Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от monk69Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от El GuapoНе бе помислих си че ПК пак играе насрещно ,в полза на клиентите ( е поне на 50% от тях)
Просто не ми се мисли какво ще става?
като не ти се мисли ................... спри да мислиш --- не че си започвал, деfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от El GuapoНе бе помислих си че ПК пак играе насрещно ,в полза на клиентите ( е поне на 50% от тях)
не мисли, а чети - дал съм и линк...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от rallyКакво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.
Абе що толкова са се разбързали не знам????Някой може ли да ми обясни като на нищо не разбиращ !
Миломе много ми е любопитно да видя официален документ с КОНКРЕТЕН ангажимент за курса!!!Понеже гледам е мнооого модно ,може едно басче да си спретнем за документчето.Или не четеш какво се изтърва Михов?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоTука имаше един всезнайко злата ламя.С мен се беше хванал на бас за 50000евра че курса на лева ще се промени.Срока отдавна мина а той се крие с друго име.Човек обаче трябва да има някакво достойнство.Поне да се извини
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...054028#1054028
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановБорда след 6 месеца ще е паднал.
Условие на облога - на 02ри ЮЛИ 2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен !
устройва ли те ?
ще ти отпусна толкова време , колкото си пожела
.......... имаме сделкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
rally
ЕЦБ за валутни курсове не преговаря , само това е внушение което някой го прокрадва. Дянков и Борисов могат единственно да спечелят ако си свършат добре работата и успеят. Да загубят не могат защото в момента са в позиция загубили. Виж ако и те са някои интересчии които да си гонят най вече личния интерес и да разсъждат от позиция какъв е той друго , но в интерес на България е само да я приемат в Зоната..за държавата и хората това е добре. От непиемането ни зле няма да стане , нито пък по зле - просто ще като сега каквото е положението. Въпроса е Дянков - Борисов полагат ли усилия да ни приемат и хората как го виждат това , според мен е очевидно че полагат усиля на максимум.
Сега разни филми че видиш ли ако не ни приемат и борда ще падне въобще не се прожектират , такова животно няма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от rallyКакво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Какво сте ги заопявали Данцке банк с мижавите 10 процента - нали нашата емисия в левове беше 6,5 процента, не знам дали данцке са купували, но банката така или иначе няма да се мине. Темата за курса лев-еуро е по-важна, защото той се определя от споразумението на ЕЦБ с нашата централна банка, а не от Дянков. Има поне 2 риска: първо ЕЦБ не ни пуска в ЕРМ, което ще даде повод на нашите и чуждите олигарси за очакваната атака срещу лева. Така че това е един много голям риск който се поема от Дянков и Борисов /ще го отнесе Борисов, Дянков ще си иде в къщата за 2 млн долара - макар че едва ли вече струва толкова.../ Според мен не биваше да се говори за това, преди да има индикации от ЕЦБ че са склонни. Второ - дори ЕЦБ да склони, то със сигурност ще почнат преговори за курса - така е по споразумението, при това - курс с 15 процента диапазон. Това само по себе си ще породи спекулации. А изтече ли инфо, че курсът няма да е 1.95583, то жална ни майка. Така че струва ми се че Дянков играе ва/Данцке/банк, а ББ не съзнава в какво го вкарват. А всички имат интерес да му падне главата и ще я клатят. А падежа на Данцке и започналата дандания за ЕРМ неслучайно съвпадат във времето - който има интерес нагнетява обстановката.
Коментар
Коментар