If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хърсев е толкова тъп,че ако съседа се опущи в жена му и после тя му каже,че е забременяла от светия дух,хърсев ще реши,че ще е бащата на новия исус христос......
да стискаме палци,съседите на хърсев да имат пари за презервативи,че иначе в бг ще се прероди християнството.........с пророк хърсев младши
хахахахахахахахах :-)І)))))))))
Ти да не пишеш от някоя лудница?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
хърсев е толкова тъп,че ако съседа се опущи в жена му и после тя му каже,че е забременяла от светия дух,хърсев ще реши,че ще е бащата на новия исус христос......
да стискаме палци,съседите на хърсев да имат пари за презервативи,че иначе в бг ще се прероди християнството.........с пророк хърсев младши
понижавам кредит рейтинга на хърсев от некадърник,на олигуфрен!
а си мислех,че орешарски е най големия тапунгер в бг.явно съм бил в грешка.....
тъпунгера хърсев,дори не може да разбере защо орешарски бил изпратил недоволно писмо до датския си колега.......
ДЕРЗАЙ ХЪРСЕВ,ДЕРЗАЙ
Petre, pak ne si podgotwen, za poreden pyt te izhwashtam. Prazen dydrdorko si.
Pyrwo cowekyt se kazwa Thomas Manthorpe. Toi e glawen dealer, niama s kakwo da ti pomogne. Ako iskash info tyrsi group funding. )))
Horata polzwat Skype shto da e mejdunaroden razgorwowa?
Интересно, колко от коментиралите са ходили в Дания? Гледам, че подмятат разни (като мене) ама поне съм ходил и смятам добре са си подредили държавата.
А бълхария може да я сравняваме с третия свят, но там поне здраво се трудят и изнасят кафе и бананни...
Никой не спори за стандарта на живот. Те и в УСА са си подредили държавата, нищо че са почти фалирали.
Може да почерпите инфо от "извора" - Thomas Menthorp phone : 0045 4514 6968 Разбираемо е че не всички ще могат да си позволят международен разговор за собствена сметка - особенно изтощените биченца с насрани и изплющяни дупенца ;-)
Интересно, колко от коментиралите са ходили в Дания? Гледам, че подмятат разни (като мене) ама поне съм ходил и смятам добре са си подредили държавата.
А бълхария може да я сравняваме с третия свят, но там поне здраво се трудят и изнасят кафе и бананни...
моята версия е, че не сме най-умните на света ние не можем да си изринем мръсотията от улиците, а още по-малко да ги учим на финанси
гледай резултатите и ще се сетиш какъв е търсеният ефект
както казва би-гуглето всеки има глава да мисли с нея и т.н. не помня всичко написано от него
Може и ние да не сме най-умните ама и Датчаните не са. Ще поживеем и ще видим.
има нещо гнило в Дания а ние сме долината на розите
моята версия е, че не сме най-умните на света ние не можем да си изринем мръсотията от улиците, а още по-малко да ги учим на финанси
както казва би-гуглето всеки има глава да мисли с нея и т.н. не помня всичко написано от него
Може и ние да не сме най-умните ама и Датчаните не са. Ще поживеем и ще видим.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
защото емисията е "нескопосана" и те са "бездарни"?
това малко ли е?
май ти не разбираш какво е писал Хърсев
по-горе те питах за твоето мнение, но то явно съвпада с написаното от Хърсев
а той не е глупав и пише това, което трябва да пише
както по-долу казах единственото, което не ми харесва е гаменския му стил в последните публикации, а той може да пише много добре - един от малкото грамотни бг финансисти е, особено като се има предвид, че е продукт на една друга школа
желая ти успех
и не каза нищо за корпоративна кога ще минава сделката
Твоята версия каква е?
Коментар