Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
аз знам ква е хавата с миналогодишните ,ти не знаеш.взел си нетирания дълг и от него ОЩЕ ВЕДНЪЖ си извадил падежиралия
или ти,или гаменчетата от които си черпиш "информацията" .... икономически трубадури от нивото на я хърсев,я каролев,я ангелов .....единия да удариш ,всичките ще паднат....
чете ли последните "анализи" на бг икономическите трубадури?
ангелов от отворено общество "анализираше" ,че лощия поглед на чужди експерти исторически е ГРЕШЕН,защото данске банк залагали бг да фалира,а тя не фалирала.......
колко тъп трябва да си,че да не знаеш,че емитет на левов дълг НЯМА НИЩО ОБЩО С ФАЛИТ ,а с промяна на валутна политика!ще ти кажа колко тъп трябва да е ангелов от отворено обещство.той трябва да е изключително тъп и още повече изключително МАЛОУМЕН!както разбира се и да не познава елементарни неща от рода,че за фалит се купуват сидиес,на не се емитират облигации
тъпи икономисти,тъпа държава!
маждудругото червена сган бг е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В ЕС,която е фалирала по вътрешен дълг,ама и това не го знаеш нито ти,нито хърсев нито каролев,нито ангелов...... да не плащаш държавни задължения,или да изплащаш със 10% "порязване" е ДИФОЛТ,което е частичен фалит!да бавиш плащания също е ДИФОЛТ!
няма друга държава в ЕС,дори и гърците,дето дянков обяснява колко са зле.....
или ангелов не знае дори,че бг е във вътрешен фалит!
данске банк мнооооого добре знаят,както и всеки нормален икономист,че бг няма падежи до 2013-демек НЯМА КАК ДА ФАЛИРА ПО ВЪНШЕН ДЪЛГ ДО ТОГАВА!
просто е,но не и за кукумицините,които вие наричате бг икономисти.
та,забранявам ти да ми даваш статии на финансови олигУфрени,или пък изказвания на патологичния лъжец дянков,или от НЕГОВОТО министерство,за да ми "доказателствуваш" !!!!!!
защо? защото ми губиш времето!
та....почакай дянков да изхарчи и малкото останали пари в БНБ под "прикритието" на "банките в бг са много добре и за тва бг прави рекордно ниски емитети" .....само почакай да свършат парите на искров и патологичния лъжец дянков да се появи на РЕАЛНИЯ МАРКЕТ на ДЦК и пак ще говориме да доходност,а?
совите не са това,което са,особено ако един патологичен лъжец ти казва кво са совите..... а талива ПЛЮНКИ и СОПОЛИ като дянков могат да "вилнеят" до време.... като изпърдят всичко кво моа да се изпърди,тогава ще видиш совите това ли са,или са нещо друго.....а вече НЕМЪ на дека да бега..... щом и до стратегическия резерв стигнахме да става за смях за някакви си 100 милиона и тях да профука....... малко е останало,вЕрвай ми....
п.п.
как може въобще да черпиш инфо от финансово министерство на държава,която слага 20% сива икономика в своя БВП?тва не само е абсурдно,това червена сган е ФАРС!
Коментар