Първоначално изпратено от Jay Gould
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Cave ManБорда беше договорен изцяло във всичките му параметри още есента на 1996 г., Ан МакГърк за какво мислиш бе в България почти нон-стоп 2 години?! Служебното правителство и Костов просто взеха всичко наготово. Даже борда беше гласен за 01.01.97 - но политическата криза провали този план.
Сега как мислите дали тоя:
Доган купува пристанище Созопол
Доган купува пристанище Созопол. АТАКА пита премиера и транспортния министър за ... Ахмед Доган е решил да си купи пристанището в Созопол, което все още е ...
http://www.vestnikataka.com/?module=...43&edition_id= 834&format=html - 13k - Кеширана - Подобни страници
Доган купува две телевизии
Доган купува две телевизии. Лидерът на ДПС слага ръка на "7 дни" и ББТ. Ахмед Доган сериозно се готви за преминаването си в опозиция и за целта се опитва да ...
http://www.vestnikataka.com/?module=...55&edition_id= 902&format=html - 10k - Кеширана - Подобни страници
Още резултати от www.vestnikataka.com »
Afera.bg - журналистически разследвания и актуални новини - Доган ...
23 Юни 2008 ... Доган купува бургаския остров “Св.Анастасия”? ....
29 Ное 2008 ... Доган купува и пловдивският вестник “Марица” ... заради готвената продажба на вестника в полза на близки до ДПС лидера Ахмед Доган. ...
http://www.afera.bg/index.php?option...id=3585&Itemid =9 - 47k - Кеширана - Подобни страници
На светло - Доган купува имоти в селата - Стандарт
Информационна агенция Стандарт Нюз и вестник Стандарт - новини, анализи, коментари, интервюта за икономика, бизнес, общество, политика, технологии, спорт , ...
paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-07-01&article=238412 - 48k - Кеширана - Подобни страници
ШОУ - Доган изкупува Слънчев бряг
13 мар 2009 ... Те се разговаряли с доста собственици на хотели, ... отново с протекциите и парите на фирмите на Доган. Самият той наскоро си купи яхта, ...
www.bulpress.net/article/10494 - отпреди 22 часа - Подобни страници
няма далавера сега да има криза, да падне борда и да си напазари евтино? Да не е луд да дава пари като ще ги вземе за без пари ако падне борда?
Примерно ако падне борда, един хотел за 1 милион евро ще струва 250 хиляди ... или друга цифра...
За мен, най голяма далавера от падане на борда ще имат управляващите, за това и те го клатят, пък на нас искат да замажат очите с разни агитки по форумуте и бля-бля по другите медии .
За мен 2 и 2 прави 4 пък който иска да е 8 нека си го напише на челото ако ще
....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиКостов е бил против въвеждането на борд,
но Софиянски в служебният кабинет подготвят въвеждането на борда
и гласуването е било неминуемо, а Жан Виденов само , като идея е говорил
за въвеждането на борд!
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqПървоначално изпратено от ssssПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqssss казваш пишело че задълженията трябва да се изплатят по фиксирания в
момента курс евро/лев
ок ,обаче споменато ли е каква ще е ситуацията при евентуално падане на борда-
май не
използват думата фиксиран за да хванат пове4е рибоци
курса така или ина4е е фиксиран въпроса е какво ще стане когато ве4е не е
гледам казвате това било за да се атакува борда
каква ти атака това си чисто и просто с цел печалба
някои по долу каза 4е може да е направено точно от нас-
изтегляне на пари от фондовете и договаряне с датската банка
българи обират българи класика в жанра
За мен идеята е инвеститора да знае че неговата еврова равностойност не се губи иначе никой не би купил.
Пак казвам не съм видял term sheet. Разсъжденията ми изцяло са базирани на пресрелийза
и според мен ако няма клауза която да пояснява ситуацията при падане
на борда смятам 4е за всички е ясно какво ще последва
без тази клауза винги могат да кажат вчера беше фиксиран курса
ама днеска не еСлава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqПървоначално изпратено от ssssПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqssss казваш пишело че задълженията трябва да се изплатят по фиксирания в
момента курс евро/лев
май не
За мен идеята е инвеститора да знае че неговата еврова равностойност не се губи иначе никой не би купил.
Пак казвам не съм видял term sheet. Разсъжденията ми изцяло са базирани на пресрелийза
ама днеска не е
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Първоначално изпратено от ssssПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqssss казваш пишело че задълженията трябва да се изплатят по фиксирания в
момента курс евро/лев
май не
ама днеска не е
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqssss казваш пишело че задълженията трябва да се изплатят по фиксирания в
момента курс евро/лев
май не
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
...
ssss казваш пишело че задълженията трябва да се изплатят по фиксирания в
момента курс евро/лев
май не
Коментар
-
Re: там дето салама е 2 евро са льохмани!
Първоначално изпратено от ОбамаПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от ОбамаНе обичам комунистите, но се ужасявам от опашатите лъжи на уж честните демократи!!! БОРДА беше гласуван от социалистическото мнозинство в парламента, като десните искаха да се запази само краткосрочно, но в последствие преосмислиха!!!
12 февруари 1997 г. до 20 май 1997 г.
Абе питаш чичко гугъл и всичко е ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1
Клиент има депозит в лева. Банката е обърнала левата в евра преди 6 месеца. Еврата са вече при майката. Клиентът дава нареждане да си купи евра. Давай нататък сам с изводите....и по-спокойно с оценките.
От писаниците ти разбирам следното ,че нашите банки са вече декапитализирани и реално нямат ликвидност ..в този случай отговора е прост БАНКАТА ФАЛИРА.
Иначе направи си сам решението ..върви в която и да е банка направи си левов депозит и след седмица си го изтигли с искане и за обръщане в евра да видим какво ще ти каже банката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от employeeПървоначално изпратено от АйъПървоначално изпратено от ssssНай ще ми е смешно ако се потвърди че са фискирани към еврото /така пише в пресрелийза/ какво ще кажат разведките - анализатори тук.
Е това ми е най смешно - как се игнорира фиксирането /за мен до докзаване на противното има таква клауза/ за да се дава воля на фантазията.
Коментар
Коментар