IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Danske bank пуска емисия облигации в левове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от wannarock
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    INSIDER-A, защо лихвата е 10%?
    Ами прочети защо. Хърсев го е казал.
    защото емисията е "нескопосана" и те са "бездарни"?
    това малко ли е?
    май ти не разбираш какво е писал Хърсев
    по-горе те питах за твоето мнение, но то явно съвпада с написаното от Хърсев
    а той не е глупав и пише това, което трябва да пише
    както по-долу казах единственото, което не ми харесва е гаменския му стил в последните публикации, а той може да пише много добре - един от малкото грамотни бг финансисти е, особено като се има предвид, че е продукт на една друга школа
    желая ти успех
    и не каза нищо за корпоративна кога ще минава сделката
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• инсайдер ,на кой още(от управляващите и техни протежета) не си облизал задника

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
        това малко ли е?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от smarti
              пичове, става въпрос за хедж фондове които уж са изкупили емисията, в този случай те не емитират дълг, а купуват дълг, дълга се емитира от данске
              [/quote]

Коментар

• INSIDER-A, защо лихвата е 10%?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                  Първоначално изпратено от jikev
                  За да печелят от провала на лева те трябва да правят точно обратното: да теглят заем в левове.

Ми те това са направили бе Хърсев, взели са назаем 70М за една година с 10% лихва.Дано поне ти плащат добре за глупостите дето пишеш.

Редактирано от - disk на 23/3/2009 г/ 07:11:07

На тъп ли се правиш ?
                  Едва ли, толко му е акъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                    Първоначално изпратено от al64ad
                    Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                    Хърсев е един от малкото грамотни бг финансисти, но това не оправдава гаменския му стил на писане (за съжаление пише по-добре, отколкото говори)
                    Мен пък ме кефи. По-добре да говориш, като гамен и да казваш нещо от колкото да говориш, като философ и да не казваш нищо. :wink:
                    че той най-важното не е казал - защо е емисията???
                    останалото е философстване да не говорим, че датските банери са пълна нула, а бг банкерите са най-добрите банкери на света явно е прихванал от жаргона на форума
                    Предполагам има договор с вестника.Иначе понякога за него е по добре да замълчи,вместо да се опитва да манипулира и да става смешен-след всичко ,което се изписа...
                    За сметка на Хърсев, форума на инвестора е пълен със "специалисти" дето много ги разбират нещата и """хич не стават за смях"""
                    Опитите за манипулации са си смешни и само го излагат..толкова по-зле за него.А относно форума имаше доста по-смислени коментари от неговия закъснял "бисер"и част от предположенията в тях се потвърдиха и официално.
                    Това, че част от вас не разбират какво е написал си е тяхен проблем!

Коментар

• Na men licno Hursev ne mi e simpaticen, no ima istina v tova koeto pishe tozi pyt.

Shteli da sybariat borda sys 70 mln. leva. Tova e smeshno.

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev
                        За да печелят от провала на лева те трябва да правят точно обратното: да теглят заем в левове.

Ми те това са направили бе Хърсев, взели са назаем 70М за една година с 10% лихва.Дано поне ти плащат добре за глупостите дето пишеш.

Редактирано от - disk на 23/3/2009 г/ 07:11:07

На тъп ли се правиш ?

Коментар

Първоначално изпратено от al64ad
                          Хърсев е един от малкото грамотни бг финансисти, но това не оправдава гаменския му стил на писане (за съжаление пише по-добре, отколкото говори)
                          Мен пък ме кефи. По-добре да говориш, като гамен и да казваш нещо от колкото да говориш, като философ и да не казваш нищо. :wink:
                          останалото е философстване да не говорим, че датските банери са пълна нула, а бг банкерите са най-добрите банкери на света явно е прихванал от жаргона на форума
                          Предполагам има договор с вестника.Иначе понякога за него е по добре да замълчи,вместо да се опитва да манипулира и да става смешен-след всичко ,което се изписа...
                          За сметка на Хърсев, форума на инвестора е пълен със "специалисти" дето много ги разбират нещата и """хич не стават за смях"""
                          Опитите за манипулации са си смешни и само го излагат..толкова по-зле за него.А относно форума имаше доста по-смислени коментари от неговия закъснял "бисер"и част от предположенията в тях се потвърдиха и официално.

Коментар

• Ами на мен ми се върти следната картинка?
                            На данске и трябват пари. Печата опции за 70 милиона, и казва - след 1 година 10% лихва. Нашите момчета купуват опциите, данске за тия 70 милки си купува евра и ги изнася да си оправя бакиите. И след 1 година ще връща с 10% повече. Затова и Орешарката бил гневен, щото нашите ги пласират на 4 процента.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              който пише срещу лева е изключително нещастен травестит....
                              който пише срещу българския бизнес носи продажна душа ...
                              който пише срещу нашите акции е наакало се мече

няма нещо позитивно в този форум, което не е оплюто и потъпкано от трите горни категории!

Коментар

• пичове, става въпрос за хедж фондове които уж са изкупили емисията, в този случай те не емитират дълг, а купуват дълг, дълга се емитира от данске[/quote]

Коментар

Working...
                                X