,че не трябвало да инвестират пари в доходност от стотици проценти през годините,е един от поредните ти бисери.Глупи.

Това разбра ли го .Глупи.
                                А да и относно журналистическата ти работа със говоренето за кое кога и на колко отворило с обърнат(скрит) монитор от камерите,да не мислиш,че е професионално или пък продава.ХАХАХА
                                Ами всичката ти работа е или кафява или жълта, идеално е като за теб,всеки да и пуска водата.
                                Last edited by SoKoLoV; 30.04.2011, 15:22.

Коментар

Working...
                                X