IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Danske bank пуска емисия облигации в левове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Бате Пешо
    Tука имаше един всезнайко злата ламя.С мен се беше хванал на бас за 50000евра че курса на лева ще се промени.Срока отдавна мина а той се крие с друго име.Човек обаче трябва да има някакво достойнство.Поне да се извини
    Бате Пешо, тука има още един всезнайко - АНАЛизатора на млЕкото го знаят някои. С него се хванахме на бас, че до 02.07.2010 год. борда ще е паднал

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...054028#1054028

Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Борда след 6 месеца ще е паднал.
    Пешка, застани с една хилка зад тези си думи ........................ ако ти стиска, де
    Срещу теб - винаги :-)

Условие на облога - на 02ри ЮЛИ 2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен !

устройва ли те ?
    това не са 6 месеца, а цели 7

ще ти отпусна толкова време , колкото си пожела

.......... имаме сделка
    има доста време до тогава - ще гледаме и ще видим
    Aз този анализатор съм го поканил да ми пасе и дои кравите и овцете.За 400 кинти чисто.Осигуровка върху истинската заплата.Безплатна храна и баня всеки ден.Работно облекло.И бонус за Гергьовден агне за Нова година прасе а за Беликден и коледа по 100 кинти.Засега се ослушва ама скоро ще кандиса.Има и риск в тая работа овена и бика не разпознават видните финансисти и анализатори и може да стане трудова злополука ако реши да ги дои.

Коментар

• Първоначално изпратено от monk69
      Първоначално изпратено от El Guapo
      Не бе помислих си че ПК пак играе насрещно ,в полза на клиентите ( е поне на 50% от тях)
      не мисли, а чети - дал съм и линк...
      http://novini.dir.bg/2010/02/01/news5798990.html

Просто не ми се мисли какво ще става?
      няма нужда линка да го слагаш между моите думи

като не ти се мисли ................... спри да мислиш --- не че си започвал, де
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И така не става . Първо четох , после мислих ,оказа се че не съм чел това което трябва , после пак мислих ,оказа се че трябва пак да чета ,ще трябва да пробвам да мисля какво чета , стига толкова че съвсем се омотах.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от El Guapo
          Не бе помислих си че ПК пак играе насрещно ,в полза на клиентите ( е поне на 50% от тях)
          http://novini.dir.bg/2010/02/01/news5798990.html
          Просто не ми се мисли какво ще става?

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
              Първоначално изпратено от rally
              Какво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.
              +-15% диапазон въобще не са задължителни. Всъщност всички държави с борд, които са в ERM II или запазиха борда (0% диапазон) или разрешиха символично плаване от +-1% (мисля че беше Естония, ама може и да греша - бъркам ги трите прибалтийски държави)
              В Латвия е с 1 %.Проблема за ЕРМ 2 е ,че нищо не зависи от нас.В съседна тема ясно бе обяснена процедурата.
              Абе що толкова са се разбързали не знам????Някой може ли да ми обясни като на нищо не разбиращ !
              Миломе много ми е любопитно да видя официален документ с КОНКРЕТЕН ангажимент за курса!!!Понеже гледам е мнооого модно ,може едно басче да си спретнем за документчето.Или не четеш какво се изтърва Михов?

Коментар

• Не бе помислих си че ПК пак играе насрещно ,в полза на клиентите ( е поне на 50% от тях)

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
                  Полки ти казваш че ще падне борда , а ПК че няма да падне ?
                  не можеш да четеш ли или така ти харесва ?

Коментар

• Полки ти казваш че ще падне борда , а ПК че няма да падне ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Tука имаше един всезнайко злата ламя.С мен се беше хванал на бас за 50000евра че курса на лева ще се промени.Срока отдавна мина а той се крие с друго име.Човек обаче трябва да има някакво достойнство.Поне да се извини
                      Бате Пешо, тука има още един всезнайко - АНАЛизатора на млЕкото го знаят някои. С него се хванахме на бас, че до 02.07.2010 год. борда ще е паднал

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...054028#1054028

Пешка, застани с една хилка зад тези си думи ........................ ако ти стиска, де
                      Срещу теб - винаги :-)

Условие на облога - на 02ри ЮЛИ 2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен !

устройва ли те ?
                      това не са 6 месеца, а цели 7

ще ти отпусна толкова време , колкото си пожела

.......... имаме сделка
                      има доста време до тогава - ще гледаме и ще видим

Коментар

• rally

ЕЦБ за валутни курсове не преговаря , само това е внушение което някой го прокрадва. Дянков и Борисов могат единственно да спечелят ако си свършат добре работата и успеят. Да загубят не могат защото в момента са в позиция загубили. Виж ако и те са някои интересчии които да си гонят най вече личния интерес и да разсъждат от позиция какъв е той друго , но в интерес на България е само да я приемат в Зоната..за държавата и хората това е добре. От непиемането ни зле няма да стане , нито пък по зле - просто ще като сега каквото е положението. Въпроса е Дянков - Борисов полагат ли усилия да ни приемат и хората как го виждат това , според мен е очевидно че полагат усиля на максимум.
                        Сега разни филми че видиш ли ако не ни приемат и борда ще падне въобще не се прожектират , такова животно няма.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• В договора за присъединяването ни към ЕС е записано,че излизаме от борда и приемаме еврото по фиксирания курс 1,95.Всичко друго са спекулации.ЕЦБ не може да наруши договора .СуперМейси сигурно ще го изнамери за 5 мин.,стига да отговаря на зададените и условия.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от rally
                            Какво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.
                            +-15% диапазон въобще не са задължителни. Всъщност всички държави с борд, които са в ERM II или запазиха борда (0% диапазон) или разрешиха символично плаване от +-1% (мисля че беше Естония, ама може и да греша - бъркам ги трите прибалтийски държави)
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Какво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.

Коментар

• Данске,

ще си платят 10%, като попове,

евала на купилите облигации,

всички останали приказки в темата

са нюанси на закъсали кредитополучатели! ;-))

Коментар

Working...
                                X