IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционно предложение Тайланд

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега, няма кой да инвестира в дивата индия, където нищо не ти е сигурно!
    Ако плантацията я направим тук, бихме могли да намерим инвеститор, и то западно европейски!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn Разгледай мнение
      В момента имам пряк достъп до инвестиционен проект в Тайланд. Моите партньори са засадили около 1000 хектара тиково дърво. Дървесината е изключително висококачествена и се използва за яхти, луксозни мебели, сглобяеми къщи и др, съответно и цените на тиковото дърво са доста високи, а предлагането е ограничено т.к. тиковото дърво вирее само в югоизточна Азия.
      Поради спреда между засаждането до получаването на return моите партньори търсят допълнителни инвестиции за разширяване на плантацията. За лот с 20 000 дръвчета разходите са $1,8 млн. Ползата за вас е IRR 14-18% и нисък риск. Ако се интересувате свържете се с мен на ЛС.

Да не те разочаровам Колега, но на българският инвеститор ще му трябват още 50 години за да събере знаия, смелост и капитали за да инвестира в подобни наистина интересни начинания... На българина му дай апартаменти да купува за децата. И плазмен телевизор да гледа планета и мачовете... Толкова е нивото.. Сега ти звучи странно и негативно, но точно след година съм сигурен, че ще си на моето мнение. Бая нестандартни проекти са ми минали през ръцете - в България успяват само и единствено тези, които на практика ги финансира държавата, а приходите отиват в частни ръце.... И понеже държавата няма как да финансира платнатации за тиково дърво - няма как да намериш инвеститори. Надявам се да съм ти спестил малко време и повече труд и нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn Разгледай мнение
        Предложението е актуално.
        с колко са се вдигнали цените на дървесината оттогава?
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Предложението е актуално.

Коментар

• Re: Инвестиционно предложение Тайланд

Първоначално изпратено от Forex Master
            Първоначално изпратено от Nick Leesоn
            Ползата за вас е IRR 14-18% и нисък риск.
            То добре ама за 20-30 години израства ли дръвчето или ще чакаме 50 години? Пък дали няма да открият нов материал за яхти до 5-10 години... както стана с каучуковите дървета преди 50 години... И тогава ще гризнем дървото! Бе я по-добре да си пълня аз НИКЕЙ на промоция!
            Индекс ли тракваш или определени компании? Аз също съм доста запален тия дни по Япония, защото доста страво се сринаха и не знам дали скоро няма да дойде времето за покупки. Не съм запознат обаче с техните компании и смятат чрез фонд.

Коментар

• Re: Инвестиционно предложение Тайланд

Първоначално изпратено от Nick Leesоn
              Ползата за вас е IRR 14-18% и нисък риск.
              То добре ама за 20-30 години израства ли дръвчето или ще чакаме 50 години? Пък дали няма да открият нов материал за яхти до 5-10 години... както стана с каучуковите дървета преди 50 години... И тогава ще гризнем дървото! Бе я по-добре да си пълня аз НИКЕЙ на промоция!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Дивидентът под формата на мебели ли се получава?
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Инвестиционно предложение Тайланд

В момента имам пряк достъп до инвестиционен проект в Тайланд. Моите партньори са засадили около 1000 хектара тиково дърво. Дървесината е изключително висококачествена и се използва за яхти, луксозни мебели, сглобяеми къщи и др, съответно и цените на тиковото дърво са доста високи, а предлагането е ограничено т.к. тиковото дърво вирее само в югоизточна Азия.
                  Поради спреда между засаждането до получаването на return моите партньори търсят допълнителни инвестиции за разширяване на плантацията. За лот с 20 000 дръвчета разходите са $1,8 млн. Ползата за вас е IRR 14-18% и нисък риск. Ако се интересувате свържете се с мен на ЛС.
                Working...
                X