Първоначално изпратено от al_stefanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкупуване на вземания
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от icaka1987 Разгледай мнениеПродавам вземане от физическо лице..Имам изпълнителен лист по едното задължение от 06,2019 за 4000 лв. и имам записна заповед за още 3000 лв. която не съм входирал.Ф този живот Фсичко се върти около 3-те Ф-та.
Коментар
-
Здравейте,
Моята приятелка има изпълнителен лист издаден тази година от районен съд - Варна за сумата от 60 000 лв. срещу физ. лице. Запорирани са два имота от нашето ЧСИ. Физическото лице няма други задължения към други лица и към държавата, както и запори от други лица срещу себе си. Имотите му покриват сумата която търсим от него.
Интересува ни можем ли да продадем част от вземането и принципно какъв процент може да получим в най-добрия случай.
Ако има заинтересовани да ми пишат на sotpost2000@gmail.com
Благодаря.
Коментар
-
baron-e, трябва да отидеш при този ЧСИ (можеш спокойно да го споменеш тук) и да го попиташ какви действия са извършени по изпълнителноото дело и какви проверки за имуществото на длъжника са извършени (ти сам можеш да ги видиш по делото, щом си страна по делото). Дали има активи които са бъдат продадени или да му бъде направена удръжка от заплата или други действия.
Коментар
-
Имам вземане от физическо лице за 15000 лв. , за което съм го осъдил и имам издаден изпълнителен лист. Изпълнителният лист е депозиран при ЧСИ, който за съжаление няколко години не може да направи нищо за да събере дължимата ми сума, която с присъдените лихви със сигурност е станала вече не по малко от 25000 лв. Интересува ме дали мога да намеря фирма, която може да се заеме и да реши проблема с моите вземания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MMMMMMMM Разгледай мнениеПродавам вземане от физическо лице..Имам изпълнителен лист от 2016 за 30 000лв. + лихви и съдебни такси.
Продавам дълга за 6000лв. гр.София-0877684565
Коментар
-
Можете да се свържете с една консутанска фирма за събиране на вземания- 13 group( http://13group.eu ), на мен ми бяха полезни
Коментар
-
Здравейте!
С моя екип имаме желание за изкупуване на вземания. Моля свържете се с нас на e-mail: goldoaltd@gmail.com
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lavivaiva Разгледай мнениеЗдравейте, може ли някой да ме посъветва как можем да си вземем парите най-бързо от фирма за извършена услуга на стойност 4700 лв. /имам всички нужни документи, подпечатани и подписани /като фирмата в момента има незапорен капитал от 4000 лв.
Благодаря
Коментар
Коментар