Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правителството да гарантира всички облигации от БГ банки
Collapse
X
-
-
Anton Chigurh
Re: Правителството да гарантира всички облигации от БГ банки
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от Петър КараивановПравителството да гарантира всички облигации емитирани от БГ банки, така както е в Дания - всички облигации, издадени от местни банки, имат гаранция от държавата.
Аз пък искам държавата да ми гарантира всяка една инвестиция на БФБ.
Баси глупоста Петре. Спри да се излагаш вече... неудобно ми е за теб сериозно.
Я как бързо взе да обръщаш палачинката,като стана въпрос с твоите данъци да се плащат чужди масрафи.
Иначе да си ми контра си винаги готов.
Та и за това пуснах тази тема, да ви видя реакциите какви ще са като се смени плочата ! ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъСигурен ли си, че гарантира облигациите на всички банки, а не само на държавните например? Представяш ли си какво точене ще падне. Примерно банката хикс емитира облигации за 2 милиарда евро по 12%, след това шефовете й си раздават кредити и бастисват банката. И правителството ще е длъжнода им плати зулума. Това не може да върви по нашите географски ширини.
П.С. - ако обаче това се приеме (за гаранциите на държавата за дълга на БГ банки) то от тази опция ще се възползват само 3 банки - ПИБ , ЦКБ и Тексимбанк защото само те са български ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от Петър КараивановПравителството да гарантира всички облигации емитирани от БГ банки, така както е в Дания - всички облигации, издадени от местни банки, имат гаранция от държавата.
Я как бързо взе да обръщаш палачинката,като стана въпрос с твоите данъци да се плащат чужди масрафи.
Иначе да си ми контра си винаги готов.
Та и за това пуснах тази тема, да ви видя реакциите какви ще са като се смени плочата ! ;-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Петър КараивановПравителството да гарантира всички облигации емитирани от БГ банки, така както е в Дания - всички облигации, издадени от местни банки, имат гаранция от държавата.
Коментар
-
Сигурен ли си, че гарантира облигациите на всички банки, а не само на държавните например? Представяш ли си какво точене ще падне. Примерно банката хикс емитира облигации за 2 милиарда евро по 12%, след това шефовете й си раздават кредити и бастисват банката. И правителството ще е длъжнода им плати зулума. Това не може да върви по нашите географски ширини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от АйъИзвинявай Петре, ама това е тотална глупост. Ако може да гарантира и моя ипотечен кредит правителството. Както и заплатата ми за следващите 10 години.
Коментар
-
Правителството да гарантира всички облигации от БГ банки
Правителството да гарантира всички облигации емитирани от БГ банки, така както е в Дания - всички облигации, издадени от местни банки, имат гаранция от държавата.0ДА0%0НЕ0%0ДА - трябват нови корупционни схеми0%0НЕ - много дебело ще тряпва да платим0%0ДА - но няма кой да ни ги купи0%0НЕ - нека останат пари и за другите0%0Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар