Купувам вземания на инвеститора от държавата на 10%!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкупуване на вземания
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al_stefanov Разгледай мнениеФизическо лице е. И най вероятно си урежда трудовите му възнаграждения да не минават по банков път, защото не използва банки(сметките са празни)"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениедлъжника физическо лице ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al_stefanov Разгледай мнениеИмам си частен съдя изпъпнител който казва "нищо не мога да направя!""Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Практика стара като Римската империя - справка публиканите.
http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/PublicanusLast edited by Fiscalist; 12.07.2011, 14:28.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от al_stefanov Разгледай мнениеПривет и от мен.
Хайде посъветвайте нещо и мен, имам изпълнителен лист за около 11 000$ с лихвите вече са и повече. Но длъжника не иска да ги дава, въпреки че ги има. Приемам съвети."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Привет. Първоначално мога да препоръчам фирма, която да се пробва да ви събере вземането - www.stefanovi-energy.com. Фирмата работи с няколко банки и лизингови дружества, а резултатите са им доста добри. Не го приемайте като реклама даже не знам дали въобще ще се заемат с ваши случай. Просто ги познавам и знам как работят.
Коментар
Коментар