IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Терени за фотоволтаици, ветрогенератори или пък готови ВЕЦ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dragoki
    Значи искате да купувате, ама без пари
    Където има слънце има по голями цени, ако искаш по евтина земя има в северна България
    Ама там зимата ще има да ринеш тонове сняг
    Айде стига си се стискал
    Къде точно съм написала, че искаме да купуваме без пари???? Че нещо недовиждам! Никаде не съм посочила крайна цена, просто търсим земя с еди какви си изисквания, а не да е без пари! Айде моля ви се като пишете, прочетете първо по-долните коментари, за да не пълним темата с едно и също. мерси

r3tr0, според мен тези пари които ще ти дават са изключително малък процент от печалбата, която ще имат, но все пак си пропуснал да споменеш големината на терена и колко мегавата мощност искат да слагат тези хора, но според мен е най-добре да си пуснеш темичка и така всеки запознат с това ще ти обесни.

Коментар

• Въпрос

Надявам се да пиша на правилното място, ако не е така моля да ми простите нов съм. Та на въпроса. Предлагат ми договор за срок от 25 години за изграждане на ветрогенератор на моя земя. Като сумата която ще получавам годишно според тях трябва да е 2500 Евро. Струва ли си това начинание, като се има предвид, че трябва и път да се прави до ветрогенератора, който заема още място от обработваема площ ? А и след 25 години 2500 евро може да не струват нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от viki_belqta
        Да уточня...търсим не по-малко от 50 декара земя като държим за фотоволтаиците да е с южно изложение

Коментар

• 33 дка -ъглов110кВ, 20кВ , 100 хил лева ??///статута е земеделска - 3 та кат//

Коментар

• Ама за какво да купуваме земи покрай минерални извори и темподобни като цената се дига, заради тях, а те не ни вършат работа.
            И аз не очаквам да стане кой знае какво откритие във форума, просто има хора, които искат да продават, а ние сме хора които искаме да купуваме...
            Моля не оспамвайте темата с излишни неща!

Коментар

• Имам над 150 декара подходящи за всичко
              Българинът мрази всяка далавера ,в която не участва лично.

Коментар

• Само да вметна че такива цени по 4 или 10 евро не са изгодни за изграждането на фотоволтаичен парк.разбира се има и много други фактори....
                не очакваи нещата да се случват във форум

Коментар

• Благодаря за интереса...доста хора дадоха предложения.
                  Обаче на нас не ни вършат работа земи (подходящи за ветрогенератори), които не са замерени за часове на вятъра, такива думи като "ветровито е" или "еди кой си каза, че било подходящо", не ни гарантират рентабилност.
                  Относно терените за фотоволтаиците, не ни вършат работа места, за които са присъщи валежите или пък места на север, ясно е защо

Коментар

• Явно предлагане има - честито на търсещите!

Коментар

• Имам терени

Буквално вчера говорих с фирма, набираща терени в землището на с. Змеево, общ. Балчик за поставяне на ветрогенератори. Аз имам два терена- 50 и 54 дка. И двата са на пътя за Генерал Тошево, и през двата минава газопровод, чиста вода, а от другата страна на шосето минава електропровод. Казаха ми, че и двата терена са интересни за тях, т.е. могат да се поставят такива генератори. Предложима ми условия, които не ме удовлетворяват.
                      Аз съм по- склонен да продам терените. На заинтересованите ще кажа, че смятам че могат да изградят и фотоволтаични централи на тези терени. Налице са всички комуникации, както по- горе писах.
                      Освен това имам и един парцел в землището на с. Драговищица, общ. Кюстендил, от около 14 дка. с прекрасно южно изложение, точно до регулацията на селото. Около мен са все общински земи, т.е. биха могли лесно да се вземат- все пак става дума за един собственик на комасиран парцел!
                      Ако проявявате интерес- пишете!

Коментар

• Принципно Югозападна БГ е най-подходящото място за фотоволтаичен парк. Слънчеви дни около или малко повече от смятани за изключително подходящи Гърция/Испания

Коментар

• Ако се занимавате професионално значи знаете всичко каквото се случва в североизточна БГ

Коментар

• да идеята е добра, обаче нямаме възможност да обикаляме да търсим без насока, без оферта...затова пуснах тема тук, в случей че някой има познат или е видял обява или нещо...

Коментар

• Да уточня...търсим не по-малко от 50 декара земя като държим за фотоволтаиците да е с южно изложение

Коментар

• В района на Ивайловград мога да ти предложа земи с добро слънцегреене .

Коментар

Working...
                                X