И аз имам, ама повечето наши вина не могат да се съхраняват повече от година след бутилирането. Така че май ще си ги пием.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиране във вино
Collapse
X
-
Re: Инвестиране във вино
Първоначално изпратено от Боримечкатаимаше едни заблудени инвеститори, дето един симпатяга на име Тодороффффффффффффффффффффффффф им сви паричките ...
тях питай
Първоначално изпратено от MisterWineДали има хора в България, който инвестират във вино?
Аз не очаквам да са много, защото според мен виненанта култура на българите е доста ограничена...
Бих се радвал да споделите мнения ....??
Моля четете внимателно и Наздраве за доброто БГ Вино !
пп. Иван Тодоров го познавам лично и наистина е симпатяга !
Коментар
-
имаше едни заблудени инвеститори, дето един симпатяга на име Тодороффффффффффффффффффффффффф им сви паричките ...
тях питай
Първоначално изпратено от MisterWineДали има хора в България, който инвестират във вино?
Аз не очаквам да са много, защото според мен виненанта култура на българите е доста ограничена...
Коментар
-
Аз приятели имам малка колекция от вина на една добра бутикова изба в нашия регион - на юг от кресненското дефиле (сигурно знаете че това е региона на БГ с най-много слънчеви дни в годината т.е. най подходящ за производство на качествено грозде -> хубаво вино)!
Собственика е мой добър приятел и съм си купил от всички серии досега и си ги съхранявам в моя малка частна колекция в избата! Цената им скача с повече от 20% на година, а с приключване на някоя от по старите партиди и повече, Така че могат да се приемат като инвестиция - но аз си ги съхранявам, за да си ги пия с Приятели!
След около 6-12 месеца избата ще приема и гости за дегустации и ще Ви поканя !
Наздраве ! За доброто Червено БГ Вино !
Коментар
-
niki5
Коментар
Коментар