IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търсят се 30 000 000 EUR

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
    БигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
    Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София

Не че няма да паднат пари де Ще паднат
    Не е голо поле.

Има ток и вода до парцела.

Коментар

• БигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
      Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София

Не че няма да паднат пари де Ще паднат

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
        Първоначално изпратено от BigBoss
        Ето я и идеята:

парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.

София определено има нужда от такова нещо, въпроса е кой ще го направи първи.

имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
        После ще ти кажа защо питам
        в непосредствена близост до краен южен квартал.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
          Ето я и идеята:

парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.

tova ve4e e drugo! no ne e dostatu4no.

ima li izraboten stroitelno-architekturen i infrastrukturen plan?
          shte budat ednotipni, familni kushti ili spored jelanieto na klienta?

vse produljavam da si mislq, 4e ima dosta stranno-neizqsneni detaili, za da si tolkova smel v iziskvaneto na potencialen investitor.

PS: govoreiki za plan-proekt imam pred vid, 4e purvo trqbva da dadesh/pokajesh, za kakvo imenno sa iziskuemite investicii, za da polu4ish nasreshtna adekvatna reakcia.

mislq si, 4e ne si mnogo naqsno, kak se sustavq business-plan i po-specialno takuv za izgrajdane na cql komplex!

vse pak, uspeh! puk kogato imash proekta i firmata-izpulnitel zaedno s razreshitelnoto za stroej sa nalice, mojesh da svirnesh, da doida si kupq edna kushta v kompleksa. samo sobstvena kushta mi lipsva v kolekciata!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
            Ето я и идеята:

имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
            После ще ти кажа защо питам

Коментар

• Ето я и идеята:

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                Айде стига сте се подигравали на човека, не ви ли е малко неудобно. Той търси помощ от хората четящи тук а вие го обърнахте на майтап.

Не разбрахте ли, че човека е болен и тези пари ще ги използва за откриване на лекарство, което да излекува тежката му психическа болест.

А след като го открие и се излекува, ще го пусне на пазара и с парите от продажбите ще купи биовет, ще увеличи фрий флоута и капитала и ето ти ги - 100% далавера.
                pi4, mqstoto za tursene na podobna suma i NA4INA, po koito e argumentirana, dava edinstveno povod za tova!

trqbva da si pulen IDIOT ili MOSHENNIK, za da se razprostirash v podobni izmereniq sred laici i neprofesionalisti. da ne govorim, 4e edin sustoqtelen investitor s podobna suma NIKOGA ne bi oburnal vnimaie na podobni pisanici na tulpa bezdelnici!

taka 4e, podigravkite sa si zaslujeni.
                da mu mislqt balucite s lekomislenite predstavi za burzi pari.

Ne vsi4ko, shto leti vuv vuzduha se qde!!!

Tuka namirisva mnogo(pone na mene) imenno na:

TAKE THE IDIOT's MONEY AND RUNAWAY!

Коментар

• Айде стига сте се подигравали на човека, не ви ли е малко неудобно. Той търси помощ от хората четящи тук а вие го обърнахте на майтап.

Не разбрахте ли, че човека е болен и тези пари ще ги използва за откриване на лекарство, което да излекува тежката му психическа болест.

А след като го открие и се излекува, ще го пусне на пазара и с парите от продажбите ще купи биовет, ще увеличи фрий флоута и капитала и ето ти ги - 100% далавера.

Коментар

• поради вродената ми лековерност и аз се заинтересувах от тоз толкова прекрасен бизнес

Само не казвай, че си решил да изнасяш боза (boobs improver) за Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                      Otvorko, investirai ti pri rf return!!!
                      инвестирам, при това ежедневно...

Коментар

• И аз търся и вземам долари и евра от 1 000 000 на-горе.
                        Ограничение на инвестициите няма.
                        Идеи гениални имам много, обаче са дълбока тайна.
                        100% гаранция.
                        Възвращаемост каквато желаете, но не по-ниска от 500%.
                        Имам и малки идейки за по 5 000, и за 10 000.
                        С една дума приемам валути всякакви независимо от количеството.
                        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• AAAAA много дигна цената аз търся 1 000 000 000 евро, още след тансфера в мойта сметка изплащам 10% печалба. После първите 6 мес по 15% и следващите 6 по 20%.
                          Моля не ме търсете на лични, достъпа до PC тук е затруднен.
                          Ако някой се интересува и е сериозен може да се срещнем всеки ден между 14 - 16:00.
                          Адреса е 4-и км. синята сграда на психодиспансера, питайте за Наполеон, секретарката ще ме извика...........

Коментар

• И аз търся 100мил евра

който ми ги намери да си ми ги върне

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                              TAKE THE MONEY AND RUN!
                              Най-добрата е тя и с най-голям профит
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• az sum 4uval i za edna druga forma na tursene na zabludeni investitori:

TAKE THE MONEY AND RUN!

Коментар

Working...
                                X