IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиране във вино

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз имам, ама повечето наши вина не могат да се съхраняват повече от година след бутилирането. Така че май ще си ги пием.

Коментар

• Аз имам една хубава колекция от 130 бутилчички залежали червени и вкусни вина - погребани на метър дълбочина в подът на една дълбока изба... ако някой има интерес - ще му ги шитна - акцийки да си купя, да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ааа, извинявам се ... много сме чувствителни на тази тема, сори ))

да, това е интересно, нещо като нумизматика, но по-приятно

Коментар

• Re: Инвестиране във вино

Първоначално изпратено от Боримечката
          имаше едни заблудени инвеститори, дето един симпатяга на име Тодороффффффффффффффффффффффффф им сви паричките ...

тях питай

Първоначално изпратено от MisterWine
          Дали има хора в България, който инвестират във вино?
          Аз не очаквам да са много, защото според мен виненанта култура на българите е доста ограничена...
          Бих се радвал да споделите мнения ....??
          Става въпрос за инвестиране във Вино не в ИЗБИ или Винпроми!

Моля четете внимателно и Наздраве за доброто БГ Вино !

пп. Иван Тодоров го познавам лично и наистина е симпатяга !
          СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

имаше едни заблудени инвеститори, дето един симпатяга на име Тодороффффффффффффффффффффффффф им сви паричките ...

тях питай

Аз не очаквам да са много, защото според мен виненанта култура на българите е доста ограничена...

Коментар

Ето нещо интересно и приятно !

Аз приятели имам малка колекция от вина на една добра бутикова изба в нашия регион - на юг от кресненското дефиле (сигурно знаете че това е региона на БГ с най-много слънчеви дни в годината т.е. най подходящ за производство на качествено грозде -> хубаво вино)!

Собственика е мой добър приятел и съм си купил от всички серии досега и си ги съхранявам в моя малка частна колекция в избата! Цената им скача с повече от 20% на година, а с приключване на някоя от по старите партиди и повече, Така че могат да се приемат като инвестиция - но аз си ги съхранявам, за да си ги пия с Приятели!

След около 6-12 месеца избата ще приема и гости за дегустации и ще Ви поканя !

Наздраве ! За доброто Червено БГ Вино !
              СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

ima fondove v zapadna evropa s takava cel. edin retailer bi si kupil takav

Коментар

• Инвестиране във вино

Working...
                X