If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София
БигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София
парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.
София определено има нужда от такова нещо, въпроса е кой ще го направи първи.
имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
После ще ти кажа защо питам
в непосредствена близост до краен южен квартал.
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от BigBoss
Ето я и идеята:
парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.
tova ve4e e drugo! no ne e dostatu4no.
ima li izraboten stroitelno-architekturen i infrastrukturen plan?
shte budat ednotipni, familni kushti ili spored jelanieto na klienta?
vse produljavam da si mislq, 4e ima dosta stranno-neizqsneni detaili, za da si tolkova smel v iziskvaneto na potencialen investitor.
PS: govoreiki za plan-proekt imam pred vid, 4e purvo trqbva da dadesh/pokajesh, za kakvo imenno sa iziskuemite investicii, za da polu4ish nasreshtna adekvatna reakcia.
mislq si, 4e ne si mnogo naqsno, kak se sustavq business-plan i po-specialno takuv za izgrajdane na cql komplex!
vse pak, uspeh! puk kogato imash proekta i firmata-izpulnitel zaedno s razreshitelnoto za stroej sa nalice, mojesh da svirnesh, da doida si kupq edna kushta v kompleksa. samo sobstvena kushta mi lipsva v kolekciata!
имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
После ще ти кажа защо питам
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Developer
Айде стига сте се подигравали на човека, не ви ли е малко неудобно. Той търси помощ от хората четящи тук а вие го обърнахте на майтап.
Не разбрахте ли, че човека е болен и тези пари ще ги използва за откриване на лекарство, което да излекува тежката му психическа болест.
А след като го открие и се излекува, ще го пусне на пазара и с парите от продажбите ще купи биовет, ще увеличи фрий флоута и капитала и ето ти ги - 100% далавера.
pi4, mqstoto za tursene na podobna suma i NA4INA, po koito e argumentirana, dava edinstveno povod za tova!
trqbva da si pulen IDIOT ili MOSHENNIK, za da se razprostirash v podobni izmereniq sred laici i neprofesionalisti. da ne govorim, 4e edin sustoqtelen investitor s podobna suma NIKOGA ne bi oburnal vnimaie na podobni pisanici na tulpa bezdelnici!
taka 4e, podigravkite sa si zaslujeni.
da mu mislqt balucite s lekomislenite predstavi za burzi pari.
Айде стига сте се подигравали на човека, не ви ли е малко неудобно. Той търси помощ от хората четящи тук а вие го обърнахте на майтап.
Не разбрахте ли, че човека е болен и тези пари ще ги използва за откриване на лекарство, което да излекува тежката му психическа болест.
А след като го открие и се излекува, ще го пусне на пазара и с парите от продажбите ще купи биовет, ще увеличи фрий флоута и капитала и ето ти ги - 100% далавера.
И аз търся и вземам долари и евра от 1 000 000 на-горе.
Ограничение на инвестициите няма.
Идеи гениални имам много, обаче са дълбока тайна.
100% гаранция.
Възвращаемост каквато желаете, но не по-ниска от 500%.
Имам и малки идейки за по 5 000, и за 10 000.
С една дума приемам валути всякакви независимо от количеството.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
AAAAA много дигна цената аз търся 1 000 000 000 евро, още след тансфера в мойта сметка изплащам 10% печалба. После първите 6 мес по 15% и следващите 6 по 20%.
Моля не ме търсете на лични, достъпа до PC тук е затруднен.
Ако някой се интересува и е сериозен може да се срещнем всеки ден между 14 - 16:00.
Адреса е 4-и км. синята сграда на психодиспансера, питайте за Наполеон, секретарката ще ме извика...........
Коментар