IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФ може да не купят ДЦК в понеделник, за да отвърнат на удара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    не че нещо, но би ли припомнил прогнозите си за резервите на БНБ от преди 2 години...

Не са за хвалене резултатите ти, наЛе Сега биеш отбой и фалирала банка няма да видим тук, не защото така са си послали и ги пази закона, а щото примерно всичкото масони така са решили..

ми добре
    Проди, банките ще са последното нещо, което ще фалирга у Бг-то - смятам, знаеш защо.
    П.С. Потегли ли вече ракетата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не че нещо, но би ли припомнил прогнозите си за резервите на БНБ от преди 2 години...

Не са за хвалене резултатите ти, наЛе Сега биеш отбой и фалирала банка няма да видим тук, не защото така са си послали и ги пази закона, а щото примерно всичкото масони така са решили..

ми добре
      Last edited by prodigal; 13.12.2010, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
        Ок бе Айсъне ама ти си приказваш разни фантазии и никакви факти.
        цъ,пробема е,че в заривам със факти,а вие продължавате да фантазирате.....
        как може банка да дава лихва от 7% и да купува на 2.35 % ??????
        защо април месец пропадна аукцион ,на който банките не искаха да купуват под 7.5 -8 % доходност,а сега,когато са мноооого по зле,купуват на 2.35 % ?????
        ще ви извадят очите фактите,обаче твойте аргументи на моите факти са,че нямало одит на златото в сащ от незнамсикогаси....гениялно !
        е да,ама биете негрите.....
        а па червената сган ми дава за "доказателсвто" как чужденци се избиват да купуват дцк и от началото на годината купили за .......... 10 милиона
        ми ти един квартален магазин за хранителни стоки в надежда незнамсикояси част прави по голям деветмесечен оборот ........дянков блъска аукциони по 270 милиона ,обаче чужденците били купили за 10 милиона,а бегетовците за 100 милиона......браво! останалите са изкупени от марсиянците!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
          вземи си ги събери тия заплахи и си ги вкарай в гъза.......
          конституцията на бг и ВСЯКА демократична държава разрешава правото на изказване на мнение!
          за мен ПИБ е сбирщина идиоти,които дори и името на банката са си кръстили грешно!за мен тая банка е фалирала още 2008,а точно искров е за затвора,защото е спасявал,без да се гласува това от народното събрание и да се узакони от президента!такава е процедурата в демократична държава.
          ако имаше и шорт,щях да си докажа и мнението-нямаше да спра да я шамара тая акция,дорде не стане жълти стотинки,тва,че има още някой друг пенсионен фонд,който я държи и се нада на "чудо" ,въобще не ме ебе!
          имам пълното право да казвам квото си искаааааааам!
          ако смятам СЕОто на ПИБ за една застаряваща крава,която вместо мозък има силикон,имам правото да го кажа!
          ако смятаам,че тия нямат нищо общо с банкери,а са нищои повеч1е от пирамидална структура,която се спасява от държавата,ИМАМ ПРАВОТО ДА ГО КАЖА!
          Е това чакаме. Аргументирай се как са им подарили толкова пари. Кажи как е станало. Иначе като обвиняваш без да доказваш изглежда като клевета. Просто ти напомням да говориш с аргументи. Общите приказки не са за тук.
          Аз също никога не съм харесвал ПИБ. За разлика от теб не съм говорил глупости по техен адрес.
          Надявам се, че ще имаш доблестта да докажеш твърденията си или да им се извиниш публично.

Коментар

Ок бе Айсъне ама ти си приказваш разни фантазии и никакви факти. Със същия успех може да твърдиш и че дянков и искров тайно печатат пари в мазето на МФ и ги пускат в обръщение. Или че бернанке продава злато и с парите финансира дефицита на САЩ. Знаеш ли откога не е одитиран златния резерв на сащ? Откъде си сигурен че го има още ?
            брааат, а ти защо се хвърляш като Матросов на амбразурата, колчем чуеш имената Искров, Дянков, Бащицата, Цвъ. Цвъ. и т.н. - в нещата, които Хасенчо казва има доста мъдри неща, които поне могат да те накарат да се позамислиш, ако в герб имате тази възможност, естествено.......
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

п.п.
              никога не съм очаквал,че капитализъм в 21 век,в европа ще се изроди в националплановизъм.......
              честно казано,бях изненадан........
              сега седиме отстрани и гледаме до къде ще доведе новия еврострой-националплановизъм .
              тая наука е още нова за мен,но като гледкам и за самите неокомсомолци ( тришетковци ) е труден за разбиране......и те самите не знаят как да процедират.....
              ще се учим тепърва,па и кинти дори от тва ще направиме
              Асенка, точно ти, хамериканчето, да говориш и да осмиваш национализацията, на фона на това, което се случва в САЩ е много, ама много смешно, не мислиш ли? Пък по-голям комсомолец от Бени май няма, а? Просто хамерикаската хартия е световната валута и ако ще хамериканските банки да продават ла.на, те пак ще се купуват от арабелите и чините и знаеш ли защо - защото нямат друг избор. За това сме си говорил много с теб, особено покрай споровете ни за златото, дет трябваше да струва 300 хамерикански хартийки, нали? Чест ти прави, че си призна грешката, сега не мислиш ли, че пак правиш грешка, като обвиняваш ЕС за действия, с които просто копират хамериканските си събратя?

Коментар

• Ок бе Айсъне ама ти си приказваш разни фантазии и никакви факти. Със същия успех може да твърдиш и че дянков и искров тайно печатат пари в мазето на МФ и ги пускат в обръщение. Или че бернанке продава злато и с парите финансира дефицита на САЩ. Знаеш ли откога не е одитиран златния резерв на сащ? Откъде си сигурен че го има още ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  ОБЩИ ПРИКАЗКИ!!! ЧАКАМ ОТГОВОР. КАК СА ПОДАРИЛИ 1 МИЛЯРД на ПИБ
                  Закон
                  за кредитните институции
                  Чл. 152.
                  (2) Който разпространява невярна информация или обстоятелства за банка,
                  с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, ако деянието не
                  съставлява престъпление, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно
                  нарушение – от 3000 до 10 000 лв.
                  (3) Ако нарушението по ал. 2 е извършено чрез средство за масово осведо-
                  мяване, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до
                  20 000 лв.
                  вземи си ги събери тия заплахи и си ги вкарай в гъза.......
                  конституцията на бг и ВСЯКА демократична държава разрешава правото на изказване на мнение!
                  за мен ПИБ е сбирщина идиоти,които дори и името на банката са си кръстили грешно!за мен тая банка е фалирала още 2008,а точно искров е за затвора,защото е спасявал,без да се гласува това от народното събрание и да се узакони от президента!такава е процедурата в демократична държава.
                  ако имаше и шорт,щях да си докажа и мнението-нямаше да спра да я шамара тая акция,дорде не стане жълти стотинки,тва,че има още някой друг пенсионен фонд,който я държи и се нада на "чудо" ,въобще не ме ебе!
                  имам пълното право да казвам квото си искаааааааам!
                  ако смятам СЕОто на ПИБ за една застаряваща крава,която вместо мозък има силикон,имам правото да го кажа!
                  ако смятаам,че тия нямат нищо общо с банкери,а са нищои повеч1е от пирамидална структура,която се спасява от държавата,ИМАМ ПРАВОТО ДА ГО КАЖА!

Коментар

мнооооого си назад с материята....бегай купувай акции на ПИБ ,дорде не е късно,че при тая капиталова адекватност и обявени печалби,тая акция требе да струва около 1000% ПОВЕЧЕ.....
                    купувай,ама купувай яко,няма как да не се качи!
                    дори се вземи и репо......а още по добре ,репото да ти го издадат от самата ПИБ.така и ти и те ще направите яките кинти,преди народа да се е усетил......
                    важното е да си първи!
                    ОБЩИ ПРИКАЗКИ!!! ЧАКАМ ОТГОВОР. КАК СА ПОДАРИЛИ 1 МИЛЯРД на ПИБ
                    Закон
                    за кредитните институции
                    Чл. 152.
                    (2) Който разпространява невярна информация или обстоятелства за банка,
                    с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, ако деянието не
                    съставлява престъпление, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно
                    нарушение – от 3000 до 10 000 лв.
                    (3) Ако нарушението по ал. 2 е извършено чрез средство за масово осведо-
                    мяване, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до
                    20 000 лв.

Коментар

Това с подарените пари на ПИБ е смях в залата. По-голяма глупост не бях чувал. Би ли споделил как е станало.
                      мнооооого си назад с материята....бегай купувай акции на ПИБ ,дорде не е късно,че при тая капиталова адекватност и обявени печалби,тая акция требе да струва около 1000% ПОВЕЧЕ.....
                      купувай,ама купувай яко,няма как да не се качи!
                      дори се вземи и репо......а още по добре ,репото да ти го издадат от самата ПИБ.така и ти и те ще направите яките кинти,преди народа да се е усетил......
                      важното е да си първи!

Коментар

И още 4 да чака пак няма да дочака. Нищо да сме живи и здрави да гледаме сеира.
                        хм,не е верно.....съмнявам се,че има човек,който вярва в НЕфалиране на банките в бг,отколко аз...
                        дори и съм го споменавал много пъти и не само в тези форуми.......
                        за мен няма нищо по сигурно от фалирала банка,която е още работеща!
                        този факт е достатъчно доказателство за мен,че в бг няма да има фалирала банка,преди ДА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА......и до там ще се стигне,ама още е рано.......

п.п.
                        никога не съм очаквал,че капитализъм в 21 век,в европа ще се изроди в националплановизъм.......
                        честно казано,бях изненадан........
                        сега седиме отстрани и гледаме до къде ще доведе новия еврострой-националплановизъм .
                        тая наука е още нова за мен,но като гледкам и за самите неокомсомолци ( тришетковци ) е труден за разбиране......и те самите не знаят как да процедират.....
                        ще се учим тепърва,па и кинти дори от тва ще направиме

Коментар

Асене, много си се изнервил. От две години чакаш българските банки да фалират, а те упорито отказват.
                          И още 4 да чака пак няма да дочака. Нищо да сме живи и здрави да гледаме сеира.

Коментар

ставаш банален с "явно си изнервен" .....само че не виждам причина за това......ти като твърдиш нещо,по принцип трябва да имаш факти,подкрепящи твърдението ти,иначе си е нищо повече от популизъм......
                            та защо да съм "изнервен" ?

хаха..... "провизии" ....ще падна от коньооооо.
                            капиталовата адекватност НЯМА НИЩО ОБЩО С КАПИТАЛОВА АДЕКВАТНОСТ,когато това са държавни пари!
                            тва НЕ е капиталова адекватност,тва е ПЛАНОВА АДЕКВАТНОСТ......утре искров кат подари още 1 милярд на ПИБ и 100% "капиталова адекватност " ще "отчетат" в БНБ.....

п.п.
                            явно имаш проблеми с българския език....пишеш с правописни грешки:
                            не е провизии ,а се казва ПЛАНОвизии
                            Това с подарените пари на ПИБ е смях в залата. По-голяма глупост не бях чувал. Би ли споделил как е станало.

Коментар

Видимо си изнервен. Само общи приказки. Изобщо си нямаш и хабер какво се случва в България. Давам ти малко данни към септември.
                              Обща капиталова адекватност 17,80%.
                              Съотношението на ликвидните активи към сумата на пасивите 22,20%
                              Когато говориш за лошите кредити е добре да прочетеш предварително "Наредба № 9
                              oт 3 април 2008 г.
                              за оценка и класификация на рисковите
                              експозиции на банките и за установяване
                              на специфични провизии за кредитен риск"
                              http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...onriske_bg.pdf
                              Виж как се провизира. Не мислиш ли, че лошите кредити са вече отразени в банковите баланси? За да имат банките проблеми трябва тепърва да има грандиозен срив в България. Прогнозите са съвсем различни.
                              Ernst&Young: Очакваме ръст от 3,6% през 2011 и 6% за 2012 година в България
                              http://www.investor.bg/news/article/109668/332.html
                              Би ли дал данни за САЩ. Каква е капиталовата адекватност на ситемата? Би ли обяснил защо там фалирахте на поразият през 2008 ма?
                              Явно много мразиш България. Не мога да разбера защо. Предполагам си емигрирал за добро, а не от добро.
                              ставаш банален с "явно си изнервен" .....само че не виждам причина за това......ти като твърдиш нещо,по принцип трябва да имаш факти,подкрепящи твърдението ти,иначе си е нищо повече от популизъм......
                              та защо да съм "изнервен" ?

хаха..... "провизии" ....ще падна от коньооооо.
                              капиталовата адекватност НЯМА НИЩО ОБЩО С КАПИТАЛОВА АДЕКВАТНОСТ,когато това са държавни пари!
                              тва НЕ е капиталова адекватност,тва е ПЛАНОВА АДЕКВАТНОСТ......утре искров кат подари още 1 милярд на ПИБ и 100% "капиталова адекватност " ще "отчетат" в БНБ.....

п.п.
                              явно имаш проблеми с българския език....пишеш с правописни грешки:
                              не е провизии ,а се казва ПЛАНОвизии

Коментар

е то и на божков (черепа ) ако му подаряваш по милярд-два на година, и мостстрой няма да фалира НИКОГА ........
                                само да не мислиш,че тва е добре?
                                според теб добре ли е да се напиват пари във фалирала компания? ами отпърво "ужким" е,ама дългосрочно?
                                тия филирали , но работещи банки , тая нова монетарна политика в ЕС ,може да видиш как влиае е "някои" държави........само не забравяй,че бг почна да пука последно балончето........например преди 2 години САМО ОТ МЕНЕ МОЖЕШЕ да чуеш,че ЕС е разсипана ...... навсякъде другаде щеше да ти кажат,че е мноооого добре....... и кво стана....... невъзможното стана възможно.......

само седи отстрани и гледкай къв цирк се задава в бгетовицата.......проблема на бг не е държавния дълг!проблема е ВЪНШНИЯ...има разлика меджу двете,макар,че повечето българономисти дори не правят разлика меджу тях......
                                всичко вече е колабирало в тая държава,не само банките.....вече бг е във фаза харчене на резервите.......а те ще свършат,нищо,че искров си обявява някви си активи за 22 милярда,вече ОТДАВНА НЕ СА ТОЛКОВА.....
                                Видимо си изнервен. Само общи приказки. Изобщо си нямаш и хабер какво се случва в България. Давам ти малко данни към септември.
                                Обща капиталова адекватност 17,80%.
                                Съотношението на ликвидните активи към сумата на пасивите 22,20%
                                Когато говориш за лошите кредити е добре да прочетеш предварително "Наредба № 9
                                oт 3 април 2008 г.
                                за оценка и класификация на рисковите
                                експозиции на банките и за установяване
                                на специфични провизии за кредитен риск"
                                http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...onriske_bg.pdf
                                Виж как се провизира. Не мислиш ли, че лошите кредити са вече отразени в банковите баланси? За да имат банките проблеми трябва тепърва да има грандиозен срив в България. Прогнозите са съвсем различни.
                                Ernst&Young: Очакваме ръст от 3,6% през 2011 и 6% за 2012 година в България
                                http://www.investor.bg/news/article/109668/332.html
                                Би ли дал данни за САЩ. Каква е капиталовата адекватност на ситемата? Би ли обяснил защо там фалирахте на поразият през 2008 ма?
                                Явно много мразиш България. Не мога да разбера защо. Предполагам си емигрирал за добро, а не от добро.

Коментар

Working...
                                X