Tука имаше един всезнайко злата ламя.С мен се беше хванал на бас за 50000евра че курса на лева ще се промени.Срока отдавна мина а той се крие с друго име.Човек обаче трябва да има някакво достойнство.Поне да се извини
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
колега,
липсата на луди оптимисти е...предпоставка за добър ръст, но не веднага.
Първоначално изпратено от ndachevПървоначално изпратено от netware5Що бе, аз съвсем сериозно си се хванах на бас с Ламята, ама тя избяга и не плаща. А пък не съм банка за да се хвана в такива мащаби като Danske
Сериозно по темата, аз не съм апокалиптик, но просто не мога да подмина с лека ръка тревожните данни за безработицата и лошите кредити. Ако бях толкова сигурен какво има да става, нямаше да гледам форуми, а да използвам знанията си :-) В момента всички участници на всякакви пазари са притихнали, хитруват, протакат, и чакат нещо да се случи. Всеки се страхува да не пръдне първи, че от напрежение току-виж се насрали всички...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Що бе, аз съвсем сериозно си се хванах на бас с Ламята, ама тя избяга и не плаща. А пък не съм банка за да се хвана в такива мащаби като Danske
Сериозно по темата, аз не съм апокалиптик, но просто не мога да подмина с лека ръка тревожните данни за безработицата и лошите кредити. Ако бях толкова сигурен какво има да става, нямаше да гледам форуми, а да използвам знанията си :-) В момента всички участници на всякакви пазари са притихнали, хитруват, протакат, и чакат нещо да се случи. Всеки се страхува да не пръдне първи, че от напрежение току-виж се насрали всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от ndachevСтига с тия басове за борда бе хора. Единствените, които са се хванали сериозно на бас в момента, са Данске. Хванаха се на бас с инвеститорите, че БГ финасово ще сгъне крачката до ранната пролет на 2010г. Басът е за 7 милиона лева (10% върху емисията от 70 милиона) :-)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ndachevСтига с тия басове за борда бе хора. Единствените, които са се хванали сериозно на бас в момента, са Данске. Хванаха се на бас с инвеститорите, че БГ финасово ще сгъне крачката до ранната пролет на 2010г. Басът е за 7 милиона лева (10% върху емисията от 70 милиона) :-)He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Според мен вероятноста борда да падне следващите 20 дена е нищожна , както и за следващите 2 г . Падането на борда образно казано е че вратата е отворена и ние трябва да напуснем стаята (европейската общност) ,без значение е по тяхна "покана" или наша "самоинициатива" .В крайна сметка ние ще сме зле , но и на ЕО ще и припари под лъжичката (защото може да отключи или активира процеси които не се знае докъде ще я отведат) и това само защото някои искат да си изчистят кредитите.
Коментар
-
нет5,
не се хаби с басове. Форумните тролове, а и не само те са доказали,че басове не плащат. За справка питай Коко , колко го мота един юнак тук дето си пише с истинското име. Няма смисъл да се хващаш на басове с Бай Ганъовци.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ndachevПървоначално изпратено от El GuapoКаквото и да стане ( падане - запазване на борда или приемането ни или не в ЕРМ 2 ) единственото сигурно нещо е че Данске ще си платят и сгрешиха в прогнозата си ( ако целта на емисията е била борда ). Да заповядат следващите .He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El GuapoКаквото и да стане ( падане - запазване на борда или приемането ни или не в ЕРМ 2 ) единственото сигурно нещо е че Данске ще си платят и сгрешиха в прогнозата си ( ако целта на емисията е била борда ). Да заповядат следващите .
Коментар
Коментар