IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Danske bank пуска емисия облигации в левове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tука имаше един всезнайко злата ламя.С мен се беше хванал на бас за 50000евра че курса на лева ще се промени.Срока отдавна мина а той се крие с друго име.Човек обаче трябва да има някакво достойнство.Поне да се извини

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
      колега,
      липсата на луди оптимисти е...предпоставка за добър ръст, но не веднага.
      Това, което ме притеснява, е състоянието на покой. В условията на течащи лихви, покоят има крайна фаза - вечен покой :-)

Коментар

• колега,
        липсата на луди оптимисти е...предпоставка за добър ръст, но не веднага.

Първоначално изпратено от ndachev
        Първоначално изпратено от netware5
        Що бе, аз съвсем сериозно си се хванах на бас с Ламята, ама тя избяга и не плаща. А пък не съм банка за да се хвана в такива мащаби като Danske
        Ламята е ясна. :-)

Сериозно по темата, аз не съм апокалиптик, но просто не мога да подмина с лека ръка тревожните данни за безработицата и лошите кредити. Ако бях толкова сигурен какво има да става, нямаше да гледам форуми, а да използвам знанията си :-) В момента всички участници на всякакви пазари са притихнали, хитруват, протакат, и чакат нещо да се случи. Всеки се страхува да не пръдне първи, че от напрежение току-виж се насрали всички...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Що бе, аз съвсем сериозно си се хванах на бас с Ламята, ама тя избяга и не плаща. А пък не съм банка за да се хвана в такива мащаби като Danske
          Ламята е ясна. :-)

Сериозно по темата, аз не съм апокалиптик, но просто не мога да подмина с лека ръка тревожните данни за безработицата и лошите кредити. Ако бях толкова сигурен какво има да става, нямаше да гледам форуми, а да използвам знанията си :-) В момента всички участници на всякакви пазари са притихнали, хитруват, протакат, и чакат нещо да се случи. Всеки се страхува да не пръдне първи, че от напрежение току-виж се насрали всички...

Коментар

Първоначално изпратено от ndachev
            Стига с тия басове за борда бе хора. Единствените, които са се хванали сериозно на бас в момента, са Данске. Хванаха се на бас с инвеститорите, че БГ финасово ще сгъне крачката до ранната пролет на 2010г. Басът е за 7 милиона лева (10% върху емисията от 70 милиона) :-)
            Избяга друг път... кой знае с какъв ник продължава да троли тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от ndachev
              Стига с тия басове за борда бе хора. Единствените, които са се хванали сериозно на бас в момента, са Данске. Хванаха се на бас с инвеститорите, че БГ финасово ще сгъне крачката до ранната пролет на 2010г. Басът е за 7 милиона лева (10% върху емисията от 70 милиона) :-)
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Стига с тия басове за борда бе хора. Единствените, които са се хванали сериозно на бас в момента, са Данске. Хванаха се на бас с инвеститорите, че БГ финасово ще сгъне крачката до ранната пролет на 2010г. Басът е за 7 милиона лева (10% върху емисията от 70 милиона) :-)

Коментар

• Според мен вероятноста борда да падне следващите 20 дена е нищожна , както и за следващите 2 г . Падането на борда образно казано е че вратата е отворена и ние трябва да напуснем стаята (европейската общност) ,без значение е по тяхна "покана" или наша "самоинициатива" .В крайна сметка ние ще сме зле , но и на ЕО ще и припари под лъжичката (защото може да отключи или активира процеси които не се знае докъде ще я отведат) и това само защото някои искат да си изчистят кредитите.

Коментар

• нет5,
                    не се хаби с басове. Форумните тролове, а и не само те са доказали,че басове не плащат. За справка питай Коко , колко го мота един юнак тук дето си пише с истинското име. Няма смисъл да се хващаш на басове с Бай Ганъовци.

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar
                      netware все пак да дочакаме до края на февруари
                      Ми да чакаме, ама резултатът е ясен Ако някой мисли друго - да тръгне по стъпките на zlata lamia и да се хване на бас с мен.

Коментар

• netware все пак да дочакаме до края на февруари

Коментар

Ти сериозно ли мислиш, че това ще се случи до 26.02.2010?
                          Ми не. Вероятността клони към никаква, но все пак все още не е настъпил матуритета, така че още нищо не са платили :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            При курс 6-8 лв. за евро колко ли ще струва млекото ....
                            скоро няма да разберем

пс. - пише се млЯКО .... първо се научи на български и после на финанси (тази грешка не е техническа)
                            toto първо попрочети малко за форума и неговите лирически герои и тогва ми прави забележка.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ndachev
                              Първоначално изпратено от El Guapo
                              Каквото и да стане ( падане - запазване на борда или приемането ни или не в ЕРМ 2 ) единственото сигурно нещо е че Данске ще си платят и сгрешиха в прогнозата си ( ако целта на емисията е била борда ). Да заповядат следващите .
                              Това не можах да го разбера. Ако падне борда и/или се смени валутния курс ПРЕДИ матуритета на облигациите (26.02.2010г.), ще си платят с шепа обезценени хартийки...?
                              Ти сериозно ли мислиш, че това ще се случи до 26.02.2010?

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                                Каквото и да стане ( падане - запазване на борда или приемането ни или не в ЕРМ 2 ) единственото сигурно нещо е че Данске ще си платят и сгрешиха в прогнозата си ( ако целта на емисията е била борда ). Да заповядат следващите .
                                Това не можах да го разбера. Ако падне борда и/или се смени валутния курс ПРЕДИ матуритета на облигациите (26.02.2010г.), ще си платят с шепа обезценени хартийки...?

Коментар

Working...
                                X