If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той предният ти подпис беше толкова 'интересен', че го разгледах 6месеца след като го постна и то когато умирах от скука.
Не се заяждам,ама тука едва ли ще намериш милионер.. Когато искаш помощ от полуголтаци,предложи нещо възможно.
Смяташ ли,че някой би продал повечето си активи,за да ти осигури 300-500К за проект, до който няма достъп???? Изискването за бизнес ангели в предният ти подпис бе такова.
А тук,доколкото виждам сме хора,които са склонни да рискуват не повече от 20-50к. Помисли над идеята,че предлагаш голям риск на хора с малки възможности
-Твърдят, че Меглена Кунева, кандидат за президент, е била в състава на делегацията и е напълно наясно кое къде и как се е озовало.
А на Черкезов ще припомня, че много неща сме слушали от него относно "намирането на инвеститори" но, нищо още не сме видели.
Нали така, Дохтуре ?
-Твърдят, че Меглена Кунева, кандидат за президент, е била в състава на делегацията и е напълно наясно кое къде и как се е озовало.
А на Черкезов ще припомня, че много неща сме слушали от него относно "намирането на инвеститори" но, нищо още не сме видели.
Нали така, Дохтуре ?
Да не те разочаровам Колега, но на българският инвеститор ще му трябват още 50 години за да събере знаия, смелост и капитали за да инвестира в подобни наистина интересни начинания... На българина му дай апартаменти да купува за децата. И плазмен телевизор да гледа планета и мачовете... Толкова е нивото.. Сега ти звучи странно и негативно, но точно след година съм сигурен, че ще си на моето мнение. Бая нестандартни проекти са ми минали през ръцете - в България успяват само и единствено тези, които на практика ги финансира държавата, а приходите отиват в частни ръце.... И понеже държавата няма как да финансира платнатации за тиково дърво - няма как да намериш инвеститори. Надявам се да съм ти спестил малко време и повече труд и нерви.
Коментар